Jump to content

Vw Golf Mk5 2008

alecsntz

Postare recomandată

Povestea a inceput pe 23 Octombrie 2008, a fost cumparata de la Cardinal Motors Ploiesti.Este echiparea ComfortLine si are un motor de 1.6 MPI,102CP.

Ca dotari de baza are :

-Climatronic;

-Volan in 3 spite de plastic;

-Airbag-uri (frontale,laterale si cortina);

-Cotiera;

-Computer de bord;

-Geamuri electrice fata/spate;

-Inchidere centralizata cu chei briceag;

-Oglinzi electrice/incalzite;

Ulterior,impreuna cu B_U_T :D i-am adus urmatoarele modificari :

- I-am vopsit fustele fata si spate in culoarea caroseriei;

-Parktronic

-Xenon H7R;

-Proiectoare;

-Leduri numar;

-Leduri pozitii;

-Volan din piele (cusaturi albe + ornament cromat);

-Subwoofer+statie (MTX 500RMS + 8 boxe Philips);

-RCD 510;

-Footwell lights fata/spate alb rece;

- I-am activat diverse functii (coming/leaving home,pozitii U.S,one-touch closing la geamuri,inchiderea usilor la 15km/h);

-folii stopuri,semnalizatoare pe aripi;

-folie Llumar spate 65% ;

-Manson schimbator viteze din piele,cusaturi albe;

- Pedale + Footrest GTI;

-Iesire AUX;

-Schimbarea iluminatui albastru din bord in alb si ultimele 3 trepte de la ventilatorul climatronicului in rosu;

-Jante 17'' OEM de vara;

-Tipsuri Borla Romcat;

-Filtru sport K&N;

-Am renuntat la suportii de numar;

-Bara fata GTI (cu buza vopsita rosie) + proiectoare cu lupa;

-Praguri ABT;

-Fusta spate ABT;

Planuri de viitor :

-Powder Coating jante in gri carbon (peste 2 saptamani);

-Anvelope vara Toyo (dupa ce fac jantele);

-Evacuare completa sau decat finala (in primavara);

-Faruri Hella XenonLook (cu sistemul de spalare faruri+autoleveling);

-Admisie;

-Tempomat;

Masina are acum ~75.000km si merge impecabil, iar de consum nu vreau sa vorbesc :))

Si acum poze :

Asa arata in vara : 21052011333.jpg

Uploaded with ImageShack.us ; 25052011342.jpg

Uploaded with ImageShack.us ; 27072011452.jpg

Uploaded with ImageShack.us ;

Asa arata acum : 20120227005.jpg

Uploaded with ImageShack.us ; 20120227003.jpg

Uploaded with ImageShack.us ; 20120227203747.jpg

Uploaded with ImageShack.us ; 20120227203809.jpg

Uploaded with ImageShack.us ; 20120227203719.jpg

Uploaded with ImageShack.us ; 20120227195220.jpg

Uploaded with ImageShack.us ; 20120227204045.jpg

Uploaded with ImageShack.us ; 20120227204146.jpg

Uploaded with ImageShack.us; 20120227204122.jpg

Uploaded with ImageShack.us;

Sper sa va placa,o sa va tin la curent cu schimbarile ce vor urma!

Link către comentariu
  • Replies 190
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• alecsntz

72

• The_Ego

21

• Master_Blaster

20

• B_U_T

15

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o conduci cu placere,vad ca te-ai ocupat serios de ea.Ce impresii ai pre si post filtru sport pe 1.6?

Link către comentariu

Doamne cat de bine poate arata bordul. Sa te tina multi km si felicitari pentru modificarile aduse !

Link către comentariu

Foarte frumoasa, modificari bine alese. Bara spate imi place in special, nu prea am vazut. La cat mai multi km!

:emthup: pt ca ai schimbat lumina la ceasurile de bord. Ar trebui completat cu un maxidot :blah:. Pune in plan si o suspensie care sa complimenteze jantele Avignon sau sunt de Audi?

Ce dimensiune au tipsurile?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Ba..ai uitat sa treci plafoniera W8 cu suport de ochelari si cea din spate cu deschidere stanga/dreapta individuala.Suna-ma cand iesi de la facultate,bine pa.

Link către comentariu

Frumoasa, dar xenon fara lupe? sau sunt pozele mai vechi....

Si luminile de la picioare la ce folosesc? :question:

Link către comentariu

Lumina ambientala, nu arata rau, am si eu. Sunt estetice ca functionalitatea nu prea le vad rostul, poate doar sa vezi daca ai pantofii curati :)). Eu le-am dezactivat din cb.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

A da o chestie faina cu cautatul ceva pe jos. Numai eu stiu cat a trebuit sa caut intr-un accent cand a cazut jetonul de parcare intre scaune noaptea.... Si nu eu l-am scapat... :mad:

Desi eu nu as face retrofit pt asa ceva, am o lanterna in masina. ;)

Probabil arta bine, cum e si cu luminile care se sting treptat.

Link către comentariu

Arata foaret bine, sa ai noroc la ea.

Iluminatul la picoare il vad util mai ales pt. pasagerii spate, cand te urgi in masina sa nu atingi scaunele din fata cu pantofii, bocanci sau ce o mai fi.

Modificat de tytel
Link către comentariu

foarte frumoasa masina! sa te bucuri de ea ! Sunt curios cat te-a costat schimbarea luminilor din bord si ce ar presupune?

Link către comentariu

Sa o conduci cu placere,vad ca te-ai ocupat serios de ea.Ce impresii ai pre si post filtru sport pe 1.6?

Multumesc frumos! Dupa ce i-am schimbat filtrul de aer pot spune ca motorul s-a schimbat total.Raspunde mai repede iar sunetul este incomparabil mai frumos.Te sfatuiesc sa iti pui tot K&N,nu iti va parea rau.

