Jump to content

Rosu furios - noua achizitie

Red

Postare recomandată

de Passat... de Golf... nu are importanta... ii schimbi softul, ca sa "puste" cu masina. :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

80

• F l o r i n

14

• DragosR

10

• Adrian_S

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

da asta imi doresc sa fac .. dar din pacate clusterul de G4/bora e cu vreo 5 -6 mm mai gras decat cel de polo .. nu stiu daca o sa pot sa-l fac sa intre ..

Probabil ca daca-l trimit maestrului Florin ..

Link către comentariu

cluster de Bora/Golf/Passat si carcasa de Polo.

Link către comentariu

legat de maneta pt BC.. se potriveste la clusterul de G4/bora passat maneta de pe polo 9n ? caci stiu ca la 9n maneta de bc vine cu tot cu cea de semnalizare impreuna

Link către comentariu

nu are legatura..... maneta e maneta, ceasurile ... ceasuri.

Link către comentariu

Domol.... lasa-ma pana mai pe seara, sa iti zic ce iti trebuie.

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

deocamdata sunt in stand-by cu clusterul ... nu am gasit o solutie pana acum de integrare ..de la G4 sau Bora .. din cauza mufei de alimentare .. pana la urma cred ca o sa sfarsesc in a cumpara clusterul nou ..

pana una alta azi dimineata mi-a trecut alta traznaie prin cap ... stand asa la semafor si admirand un 9n3 .. m-am gandit ca daca tot trebuie sa o vopsesc si sa-i schimb farurile ( sunt matuite cu urechile rupte si vreau neaparat cu lupa ).. sa-i fac si facelift la 9n3 .. desi nu stiu inca daca pusca bara de 9n3 pe traggerul de 9n2 ..

iarasi nu stiu daca prinderile la aripi ... pusca , tre sa schimb si aripile caci nu mai se pupa la faruri ..

deci inapoi la treaba cu modificarile :))

Link către comentariu

nu faci mai bine ca mine? dai unul si iei altul ? :lol:

daca ii faci fata de lift, cind o sa vrei sa ii dai viteza, o sa fie naspa cu aia de se mai pricep nitel

vezi ca in piata noua era unul argintiu si o sa vezi ca totusi se vede ca nu e ce trebuie.

am vazut ca erau pareri contra calitatii vopselei rosii: nu stiu cu ce vopsea au avut colegii de-a face, dar pot sa spun ca a fost buna si nu s-a atacat nici macar de la rahatii acelorasi pasari care marcau si golful (noroc cu pasta de lustruit)

PS: daca ai idee de niste roti aliaj pe 14" let me know

Link către comentariu

nu stiu inca .. diferanta intre ele e de 1500 de euro , eu am decis sa fac schimbarea asta pt ca oricum trebuie sa o vopsesc si sa-i schimb faruruile si fusta fata de la bara ( e crapata ) deci .. intr-un final daca e bal bal sa fie .. :)

trebuie doar sa gasesc un donor la pret bun ..

Da am vazut masina aia .. dar omul nici nu a pus atentie la detalii si nici nu a mai schimbat oglinzile .. deci ..

singura diferenta care nu cred ca o sa o fac este haionul spate .. la 9n3 luneta e mai rotunjit, raza de curbura e mai mare cu vreo 2-3 cm decat la 9n2 .. se obs diferenta doar daca ai ambele modele una langa alta ..

ma gandesc sa caut pe anglia unul .. poate gasesc si cu un motor mai bun .. un 1, 4 .. si fac transplant si de motor ..

nu as vinde actualul polo caci i-am schimbat tamburii cu etrieri , am mai umblat pe la directie si suspensie plus i-am pus interiorul sport .. plus .. mai am cu ce sa ma joc daca fac treaba asta .. oricum sunt in cercetari acum

p.s. jante de aliaj pe 14 5 x 100 caut si eu :D am un set de table pe 14 " dc te ajuta cu ceva

Link către comentariu

Caut jantele astea doar ca sa eliberez tablele pt anvelopele de iarna.

La partea cu discuri spate, ma batea un gind si pe mine dar inca ma mai gindesc daca bag bani aiurea, pt ca frineaza destul de bine si asa.

La motor nici nu ma gindesc, chiar ma bucur ca si actualul Pulo are distributia pe lant. De investit voi investi intr-o folie si un modul radio pt inchiderea centralizata d-ala cu chei briceag.

Suport de pahar i-ar mai trebui, dar ala e cu tot cu mare parte din plasticul consolei si nu vreau sa prestez atit posibil degeaba, ca sint doar de la masini de UK si nu stiu sigur daca nu cumva incomodeaza suportul la maneta stergatoarelor si volan.

