Jump to content

Rosu furios - noua achizitie

Red

Postare recomandată

intr-adevar a fost fara stres.. bonus la scaune am primit incalzire .. :) scaunele au incalzire ..acum ma documentez sa vad ce mai e necesar sa o fac functionala .. in rest .. scaunele sunt super misto , dupa curatare arata fff bine

vineri urmeaza discurile pe spate si daca avem noroc antena fin-shark

post-5830-0-36913100-1336929409_thumb.jp post-5830-0-76648800-1336929419_thumb.jp post-5830-0-81262500-1336929426_thumb.jp

Link către comentariu
  • Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

80

• F l o r i n

14

• DragosR

10

• Adrian_S

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte frumoase,congrats! :emthup:

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Big Like pentru jante si interior :D

:icon_thumleft:

Link către comentariu

multumesc , intr-adevar si mie imi plac mult .. sunt in cautare de o navigatie 2 DIN pentru a complecta bordul :)

jantele am sa le trimit cat de curand la reconditionat .. sablat si vopsit in camp electrostatic ..

Link către comentariu

Da te pricepi nu gluma. Ii vine perfect interiorul, felicitari

Link către comentariu

:) am avut noroc ca am gasit un polo necajit in schrot si scaunele chiar erau in stare ff buna . .nu am mai stat pe ganduri .. le-am luat si la pret bun .. zic eu . ( 500 de ron )

Link către comentariu

din pacate nu .. tot caut sa pun si cotiera .. am luat chiar una AM .. dar nu s-a potrivit de nici o culoare .. am tot cautat polo 9 N cu cotiera OEM si nu am gasit ..

oare exista ?

Link către comentariu

Termina de modificat Polonicu apoi il vad la vanzare :)) . Felicitari :emthup:

Link către comentariu

nuuu .. asta are interdictie la vanzare.. chiar in weekend mi-a oferit cineva pe el 4500 si nu l-am dat ! e masina sotiei ... si s-a indragostit de ea !

Link către comentariu

din pacate nu .. a fost dauna totala .. fata nu mai era .. :(

Link către comentariu

Presurile nu le-ai montat? Ce mai are donatoarea bun?

Link către comentariu

@cipl nu am pus presurile caci erau de mocheta si chiar dc erau cu margine rosie , nu le-am luat caci erau roase ..

pe masina mai e doar clusterul cu odometru .. ce ami poate fi folosit .. si trapa .. in rest .. nimic !

Azi micul rosu .. a primit inca un cadou ..antena fin shark .. nu stiu daca sa o fac in culoarea masinii sau sa o las asa .. ca si idee in viitor badourile vor fi culoarea masinii ...

sunt curios cum o sa stam la capitolul semnal !

post-5830-0-21742400-1337194922_thumb.jp

Link către comentariu

daca antena e originala ai semnal. daca e AM o sa se simta la drumurile in afara.

era un mic tutorial pe aici cu electronica mutata din antena standard intr-una shark china.

Link către comentariu

Si cu cea Oem se simte la semnal , stiu pe cineva care a montat pe passat una Oem si tot pierde semnal in afara orasului la poduri si pasaje. Are Hu AM.

O solutie ar fi un amplificator de semnal, e mai bine cu el.

O prind foarte bine noile jante. bafta

Link către comentariu

Dupa un weekend productiv masinuta are stergatoare aero-twin si antena shark-fin :) la semnal nu am pierdut deocamndata .. caci am schimabat electronica cu cea din vechea antena ,

post-5830-0-07988400-1337596020_thumb.jp post-5830-0-03475200-1337596127_thumb.jp post-5830-0-22943000-1337596140_thumb.jp post-5830-0-77513800-1337596204_thumb.jp

mai un pic si o sa duc masina la vopsit , o sa vopsesc si bandourile si antena in culoarea masinii .. jantele o sa le fac antracit in camp electrostatic ..

acum sunt in cautare de niste faruri misto cu lupa si o navigatie 2 DIN

Link către comentariu

Nu-mi vine sa cred ca masina e din 2002. Vopseaua arata exceptional pentru anii astia, banuiesc un full polish nu-i asa?

Link către comentariu
Publicat (modificat)

e o poza bine facuta :D nu arata chiar asa de bine ... in plus nici nu era chiar curata .. avea ceva praf pe ea ..vopseaua are hibe mai ares pe plafon .. de aia tot cant ca o sa o vopsesc .. si da auntci o sa primeasca un full polish !

Modificat de Red
Link către comentariu

Parerea mea este ca nu merita / nu e nevoie de o vopsire integrala. Ii sta foarte bine, culoarea e foarte frumoasa, ce daca are pe plafon ciobituri de la grindina samd. Eu i-as face un polish profesional (din ala cu 3-4 treceri cu masina, o ora sa stea pe vopsea, dupa decontaminare) si se curata toate reziduurile din lac si zgarieturile fine.

Link către comentariu

e vorba de zgarieturi in vopsea atat pe plafon cat si pe bara fata si spate ..

nu o sa fie o vopsire integrala .. bara fata-spate , plafon si praguri , restul polish..

Link către comentariu

asa da, dar mare atentie cu vopseaua, chiar daca e culoarea originala, sa nu se vada diferenta, soarele si-a spus cuvantul dupa atatia ani

Link către comentariu

Cat mi-am dorit eu stergatoare aero la Bora... :D

Cum de a scapat fara folie pana acum ?:))

Link către comentariu

ca sa apuc sa-i pun folie trebuie sa-i schimb geamul de la sofer si eventual luneta .. sunt zgariate de la racleta folosita iarna .. deh asa am laut masina .. primul lucru care l-am facut am aruncat racleta :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!