Doamne cat de bine poate arata bordul. Sa te tina multi km si felicitari pentru modificarile aduse !

Multumesc mult!

Foarte frumoasa, modificari bine alese. Bara spate imi place in special, nu prea am vazut. La cat mai multi km!

:emthup: pt ca ai schimbat lumina la ceasurile de bord. Ar trebui completat cu un maxidot . Pune in plan si o suspensie care sa complimenteze jantele Avignon sau sunt de Audi?

Ce dimensiune au tipsurile?

Am cautat maxidot inainte sa schimb luminile..acum ca le-am schimbat parca mi-e mila sa mai umblu la el.. M-am gandit la o suspensie dar nu stiu daca merita sa sacrific garda de sol si asa mica si comfortul pentru -15mm.. jantele sunt de Golf GT Sport,presupun ca Avignon. Mersi de aprecieri!

Frumoasa, dar xenon fara lupe? sau sunt pozele mai vechi....

Si luminile de la picioare la ce folosesc?

Salut Master_Blaster ! Xenon-ul este pe far pe oglinda,stiu,e ilegal si nu vreau sa starnesc flame.Nu orbeste si vad mult mai bine si pana o sa iau farurile cu lupa e un compromis bun. In legatura cu luminile de la picioare ti-a raspuns But,le-am pus pentru ca noaptea sunt utile si sunt de efect,lumina fiind indirecta.

Frumoasa masina :icon_cheesygrin: Cat mai multi km!

Mersi mersi! Cred ca ne-am holbat un pic unul la altul ieri dimineata prin centrul Ploiestiului daca nu ma insel :D

Arata foaret bine, sa ai noroc la ea.

Iluminatul la picoare il vad util mai ales pt. pasagerii spate, cand te urgi in masina sa nu atingi scaunele din fata cu pantofii, bocanci sau ce o mai fi.

Multumesc! Sunt de acord cu tine in privinta pasagerilor din spate care sunt mai atenti cand vad unde "calca".

foarte frumoasa masina! sa te bucuri de ea ! Sunt curios cat te-a costat schimbarea luminilor din bord si ce ar presupune?

Operatiunea consta in demontarea instrumentului cluster si a climatronicului si schimbarea ledurilor. M-a costat pana in 150RON in vara,iti spun unde pe PM daca esti interesat.

Foarte tare masina! :icon_thumleft:

Multumesc Rave!

Link către comentariu

Si cum primavara a venit mai taiem ceva de pe TO DO LIST :D

-Powder Coating jante in gri carbon (peste 2 saptamani);

-Anvelope vara Toyo (dupa ce fac jantele);

-Evacuare completa sau decat finala (in primavara);

-Faruri Hella XenonLook (cu sistemul de spalare faruri+autoleveling);

-Admisie;

-Tempomat;

Ieri am fost la Top Gear dupa o discutie cu Gabi (Bad_Mf) am ajuns la concluzia sa ar trebui inlocuita decat finala.Asa ca i-am pus o finala Longlife cu tipsuri de inox japanese style (albastrite un pic). Rezultatul a fost pe masura asteptarilor,s-a lucrat impecabil si am de gand sa revin peste vreo 2 saptamani la ei sa schimb si admisia.

Si acum pozele :

Asa arata cu tipsurile vechi (Borla) : 290220121692.jpg

Uploaded with ImageShack.us

290220121699.jpg

addaw.png

Si un model de tips funny :)) 290220121697.jpg

Modificat de alecsntz
Link către comentariu

care a fost scoru la toba? :icon_cheesygrin:

app poate ne intalnim o data prin ploiesti sa imi zici si mie cum ti-ai facut luminile la bord :icon_thumleft:

Link către comentariu

hmmm...arata mai bine cu tipsurile de dinainte,erau oem style.dar gusturile nu se discuta.sa o porti sanatos.

Link către comentariu

@vali- poate voi reveni la unele oem,nu stiu incaca si culoare sa stii ca astea noi arata mai oem decat cele precedente dar difera putin diametrul

Evacuarea noua se aude foarte bine..intre oem si deranjant si mai ales la ture joase.in viteza de croaziera aproape ca nu se face diferenta.ca sa fiu sincer este putin deranjanta cu muzzica oprita si mai ales pentru pasagerii din spate.recomand in opinia mea inlocuirea doar a finalei si nu un free flow.mai ales daca va doriti si admmisie.cred ca devine mult prea obossitoare.

Multumesc pentru aprecieri.stay tuned :))

Link către comentariu
Master_Blaster

Arata f bine noile tips-uri sunt simple si dau un look: "I mean business..." Trebuie sa-mi fac timp sa trec pe la Top Gear sa-mi schimb evacurea ca masina arata ciudat cu fusta spate cu iesire dubla si o singura teava. Ce dimensiune au tips-urile?

Tu ai numai filtru k&n (in carcasa originala) si in viitor vrei sa-ti schimbi admisia cu totul? Sunt un pic incurcat, de aia intreb. ;)

Link către comentariu

Salut. nu stiu exact ce dimensiune au noile tipsuri dar sunt ceva mai mari decat cele stock.sa ziceam ca au cam jumatate de cm in fiecare parte poate putin mai mult-ca sa iti faci o idee. da am filtru kn din vara in carcasa lui originala,dar fara capac. maine revin si eu la topgear sa modific putin pozitia tipsurilor ( dupa montaj evacuarea se dilata putin) si sa ii pun si admisia.multumesc pt apreciere :)

Link către comentariu

o curiozitate, cat te a costat iesirea auxiliara si unde ai facut o? apropo de filtru sport, am acelasi motor cu tine, m ar tenta si pe mine, cat m ar costa si ce modificari ar trebui facute?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!