Jump to content

Vw Golf Mk5 2008

alecsntz

Postare recomandată

Da,lipseste capacelul ala..nu il gasesc sa-l cumpar separat din pacate iar in poza pe care apare acea pata pe janta era silicon nesters. :)

Nu am iesit din oras sa vad cum lumineaza proiectoarele parca se vede mai bine acum partea carosabila de langa masina..oricum nu prea merg cu ele aprinse..

Modificat de alecsntz
Link către comentariu
  • Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alecsntz

72

• The_Ego

21

• Master_Blaster

20

• B_U_T

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foearte interesant arata jantele...eram cam sceptic cand am citit ca vrei sa le faci aurii,insa nu arata rau deloc.Parca mi-ai dat o idee... :pirat:

Link către comentariu
Master_Blaster

Noapte imi imaginez ca sunt de milioane.

Incearca sa mai iei din capace acolo unde se fixeaza pe janta ca e mai usor sa iei din plastic decat din powder coating.

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic..imi e frica sa nu le pierd in mers sau sa le stric de tot si sa devina prea mici pt locul din janta..nu stiu inca.sa vedem cum rezolv si o sa va anunt :)

Link către comentariu

Imi pare bine ca m-am inselat si era doar silicon de jante, cred ca acum sunt super shiny :))

Niiiice :D. OEM pe led?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Mi se pare ca se gasesc leduri galbene cu soclu de bec "made in china" dar nu stiu cat de puternic lumineaza..

Link către comentariu
Master_Blaster

Cum sunt stopruile, clare sau fumurii, by night arata super bine.

Link către comentariu

Stopurile sunt fumurii pe margini..inelele sunt clare :)

Ce parere aveti de farurile astea?arata destul de bine..dar nu stiu cat sunt de bune..?! prespun ca merita mai mult cele oem.multumesc anticipat.

2486017041052372700700.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Modificat de alecsntz
Link către comentariu

La faruri recomand doar OEM, sau daca nu Hella xenon look!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Link către comentariu

Sunt cu angel eyes si nu dau deloc bine pe Golf 5, am mai vazut in trafic si in plus de asta lupa nu proiecteaza prea bine lumina pe asfalt, sunt mult superioare farurile Hella Xenon Look.

Link către comentariu

Eu am incercat variante not-OEM si nu recomand niciuna...fie ca iti iei lupe, fie faruri. Recomand OEM sau Hella Xenon Look, asa cum a spus si colegul sebip. Investesti putin mai mult, dar rezultatul este excelent. :)

Link către comentariu

Si eu m-am gandit la fel initial.tot la hella xenon look si cred ca voi merge pe varianta asta.astea am nu stiu cat sunt de bune..multumesc pentru sfaturi:)

Link către comentariu

Vopseste buza fustei fata alba, in loc de rosie, si dunga rosie de la grila aurie, in ton cu jantele! :)

Link către comentariu
Master_Blaster

Eu zic altfel, buza negru lucios si lasa dunga rosie pt ca auriu langa emblema argintie nu o sa dea bine, parerea mea. :P

Link către comentariu

Arata prea bine cu jantele asa. Nu vopsi dunga aia rosie pentru ca ar fi aiurea aurie acolo. Daca vrei buza neagra, facem schimb :P

I-ar sta bine cu faruri cu interior negru...

Link către comentariu

Vazuta live: super ingrijita masina si f frumoasa cu jantele alea. Mie imi place si cu buza aia rosie, insa ar merge la fel de bine cu ea neagra, mai ales ca ai oferta buna de la Ioana. :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri si pentru sfaturi.abia am pus kitu asta si inca nu m-am plictisit de el :)) poate pe viitor am sa il modific.oricum din cate stiu eu buza mea nu este detasabila..stiu ca difera bara de gti fata de cea de gt sport..

Link către comentariu

Sunt de acord cu rave - prea multe culori deodata. Fusta ar trebui sa fie toata alba, in acelasi timp grila complet negru lucios

Oricum interesanta combinatia auriu - alb. Hai cu modificarile :icon_thumleft:

Link către comentariu

Mersi rave..oricum masina ramane asa deocamdata:) inca nu m-am plictisit de ea :)) cat despre modificari..mai dureaza vreo 2 saptamani pana vin stopurile :X

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!