Jump to content

Rosu furios - noua achizitie

Red

Postare recomandată

Dupa un pic de cautari si un drum pana la Cluj in miez de noapte, l-am adus in familie pe " rosu furios " un Polo 9n fabricat in 2002

- 1,2 benzina , 54 de caluti

- 4 usi

- climatic

- oglinzi electrice incalzite

- proiectoare

- bancheta fractionara

- jante pe 16" !!!! ( omologate )

- suspensie sport

- inchidere centralizata cu cheie briceag ;... cam astea ar fi atuurile lui , e destul de neingrijit in momentul de fata, cei care l-au avut nu prea au avut grija de el .. dar din fericire acum a ajuns pe maini bune :) curand o sa intre la o cosmetizare generala asta dupa o prima revizie..in prima faza

palnuri de viitor pt el sunt cu duimul .. sa vedem cate si realizam ;)

maxidot, faruri cu lupa , player/navi 2 DIN, difuri spate , bandouri in culoarea masinii , discuri spate , eventual un downgrade la roti de la 16" la 15 "

post-5830-0-48307100-1330438019_thumb.pn post-5830-0-54388600-1330438285_thumb.pn

Probabil ca dansul o sa fie companionul de trafic al sotiei :)

Modificat de Red
Link către comentariu
  • Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Red

80

• F l o r i n

14

• DragosR

10

• Adrian_S

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masina.Sa o sapanesti sanatos(sau sotia) cine o va conduce si cati mai multi km cu ea.

Modificat de cipriantm
Link către comentariu

multumesc, adevarul e ca pt ea e masinuta .. am uitat sa zic are 126 000 de km ( verificati - corespund ) masina am luat-o la un pret relativ bun .. 2700 de euro , bani in care au intrat si un set de cauciucuri de avra 205/45/16 noi noute ..

dar mai are nevoie de atentie ..

Link către comentariu

Hahaha.again?spor la treaba,ca planuri deja ai.

Arata bine polonicu,mai ales contrastul rosu negru.

Brgds

Link către comentariu

Sa aveti noroc la masinuta, pretul e foarte bun, mai scazi 300,350 euro minim de la cauciucuri.

Link către comentariu

Frumoasa masinuta, si ii sta f bine cu jantele din dotare, nu stiu de ce vrei sa le schimbi. Sa o stapaniti sanatosi !

Link către comentariu

multumesc, sper sa gasesc prin schroturi 9n , sau la dezmembrari .. imi trebuie tot felul de plastice .. etc .. cel mai de pret acum ar fi un maxidot :)

legat de jante , da sunt misto , dar scutura rau si parca se rupe masina la unele denivelari plus ca sunt destul de grele pt motoras, dar partea cu jantele era doar o idee, unii dintre voi stiu ca am vrut sapun 16" pe 6n2

P.S rog un moderator sa-mi corecteze gresala din titlul topicului .. am omis un " u " multumesc

Modificat de Red
Link către comentariu

Si la mine in familie(tata) a intrat un polo din 2003, dar motorul putin mai mare ca la al tau. S-o/sa-l stapaniti sanatosi si fara incidente!

Apropo, cat de rau a fost sifonata fata? Sper ca asta e primul pas de refacut!

Link către comentariu

ba da am avut 2 6n2-uri .. dar pe 9n il am doar de 1 zi , am doar un drum de Cluj la activ cu el .. pot spune ca e mai spatios in prima faza si mai silentios ..

Bara fata portiera dreapta spate cel putin au fost atinse si revopsite .. o sa vina clar aranjata .. deocamdata nu am apucat nici sa-l spal :(

Modificat de Red
Link către comentariu

faain...:))...mai,tu orice masina iti iei spui ca e a sotiei...:))..care e problema??..:)..glumeam..oricum,bafta sa ai cu "ele"..;)

p.s.-corecteaza la titlu"grabitule"!..:))..e noua,nu "noa achizitie"...hai noroc!;)

Link către comentariu

Frumoasa masinuta. Apropo de jante, ziceai ca scutura rau...chiar la asta ma gandeam cand am citit postul in care ai trecut dimensiunea anvelopelor, mi se pare prea mica inaltimea de 45...dar ma gandesc ca poate nu puteai pune mai mare, gen 55 ?!

Succes in planurile de viitor !

Modificat de undan
Link către comentariu

@ ar99wob.. pai e pretectul perfect :)) am cerut rectificarea titlului..o sa se faca ea si aia ..

@dsg932.. sincer nu stiu , stuiez si eu acum pe ea .. codul motor e AWY ( sper sa nu gresesc)

@undan, dc punea mai mari pe ea nu le mai putea omologa , diametrul ext al rotii tre sa fie aprox acelasii la toate dimesniunile ( +- 1-3 % ) daca ar avea cauciucuri mai inalte ar fi cocostarg si asa e cam inaltata... vedem ce o sa fie pe viitor

Modificat de Red
Link către comentariu

tu esti du cu pluta :) Duminica seara-mi zicea ca vrea sa-i ia la nevasta o masina da inca nu stie de care, ca o sa vada el daca o fi sau nu. Azi e marti....

Nu-i stres.... anu-i lung. daca nu o sa aibe cumparate anu asta 5 masini... ca popa...\

PS: http://vwforum.vwfor...ei/page__st__80 Sunt curios cat o sa reziste asta :))

Modificat de Aerofan
Link către comentariu

Salut, sa stapanesti sanatos masina, ai vrea la schimb niste jante pe 15 pt ale tale de 16? Am anunt cu ele. Pe golf am 5x100 dist intre prezoane, nu stiu cum e la polo

Link către comentariu

rog un moderator sa-mi corecteze gresala din titlul topicului .. am omis un " u " multumesc

Ii iei numarul de inmatriculare NOA si e ok :P

Frumos rau Polo-ul! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Frumos Polo-ul! :) Intr-adevar,sunt un pic cam mari jantele pentru el,dar arata foarte bine cu ele . Frumusetea cere sacrificii :D

Link către comentariu

Polo o sa aiba onoarea sa poare numerele 26 RED pe care le am rezervate , 6v .. inseamna putere mai mica .. teoretic .. cred ca cel cu 12v . are 64 de CP

legat de schimbul de jante de la 16 pe 15 .. deocamdata e destul de prematur .. dar tin cont pt cei care au intrebat , adevarul e ca il prin ff bine aceste jante .. nu stiu cum ar arata cu vechea mea obsesie

BBS rx2 :)

Sper pe weekend sa fie vreme mai buna sa o pot curata

e posibil sa aiba servo asistat electric ? volanul se misca extrem de usor pt niste roti de 205 latime iar directia e super ferma ..

Link către comentariu

Dar te-ai miscat repede :icon_thumleft: .Masina a venit din fabrica cu jante de tabla de 14.Directia este pe lichid actionata de pompa servodirectie electrica.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!