Jump to content

Problema 1.9TDI BLT

CatalinL
 Share

Postare recomandată

Am o problema la ibiza 1.9tdi 131cp BLT . La inceput cand am luat masina apareau destul de des erorile

17932 - Fuel Pump Relay (J17): Open or Short to Ground

P1524 - 35-00 - -

si

17957 - Boost Pressure Regulation Valve (N75): Open or Short to Ground

P1549 - 35-10 - - - Intermittent

amandoua apar deodata ! . Am schimbat N75-ul cu altul la fel iar dupa am schimbat releul , problema a disparut cam o luna de zile , am sters din nou eroarea toate bune si frumoase pana in seara asta . Check engine aprins turbo nu mai intra in functiune , am bagat repede mana si releul destul de fierbinte sa zic ,este normal sa se incinga ?? Daca sterg erorile merge din nou....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dimineata la rece nu stie sa asimileze cand iei picioru din acceleratie si parca se taie brusc.. face si la cald da mai putin , de exemplu mergi cu trapta 1-a pe la 1100-1200rpm si iei brusc pedala din acceleratie parca da in nas asa nu isi continua mersu sa zic , banuiala mea e ca este ceva pe partea de alimentare.. corect?

Link către comentariu

Eroarea asta(17932 - FuelPumpRelay (J17): Open or Short to Ground ) imi apare si mie de ceva vreme, dar nu observ nici o anomalie in functionarea masinii, decat un consum mai maricel in oras. Oare asta sa fie cauza? Cat te-a costat releul acela?

Link către comentariu

Releul este ieftin , am dat vreo 40lei parca , da iti recomand sa iei original ca eu pe asta il suspectez putin , e vreo 70lei parca orginal

Link către comentariu

Nu am fost atent. La mine eroare era ceva de genu : relay for cooling fuel pump. Nu cred ca e acelasi lucru. Oricum bafta in rezolvarea problemei.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!