Jump to content

Vw Golf Mk5 2008

alecsntz

Postare recomandată

Sunt de acord cu tine bily..dar sa vedem..oricum,jantele sunt impecabile,sunt vopsite in camp electrostatic iar anvelopele au ~2000km..mai astept sa vedem. Multumesc pentru aprecieri!

Link către comentariu
  • Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alecsntz

72

• The_Ego

21

• Master_Blaster

20

• B_U_T

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Este greu sa le dai cu 1000euro la cum e piata acum, adica foarte jos :(. La tine apare si problema ca fiind vopsite auriu s-ar putea sa nu fie pe placul unora. Poti sa faci o incercare sa le pui la vanzare :icon_thumleft:

Link către comentariu

Arata foarte tare cazuta :D

Stiai ca atat vor cobori, sau a fost surpriza?:)

Parerea mea e ca ai dat mult pe jante de prima data, gaseai sub 700 modelul asta. Oricum, arata bine culoarea asta, mi-au atras privirile, eu zic sa nu le dai. Oricum, pe 18 s-ar puteai sa ai aceeasi problema ca si mine, sa nu mai traga masina.

Link către comentariu

ms mult.nu stiu sa vedem pe viitor ce va mai fi..o sa le schimb doar daca gasesc ceva sa imi placa mult ,mai mult decat astea si sa gasesc un pret bun.

stiam doar teoretic asa..in jur de 4cm..dar a fost o surpriza cand am vazut-o,da:)

Link către comentariu

Foarte frumos arata,eu am cam renuntat la ideea asta din cauza iernii.

Link către comentariu

multumesc.pai m-am gandit si eu la asta..mai puntin in ziua in care le-am cumparat.am zis ce-o fi o fi.dupa mine a meritat:)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sticker bomb stikes again.

Foarte bine arata cu mentiunea ca era criminala daca avea bara de US.

Link către comentariu

Salut si aici, eu eram astazi langa tine pe Magheru dar pana sa vad stickerul m-am departat. Frumoasa masina, cine ti-a facut stickerele de pe bara fata?

Link către comentariu

Is gelos, arata bine, da hai sa ma mandresc si eu :icon_cheesygrin:

dsc05635x.th.jpg

dsc05632bt.th.jpg

Link către comentariu

salut kadettro, nu stiam cine e si de aia nu am reactionat.scuze.pai stickerele au fost puse in special pentru euro car meeting pentru show.exista o carte pe care am comandat-o de la un prieten si in ea se gasesc stickerele...DAR sunt niste prostii.le-am lipit dupa care la prima ploaie s-au facut punga si s-au rupt pt ca sunt de hartie nu de plastic cum ar trebui sa fie.deci nu recomand.

sorinel e frumoasa masina,imi place culoarea dar fusta spate nu prea imi place,scuza-ma ca iti zic:) dar important e sa-ti placa tie ca e masina ta:)

in afara de asta..poate cineva sa ma ajute cu niste coduri pentru un tempomat (compatibil) si un calculator de coloana compatibil cu tempomatul si cu comenzi pe volan?multumesc

Modificat de alecsntz
Link către comentariu

Maneta tempomat 1K0953513H

Iar calculator de coloana alege unul; din astea 1K0-953-549-G, 1K0-953-549-AG, 1K0-953-549-AK (inlocuit de 1K0-953-549-BK), 1K0-953-549-AL, 1K0-953-549-AQ, 1K0-953-549-BD, , 1K0-953-549-CC

In principiu iti trebuie un calculator de coloana type II highline, iar maneta de tempomat trebuie una cu terminatia G sau H. Desi G s-ar putea sa fie ultima aparuta...Iesi relativ ieftin cu piesele, estimez un 500 de ron cu tot cu montaj, asta daca nu te pricepi sa le montezi singur.

Modificat de Serban87
Link către comentariu

maneta noua - cea cu G, este in jurul la 330 lei noua - OEM.

Calculatorul Highline - pt comenzi - depinde pe SH la cat il gasesti... oricum, intre 200 si 300 lei.

Link către comentariu

ok multumesc frumos.o sa caut si am sa vad ce gasesc.poate pun linkurile aici sa ne dam cu parerea daca e ok sau nu :) ideea e sa strang intai piesele pentru ca imi trebuie si volanul cu comenzi si as vrea sa le iau pe toate 3 si apoi sa le montez.sa vedem :) multumesc pentru ajutor

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!