Jump to content

Vw Golf Mk5 2008

alecsntz

Postare recomandată

Sper sa nu se supere alecsntz, dar am gasit o poza mai revelatoare pentru culoarea jantelor. Blitz-ul le sterge din culoare.

image.jpg

Link către comentariu
  • Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alecsntz

72

• The_Ego

21

• Master_Blaster

20

• B_U_T

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Master_Blaster

Aaa deci alea sunt astea:

Banuiam eu dar diferenta de culoare e mare in poze si am zis ca poate e o coincidenta...

Bv, Bv chiar e o culoare f frumoasa.

Link către comentariu

Da intradevar culoarea lor reala este cea din poza pusa de george ego.multumesc :)

Pozele pe care le-am pus eu au fost facute cu blitz si pb ca au sters din culoare.multumesc inca o data tuturor :) sper sa dea bine si pe masina :))

Apropo va rog sa imi recomandati si mie un loc unde pot pune jantele pe cauciucuri si apoi pe masina fara sa fie lovite sau zgariate , in Bucuresti :)

Modificat de alecsntz
Link către comentariu
Master_Blaster

Eu mi-am pus cauciucurile la Auto-Ram:

Si nu au atins cu nimic metalic jantele cand au pus cauciucurile, nu am ce sa le reprosez.

Sunt pe sos alexandriei dupa petrom.

Link către comentariu

Ce fain legoo :wub: . Nu parasesti jantele o clipa :P

Ce filtru este si cu ce e curatat? :))

20120313016h.jpg

Tutunul si jantele de 17" dauneaza sanatatii, fiecare prin diferite metode :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Master_Blaster

Cu ce dauneaza jantele pe 17 sanatatii?

@B_U_T & alecsntz Sunteti frati sau ceva, ca ma incurcati! :wacko:

In fine ar trebui sa cureti emblemele cu ceva polish pt crom ca nu merg asa pe jantele alea superbe.

Link către comentariu

Dauneaza daca ne pui si o suspensie pe masura si apoi treci printr-o groapa (vezi tu cum o sa fie cu Bilstein b12 si 18" chiar), daca stau sa ma gandesc bine ar putea sa fie buna sa dizloce pietrele de la rinichi.

Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi daca s-ar zgaria o asemenea janta, fiind si o culoare mai speciala ar dauna la psihic, pe mine m-ar bantui cateva zile :(. Nu vreau sa cobesc.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Master_Blaster

Pai e bine astea care sunt albe le punem o cruce rosie le facem masini de scuturat (pe ceva drum cu piatra cubica) pietre de la rinichi... sau tortura, pt saracii pacienti. :P Dar hai ca pana la pietre la rinichi mai e, suntem tineri...

Daca pune cauciucuri cu buza si are grija nu le zgarie.

Link către comentariu

In primul rand eu cu but suntem colegi de apartament,nu frati :) in al doilea rand filtrul este k&n si este curatat cu o solutie speciala comandata de la ei prin pilot. de suspensie nu cred ca incape vorba ,nu mi se pare ca avem drumuri pt asa ceva...deocamdata :D

Cauciucurile sunt cu buza si voi avea maaaaare grija de jante ( acum noptiere :)) )

Link către comentariu

Astazi am pus jantele de vara pe masina si am pus folie galbena pe proiectoare. Poze la noapte! :)

Link către comentariu
Master_Blaster

Hai cu pozele ca iti dai seama nu o sa dormim de nerabdare... :))

Maine ma duc si eu la baietii aia cu jantele mele sper sa iasa ceva unic, nu neaparat frumos. :P

Link către comentariu

Imi cer scuze pentru intarziere..au venit si cateva poze facute cu telefonul :)

20120319034.jpg

20120319032.jpg

20120319046.jpg

20120319041.jpg

Am o mica problema si anume : Nu imi mai pot pune capacelele cu VW..parca sunt prea mari si nu mai stau.. :(

Link către comentariu

Putin mai joasa cu niste distantieri de 5 pe fata si 10 pe spate si e perfecta! :)

Modificat de Rave
Link către comentariu

Si mie mi-ar placea sa o las mai jos dar nu sacrific comfortul pentru look.. ma gandeam in vara daca strang niste banii sa fac ceva inedit.. sa ii pun airride sau compresor..trebuie sa citesc despre asta pentru ca nu stiu exact ce implica si cat m-ar costa.

Asa ceva mi-ar placea :

Modificat de alecsntz
Link către comentariu

Iti trebuie un management, rezervor pentru aer, un compresor sau doua, cele 4 pungi, amortizoare pentru ele, si linii trase de la compresor la rezervor si de la rezervor la fiecare punga si la controller.

Costuri... minim 2.000 de euro! Nu sunt in nici un caz o autoritate in domeniu asa ca s-ar putea sa ma insel, dar asteapta-te pe acolo pe undeva sa fie...

Mai bine o suspensie reglabila decenta pe la 1.000 de euro! :)

Link către comentariu

Salutare. Foarte interesanta masina. Nu credeam ca auriu la jante merge bine pe o masina alba dar combinatia e cel putin exotica :icon_cheesygrin:

Sunt de acord cu Rave, poate putin mai joasa n ar strica sa fie. Macar niste arcuri de GTI daca nu le vand eu :))

Toate cele bune !

Link către comentariu

salut.multumesc mult pt aprecieri si pentru sfaturi..ideea cu suspensia este oricum un plan de viitor si o sa ma gandesc serios daca o voi pune.deocamdata urmeaza stopurile de r32 cu led si farurile hella bixenon :)

Link către comentariu
Master_Blaster

Arata super tare jantele, dar trebuie sa le pui capcele ca sa fie complete.

Air ride merita numai daca vrei sa o lasi pe burta si pt asta trebuie sa decupezi lonjeroanele fata pentru planetare.

Link către comentariu

da capacelele le am doar ca sar din cauza vopselei proaspete de pe jante.sa vad cum reusesc sa le fixez (daca aveti vreo idee).multumesc

Link către comentariu

Se potrivesc de minune jantele aurii cu albul masinii. Sa faci si niste poze la soare sa se vada mai bine :D

2 lucruri mi-au sarit totusi in ochi, in prima poza lipseste capacelul de la bara spate? Apoi, nu vreau sa par carcotas, dar se vede o zona unde pare a fi un defect de vopsire a jentii in poza a doua (fullscreen se vede bine) . Sper ca doar pare :(

Cum este din punct de vedere al vizibilitatii cu folia galbena pe proiectoare?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!