Jump to content

Vw Golf Mk5 2008

alecsntz

Postare recomandată

• Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alecsntz

72

• The_Ego

21

• Master_Blaster

20

• B_U_T

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut.aveti idee ce fel de tempomat imi trebuie pentru masina?un cod ceva?multumesc anticipat:)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Salut!

Felicitari pentru modificarile aduse masinutei, arata foarte bine :) !

Sa ne tii la curent.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Long time no see..de cand nu am mai scris aici am mai facut una alta masinii..

Am montat faruri cu lupa si am modificat stopurile astfel incat atunci cand franez sa se aprinda intreg cerculetul care sta aprins cand este pozitia aprinsa,toate cu ajutorul lui Al Bundy caruia ii multumesc si pe aceasta cale.

Poze :

Cat am plecat sa iau o sticla de apa Bundy a aranjat-o bine.. :))

040620121855.jpg

040620121856.jpg

040620121857.jpg

040620121863.jpg

Farurile au fost reglate si sunt impecabile.

Ca planuri de viitor ma gandesc ori la o resoftare la Turbocip ori sa imbrac fetele de usi,cotiera si marginile scaunelor in piele..

O sa revin si cu poze cu stopurile,hope you will like it! :P

Link către comentariu

Daca iti luai Celis-urile alea chiar ca dadeai lovitura :D

O poza si de la mine sa nu zici ca sunt baiat rau :

040620121861.jpg

Sa le folosesti sanatos!

Link către comentariu

Salut.m-ar bate si pe mine gandul la niste arcuri..sa o cobor putin..ceva sfaturi idei?preturi? m-am gandit si la o suspensie reglabila dar aia se poate regla doar pe elevator..si cum este imposibil sa mergi cu masina foarte lasata mi se pare ca nu isi merita banii (pretul ar fi de 2300-2500 ron pt cativa mm si mi se pare exagerat); de aceea ma gandesc serios la un set de arcuri..astept sfaturi.multumesc.

Link către comentariu

farurile nu sunt bixenon si sunt depo.hella erau mult mai scumpe si erau pentru becuri d2s :)

Link către comentariu

Ah, am inteles. Eu am tot auzit legende urbane despre farurile Hella si marea probabilitate de a ti se arde instalatia electrica, daca pui xenon.

Sa le stapanesti sanatos, arata completa masina acum! :)

Link către comentariu

Frumoase modificarile si big like pentru faruri :D

Apropos,tot iti vad masina pe Brancoveanu, pe acolo stai? Mereu trec spre parculet si o vad parcata, dar nu mereu in acelasi loc. Mi-au atras atentia jantele.

Link către comentariu

multumesc frumos o sa incerc sa continui pe cat posibil :D da acolo stau.multumesc inca o data.

Link către comentariu

as vrea sa imi pun si eu un volan cu comenzi.aveti idee ce ar presupune?daca mai am nevoie de ceva?multumesc

Link către comentariu

Am montat ieri arcurile sport si garda la sol a scazut cu ~4cm. Sunt foarte multumit,deocamdata am amortizoarele ei,cand vor da semne de oboseala le voi schimba cu ceva adecvat.

Pozee :

20120613185921.jpg

20120613185933.jpg

20120613190006.jpg

20120613190016.jpg

20120613201701.jpg

20120613202601.jpg

Ma bate un gand sa schimb jantele cu unele pe 18"..

Link către comentariu

Ai trantit-o serios :icon_thumleft: . Nu te baga inca la jante de 18", arata foarte bine si cu astea mai ales ca sunt unice prin culoare :D. Merg totusi niste distantiere, in poza 5 se vede nevoia de ele :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

m-am gandit si la asta..dar daca mai pun si distantiere anvelopele vor lovi in aripa..:) sa vedem pe viitor:D

Link către comentariu
Master_Blaster

Da e joasa nu gluma iti trebuie jante pe 18 la genul asta de suspensie si mai ales ca ai praguri ca asa arata mici rotile chiar daca sunt pe 17.

Ar merge si distantiere dar numai de 10mm, cat ai et-ul acum?

Link către comentariu

Sincer am uitat ce et am.. Singurul motiv pentru care nu prea vreau sa dau jantele este ca nu as putea sa le dau fara sa pierd foarte multi bani.. Jantele anul trecut m-au costat 700E+100E revopsirea+500E anvelopele... cine mi-ar da macar 1000E din cei 1300 cat m-au costat?

Link către comentariu

eu cred ca dac sunt in stare buna si nu sunt zgariate,iar cauciucurile nu au multi km,merita 1000 fara discutii

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!