Jump to content

Vw Golf Mk5 2008

alecsntz

Postare recomandată

Multumesc :) nu am rezolvat inca cu capacele..am descoperit exact ce trebuie sa fac (sa iau din vopseaua jantei acolo unde se prinde capacelul in interior) mai am sa descopar si cu ce sa iau si sa imi fac putin timp:)

Link către comentariu
  • Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alecsntz

72

• The_Ego

21

• Master_Blaster

20

• B_U_T

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata foarte bine si din spate si din fata cu pozitiile US. Imi pare rau ca nu am mers in paralel mai mult, dar ma grabeam :))

Ce evacuare are acum?

Link către comentariu

Da si mie..am observat ca te grabeai :)) pai are ev finala longlife de la topgear si cu tipsuri goale cu diametru mai mare:)

Link către comentariu

Cand prind si eu liber noaptea ii dau :D. M-a surprins placut ca desi ai xenon pe oglinda nu m-a orbit cum eram obisnuit.

Te-am intrebat pentru ca pareau tipsurile mari.

Link către comentariu

Da..sunt destul de rreglate :) lasa ca la sf lunii vin farurile :) abia astept:)) da tipsurile sunt mai mari decat cele oem..le-a,m luat pt ca sunt cu putin albastru asa la final..imi plac mult:)

Modificat de alecsntz
Link către comentariu

What does that button do? :D

Cel de langa ASR evident. Ultimul de pe dreapta e adaptat ca mufa pt aux? E o idee f bune aplasarea lui acolo.

Link către comentariu

Da ala e pentru aux iar celalalt este pentru proiectoare pt ca altfel ar fi trebuit sa schimb centrala masinii si blocul de lumini din pacate..:)

Link către comentariu
Master_Blaster

Super tare sa ai proiectoarele pe buton separat in bord. Pai tu poti sa dai flasuri cu proiectoarele! :lol:

Ma bucur ca ai pus capacele la jante iti trebuie acum si un set de capace pentru prezoane ca sa nu se mai vad suruburile alea urate.

Link către comentariu

Da e ok..poti sa le aprinzi numai pe ele sau sa dai flash da :)) o sa iau si capacele pentru prez :)

Link către comentariu

am si eu o mare nelamurire..am gasit un set de jnate pe 18 cu un pret avantajos..numai ca sunt 245/40 r 18...:D credeti ca intra ?e vreo problema?stiu ca nu o sa mai traga la fel..dar..arataff bine.nu stiu insa daca intra si daca mai vireaza cum trebuie.multumesc anticipat

Link către comentariu

Nu merg. Ia jantele si schimba anvelopele cu 225/40

Da-ne mai multe detalii, ET, latime?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Master_Blaster

cauciucurile nu merg sunt prea mari si probabil si jantele sunt prea late si au et-ul prea mic.

Link către comentariu

O sa ai un usor stretch cu 225 daca are 8 janta (nu recomand mai mult pe Golf) dar e ok.

Totusi nu e pacat dupa ce ai facut asa faine jantele sa renunti la ele? :(

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Da nu stiu ce sa zic..ma gandesc si la cauciucuri ca le pierd.si alea chiar ca sunt ca noi.au 3 saptamani :)) deci credeti ca nu merita nu?:)sincer :D

Link către comentariu
Master_Blaster

Poate merita sa le iei si sa le dai cu profit dar pe masina ta nu se potrivesc.

Link către comentariu

da poate asa.multumesc mult.oricum nu stiu cat mai sta masina asta pe la mine :)

Link către comentariu

baiatul care vinde jantele e de pe forum si anume "gode" are el puse poze cu ele.sunt de pe un passat 1.9:)

Link către comentariu

Salut proiectoarele sunt legate direct de baterie si trec prin intrerupator?. Ai mai pus vreo siguranta ceva?

Link către comentariu

Proiectoarele sunt legate la un buton separat,nu stiu daca direct la baterie..dar siguranta au separata da

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!