Jump to content

Vw Golf Mk5 2008

alecsntz

Postare recomandată

Iesirea aux am facut-o la Ploiesti la Sinvex si sincer nu mai stiu cat m-a costat..pana in 50RON. Filtrul meu e K&N si a fost in vara 300RON,nu trebuie sa faci nicio modificare,eu nu i-am mai pus capacul la loc si se aude mai bine. E plug&play..l-am luat de la Pilot si mi-au cerut 130RON in plus sa mi-l puna :)) l-am montat singur si a durat maxim 4 minute..

Link către comentariu
  • Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alecsntz

72

• The_Ego

21

• Master_Blaster

20

• B_U_T

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu am MFD2 pe masina, ai idee daca se poate scoate AUX??

app de filtru: zici ca s a imbunatatit sunetul?? se aude altfel masina??

Modificat de RedHat
Link către comentariu

Sa treci pe la mine sa vad si eu filtrul. Chiar as vrea si sa aud noul sound! Mai activam si una-alta pe la masina

Link către comentariu

@RedHat : Cauta in specificatiile MFD-ului daca ai iesire de auxiliar.Daca ai se poate scoate,daca nu,ai putea sa-ti iei un DMC si sa asculti muzica de pe card/stick/ipod,etc. Referitor la filtru chiar s-a schimbat mult sunetul,se aude mult mai frumos cand urci in ture,merita 100% banii.

@nervoss : Bine te-am gasit si aici! Poate ne vedem in weekend cand vin la Ploiesti. Ne auzim la un telefon.

In alta ordine de idei astazi ma duc sa-mi iau anvelopele Toyo T1R 225/45/17 si sa fac admisia la Bad_MF si saptamana viitoare ma duc sa las jantele la powdercoating. Nu m-am decis in legatura cu , culoarea lor..oscilez intre un gri carbon,alb si poate negru lucios (putin probabil).. Ceva idei?

Link către comentariu

Gri antracit ftw :D

Negre nu pt ca fac jantele sa para mai mici (desi contrastul negru-alb nu ar arata rau :P )

Link către comentariu

o sa ma duc lunea viitoare sa vad exact si culorile la ei si sa las si jantele.oricum mersi pt sfat,era prima varianta de culoare pe care o aveam in minte.o sa va tin la curent.

cat despre admisie ,din pacate nu am mai reusit astazi sa ajung sa o fac..asa ca am stabilit cu gabi sa o facem miercuri :) o sa pun si poze pe durata procesului :)) . multumesc

Modificat de alecsntz
Link către comentariu

Cred ca m-am decis in privinta culorii jantelor..vor fi un auriu perlat,nu foarte strident (cam ca cele de impreza) ma gandesc pe viitor sa vopsesc si erierii cu negru lucios.astept parerile voastre sincere :-) multumesc anticipat

Nervoss@ cu cea mai mare placere ne auzim la un telefon cand ajung la ploiesti, cred ca weekendul viitor nu asta care urmeaza pt ca o sa raman la bucuresti

Modificat de alecsntz
Link către comentariu

Astazi am luat si anvelopele Toyo T1R 225/45/R17.Abia astept sa le pun :D

post-89255-0-18808700-1331119001_thumb.j

Link către comentariu
Master_Blaster

Aurii pe alb or sa dea super. Problema mea e ca si eu vreau tot ceva auriu dar f diferit de cel de Impreza, astept sa vad cum le faci tu si ma mai gandesc nu vreau sa semene.

Link către comentariu

am gasit pe net un tempomat la un pret bun cu codul

cod 1K0 953 513 A .aveti idee daca se potriveste pe masina mea?si daca da ce piese mai trebuie?

multumesc anticipat

post-89255-0-65509000-1331427325_thumb.j

Modificat de alecsntz
Link către comentariu

Vezi ca tipul e aici pe forum,i se spune Dan Catalin.In alta ordine de idei,cred ca-ti trebuie cu G in coada,A e pentru modelele 2004-2005 din cate stiu eu.

Link către comentariu

Desi era programata pt miercuri,jantele au venit de la vopsit aseara.sunt foarte incantat de ele si ii recomand cu placere pe baieti.chiar m-au impresionat :) o sa pun si poze diseara :)

Link către comentariu
Master_Blaster

Care baieti? Daca esti multumit fa-le un pic de reclama. Sunt tare curios ce nuanta ai ales.

Link către comentariu

O sa pun pozele diseara ca acum nu sunt acasa.pai nu stiu exact cum se numesc.firma este pe soseaua giurgiului vis a vis de dedeman

Link către comentariu
Master_Blaster

Aoaleo! La aia am avut o experienta f naspa acum cativa ani, poate s-au schimbat proprietarii. Pe scurt acum cca 5 ani schimbat cauciucuri iarna-vara si au fost echilibrate f f prost a doua zi am plecat la drum si pe A1 la cca 120 volnaul dansa la propriu, in Pitesti la o alta vulcanizare am reechilibrat toate rotile si aia s-au ingrozit cat plumb era pe ele, dupa care problema s-a rezolvat. De atunci dupa fiecare vizita la vulcanizare testez masina pana la viteze de autostrada, inainte sa plec la drum. Eu vb de vulcanizare, nu de service-ul de acolo, nu ai specificat f clar.

Link către comentariu

Nu stiu..eu ma refer strict la vopsitorie nu stiu nimic de vulcanizare si nici nu cred ca ne referim la acelasi service.oricum eu sunt multumit de treaba pe care au facut-o :)

Link către comentariu

Am vazut si pe un alt topic cat de bine au iesit :icon_thumleft: . Foarte frumoase si unicat in acelasi timp.

Sa le vedem pe masina pentru un tablou complet.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Master_Blaster

Nu ziceai ca le faci aurii?

Arata f bine, acum pune-le pe masina ca sa te putem felicita pt marele fel in care arata pe CW. ;)

Link către comentariu

Multumesc mult.am riscat putin dar in final sunt foarte multumit de ele.mai astept cam 2 saptamani asa si apoi le pun :) si eu abia astept sa vad cum or sa vina.

Pai aurii sunt dar nu foarte strident..bine era si lumina destul de proasta acolo..sunt ceva mai aprinse

Modificat de alecsntz
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!