Jump to content

Rosu furios - noua achizitie

Red

Postare recomandată

intr-un final .. am reusit sa pun si discurile cu etrieri pe spate .. singurul lucru care nu s-a potrivit .. prinderea pt cablul de la frana de mana , trebuie ori sa schimb cablurile ori sa-i fac ceva adaptare .. in rest e vis ..

acum caut sa vad ce culoare s-ar potrivii pt etrieri .. am 3 variante , gri metalizat , rosu sau negru ..

post-5830-0-30090600-1339061784_thumb.jp post-5830-0-60594700-1339061809_thumb.jp

Link către comentariu
  • Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

80

• F l o r i n

14

• DragosR

10

• Adrian_S

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

rosu- putin mai agresiva. se potriveste cu caroseria.

gri- e culoarea initiala (am ales si eu pt ale mele)

pare foarte inalta in poze,era cu greutatea pe cric sau pe suspensii?

Link către comentariu

rosu sa fie atunci :) ... poate chiar in weekendul asta

@ muale era cu cricul sub roata fata dreapta , daca te uiti atent vei vedea ca roata spate abia daca atinge solul a

Link către comentariu

Un nou cadou e pe drum pt masinuta , luni ar trebuii sa ajunga sau cu putin noroc in WE...abia astept sa o vad sus

post-5830-0-76013500-1339676865_thumb.jp post-5830-0-39993900-1339676877_thumb.jp

Link către comentariu

Navi care vrei sa o cumperi u ii exact ce caut si eu, de unde imi pot procura si eu asa ceva , sunt cam disperat ,, ca nu gasesc nic la pret bun nu (3000 lei), Zimi te rog si ceva detalii despre navi din poza , ( daca are si navigatie pt romania, daca are si mp3 si usb) Ms mult astept un rasp Si daca ma poti ajuta sa imi cumpar si eu asa ceva raman dator. Apropo sa pui o poza sa vad cum arata la tine pe masina , sa vad mai exact daca se potriveste ca una originala.

Modificat de danraul
Link către comentariu

Au preturile mult mai bune dacat cei de pe forum , am sa coman si eu de aici, dar prima data Neaparat sa pui mai multe poze cu navi sa vad cat de bine arata pe masina ta. Ms mult , ce culoare la becuri ti-ai ales /?

Link către comentariu

pe atsa cand o vinzi? :))) asta ce am luat-o de la tine n-are functia random si cum tu schimbi tot cam la 2-3 saptamani ma gandeam ca o dai si pe asta, stiu ca are random :))

Link către comentariu

Gata am montat navigatia sus, e foarte misto deviceul..raspunde la comenzi rapid, gaseste satelitii rapid, sunetul e ok ...toate bune si frumoase doar ca nu pot sa-i schimb culorile,are butoanele rosii si displayul cu alb :( nicidecum albastru ..cred ca a fost gandita pt modele mai noi.. parca imi pare rau ca nu am luat un model mai ieftin si care sa fie cu albastru :(

nu imi place nici cum ce discrepanta e intre cluster si restul bordului .. parca nu as schimba ledurile din cluster .. dar cine stie pana la urma .. oricum vreau sa-i pun cu tot dinadinsul minidot :D

ma bate gandul sa pun conectorul USB de la unitate intr-un buton fals din bord .. nu stiu cum ar da ..

post-5830-0-00080500-1340011798_thumb.jp post-5830-0-33583200-1340011806_thumb.jp post-5830-0-62714600-1340011813_thumb.jp

Modificat de Red
Link către comentariu

Bagat minidot cu iluminare modificata in alb - si o sa fie superb.....

Link către comentariu

@Florin sa stii ca ma gandeam sa readuc in actualitate si acest mod .. trebuie sa te contactez , sper sa ajung a o ora decenta acasa sa putem povesti un pic la tel !

Link către comentariu

arata foarte foarte bine, gata m-ai convins tottal , si imi cumpar si eu Cu ilumitaul butoanelor in albastru nu are ?

Link către comentariu

Butoanele.... nu vin cu ele albastre... ca nu exista nici Vw care sa aibe asa in interior - butoane albastre.

Link către comentariu

Ma rog ,, na macar rosii,, la pasat cu ce culoare este iluminatul din butoanele de la navi ?

Link către comentariu

AS8601 este gandit pentru Passat B5 sau skoda octavia deci dual color rosu cu verde selectabil. Albastru nu s-a facut niciodata.

Link către comentariu

Ma rog ,, na macar rosii,, la pasat cu ce culoare este iluminatul din butoanele de la navi ?

Rosu

Link către comentariu

Are butoanele luminate pe rosu .. dar nu-i stres ca o sa-i schimb clusterul si o sa-i fac luminare pe alb .. si gata treaba .. puteam sa iau ceva de la Witson si era mai ieftin .. modelul respectiv l-am avut inainte , asta e peste cel anterior

din toate punctele de vedere !

Acum visez la asta post-5830-0-74947400-1340025172_thumb.jp si cu luminare pe alb .. cred ca o sa fie senzatie

Link către comentariu

Atunci stiti ceva navi dedicata pt polo cu iluminatul butoanelor rosii ?

Link către comentariu

are butoanele rosii si displayul cu alb nicidecum albastru ..cred ca a fost gandita pt modele mai noi.. parca imi pare rau ca nu am luat un model mai ieftin si care sa fie cu albastru

nu imi place nici cum ce discrepanta e intre cluster si restul bordului .. parca nu as schimba ledurile din cluster ..

post-5830-0-00080500-1340011798_thumb.jp post-5830-0-33583200-1340011806_thumb.jp post-5830-0-62714600-1340011813_thumb.jp

Na? facem schimb? si-ti mai dau ceva diferenta? :))

Vei ca poate se potriveste maxidot de Passat, vezi cum arata placa de pe masina poate poate.... ca nu vad prea mare diferenta. Numai pinii sa-i bagi cum trebuie in mufa sa se pasaleasca sia i maxidot :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!