Link către comentariu
  • 1 month later...

M-am hotarat sa-i fac incalzirea in scaunele din fata activa ! cand am luat interiorul , am observat ca scaunele fata au incalzire .. nu stiu exact ce ar mai trebuii sa iau ... in afara de cabluri mufe butoane si relee

cu clusterul nu am mai rezolvat nimic , dar inca ma macina , am gasit un cluster cu odometru si cu inele cromate .. la 250 de ron .. nu stiu daca sa-l iau sau nu , clusterul de polo gti e 1200 de ron ..

Pana una alta i-am luat si cauciucuri noi de iarna .. semperit 185/6014

Modificat de Red
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

n-o prinde craciunu'... :)))))

Si nu a prins Craciunul :) a ajuns la mine printr-un schimb, avea el piticii lui cu culorile si uite asa a ajuns la mine si am random.... in sfarist :))

...toate bune si frumoase doar ca nu pot sa-i schimb culorile,are butoanele rosii si displayul cu alb :( nicidecum albastru ..cred ca a fost gandita pt modele mai noi.. parca imi pare rau ca nu am luat un model mai ieftin si care sa fie cu albastru :(

post-5830-0-00080500-1340011798_thumb.jp post-5830-0-33583200-1340011806_thumb.jp post-5830-0-62714600-1340011813_thumb.jp

Link către comentariu

:) sunt mult mai fericit cu acest model .. pt polonez exista planuri mari ..

faruri cu lupa , grila cromata, jatele la reconditionat , vopsire bata fata -sapte si bandouri ( am ceva imperfectiuni ) , incalzirea in scaune,schimbat finalul de la esapament caci e cam obosit si clusterul cu mini sau maxi dot .. cum o sa gasim ..

saptamana viitoare trecem la incaltari de iarna .. table pe 14 cu cauciucuri semperit 185/60/14 .. caut un set de capace OEM pe 14 ( am unul dar e cam obosit )

Link către comentariu
  • 1 month later...

Niste poze proaspete , incaltaminte de iarna SEMPERIT (cauciucuri noi noute) pe 14 " si capace replica , inca nu am gasit un set pe 14 " OEM sa-mi placa ,

si navigatia noua .ma rog improrpiu spus noua , caci defapt e cea veche de pe poloul 6n2, Multumesc lui Aerofan ca a fost de acord sa facem schimbul intre navigatii , sunt tare fericit cu asta caci se potriveste cu bordul !

inca nu am gasit clusterul cu maxidot , pana la urma o sa ajung sa-l cumpar de nou , saptamna viitoare masina merge la vopsit , bara fata , spate si bandouri :)

post-5830-0-40899300-1353185664_thumb.jp post-5830-0-25317700-1353185673_thumb.jp post-5830-0-75088100-1353185685_thumb.jp

Link către comentariu

Tu-mi multumesti? :screwy: . Eu iti multumesc ca esti "nebun" dai ceva nou pe ceva vechi pentru niste leduri sa ai albastru in masina :)) ca eu sa am random la melodii.

PS: am activat antena si prind radioul :P. Acum vreau una sharkie... sa vedem cum se prinde si cu aia... daca e acceptabil... facem modificarea, daca nu.... ti-o vand :P.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Azi Elspa , colegul nostru de forum a terminat jantele de vara de reconditionat ... treaba de nota 10 +

post-5830-0-33765600-1354736062_thumb.jp post-5830-0-73099000-1354736072_thumb.jp

Link către comentariu

Multumesc, sunt BBS Montreal 2 , OEM pe VW , le-am luat acum 1 an de pe forum de la cineva , 350 de euro , dar acum le-am reconditionat total

Link către comentariu

Scrie BBS pe spatele spitelor?am acelasi model,sunt jantele or. ale masinii si la mine nu scrie ....

http://www.flickr.co.../in/photostream

Cineva zicea pe aici ca se patratesc repede,pot sa spun ca ale mele dupa 10 ani si 155km arata ca noi,sunt foarte bune.

Modificat de vali zak
Link către comentariu

da am stanta cu " BBS " , o sa-ti fac poza , numai ca momentan jantele sunt in Bucuresti pana prin 20.12 ,

eu am cauciucuri pe ele 205/40/16 si au talonul ff jos , nu sunt strambe deloc si masina o conduce sotia ( nu ca nu ar fi un bun sofer , dar clar nu e asa atenta la gropi ca si mine ! )

Eu sunt ff multumit de ele , de aceea le-am si reconditionat , era vopseaua zgariata si un pic scorojita pe alocuri ..

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!