Jump to content

My dearest MKV

7Andrei7

Postare recomandată

Sunt satul de " service-uri " care cica da garantie.. MAi ales de reprezentante ... Unde cica iti schimba si de fapt iti lasa aceleasi piese pe masina.. si in caz de ceva iti zic ca e proasta utilizare a masini...etc

Cunosc mecanici din reprezentante care veneau la mine sa ma intrebe daca vreau piese pentru masina mea sau pentru prieteni si sa le dau piesele stricate la schimb...

Link către comentariu
  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 7Andrei7

24

• Master_Blaster

4

• davides

4

• Rave

2

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai in cazul asta ar trebui sa ii reclami pe respectivii. Numai asa scapam de mizerabilii astia care fura din banii nostri.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

- Usa de la sofer mi s-a indoit de la gheata, acum vreo 2 sapt :(. O sa o fac pe casco impreuna cu zgarietura (sper).

Am fost la casco si mi s-a facut devizul pentru usa. Nu au comentat. O sa revopsesc toata partea stanga a masinii. (rezolv si zgarietura de cheie)

Ce presulete originale sa cumpar?

Textil sau cauciuc?

Modificat de 7Andrei7
Link către comentariu
  • 1 month later...

UPDATE:

A venit primavara asa cam am trecut la cauciucurile de vara - Dunlop SP Sport 01

Masina a stat 4 zile in service, la Skoda Autec Craiova, unde a fost indreptata usa (coltul indoit de gheata) si a fost revopsita toata partea stanga (totul pe casco). Am pus si o poza cu zgarietura sa vedeti in ce hal a apasat frustratul care mi-a a facut-o.

Momentan masina se pregateste sa primeasca un volan de golf goal cu clips metalic si cusatura portocalie. S-ar putea sa nu se potriveasca perfect cu interiorul meu dar are valoare sentimentala.

Am mai pus si 3 poze dintr-o plimbare recenta pana in Belgrad :).

post-93218-0-55330200-1335108892_thumb.j

post-93218-0-14216100-1335108905_thumb.j

post-93218-0-88339800-1335108967_thumb.j

post-93218-0-83266000-1335109183_thumb.j

Modificat de 7Andrei7
Link către comentariu
Master_Blaster

Ce curata e la interior. :icon_thumleft: Sau macar asa se vede in poze.

Si imi place ca aproape toate g5-urile pe care le vad au manerul ala nenorocit la torpedou cromat, era chiar asa de scump sa-l puna si la g6, macar la HL.

Link către comentariu

Sunt un pic obsedat de curatenie :D.

Faza cu volanul de goal a picat. Ma reorientez.

Link către comentariu

Imi pare rau sa citesc de astfel patanii. Bine totusi ca ai rezolvat-o. Arata ca la inceput - bine :D. Ideea cu volanul cu clips-uri brushed aluminium era buna, ar fi continuat linia bordului. Sa o stapanesti sanatos!

De ce ai mers la Autec si nu la Serpico :)?

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos!

De ce ai mers la Autec si nu la Serpico :)?

Mersi frumos!

Pai am ales Skoda pentru ca am auzit numai de rau de Serpico. Iar acum sunt client fidel Autec. Am lasat la ei mai bine de 1000 de E pana acum (instalatie clima, revizie completa la 90k si distributia). Plus reparatia pe casco care nu stiu cat a fost. A platit direct asiguratorul. Ideea e ca sunt multumit de cum lucreaza.

Link către comentariu
  • 1 month later...

De alarteieri, mi se intampla ca la un soc mai tare in amortizor (groapa sau ceva) sa mi se aprinda mesajul cu "Check brake pads".

Oare sa fie uzate placutele? Am 108k de km dar au fost schimbate la 60k.

Senzorii sunt pe fiecare roata in parte sau cum?

Link către comentariu
lucian_90tud

Senzor aia doar pe partea din interior de pe roata din stanga fata. Verifica placutele vizual (ridici masina pe cric si dai roata jos). Poate sunt gata, mai ales daca au fost aftermarket, de o firma nu prea renumita. Verifica si mufa, poate e de acolo problema.

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Salut. Te-as ruga sa ma sfatuiesti si pe mine in privinta activarii optiunii pentru blocarea usilor la peste 20km/h.

- in privinta volanului traim aceleasi intentii.. daca insisti asupra montarii sub propria indeletnicire sa tii cont de cheia torx . Mie aceasta oferta mi-a atras atentia.. te voi anunta daca voi fi inaintea ta posesorul unui volan piele.

- fiind un pic obsedat de curatenie ca si tine ti-as putea recomanda sa arunci un ochi in praguri desfacand acele suruburi ce tin capitonajul de plastic(aripa fata/spate).. e un loc unde mizeria are multe de oferit.. tinand cont si de km.acumulati.

- toba nu mi-a lasat impresia ca ar fi de o calitate exceptionala.. am doar 35k si nu arata chiar cum ar trebui dar tinand cont si de temperatura la care e expusa.. sa zicem.

- judecand datele oferite de producator (cuplu maxim la 3800rpm si putere max. la 5600rpm) e de inteles ceea ce spui..eu animal domestic, nu ajung atat de sus.. protejez toba ;)

Modificat de Designer
Link către comentariu

Salut!

Pai blocarea usilor mi-a activat-o un prieten cu vag-com-ul. Nu stiu exact procedura dar merita din plin.

Cat despre motor, eu sunt multumit. Asa cum il exploatez eu se comporta bine. In general in exterior (aici merg mult) schimb pe la 4000 sau in depasiri pe la 5000. E mega silentios. Ah si merg tot timpul cu clima pe auto (si econ dezactivat).

Vat despre volan, eu astept maine unul de la un coleg de pe forum. Sper sa fie in relgula (adica nu uzat).

Despre oferta postata de tine nu stiu ce sa zic. Mi se par ireal de ieftine.

Te tin la curent.

Link către comentariu

Gata, mi-a venit si volanul.

Revin cu poze sapt viitoare cand il montez.

PS: Cu ce sa curat contactele de la maneta de tempomat? A inceput sa dea rateuri tot mai des si daca tot dau volanul jos...

Link către comentariu
Senzor aia doar pe partea din interior de pe roata din stanga fata. Verifica placutele vizual (ridici masina pe cric si dai roata jos). Poate sunt gata, mai ales daca au fost aftermarket, de o firma nu prea renumita. Verifica si mufa, poate e de acolo problema.

Alarteieri am facut un dus-intors Cluj - Baia Mare si la drumul de intoarcere nu s-a mai aprins Check Brake Pads.

Azi am mai facut un exterior de 160 de km si nimic. Cred ca era totusi ceva la senzor..

Link către comentariu

Update:

Ieri am facut revizia la 108k. Ulei si filtru de ulei. Am trecut pe Magnatec 5w40 pentru vara. In Noiembrie mi-au pus 5w30 dar l-a consumat cam repede. A fost nevoie de recopletare.

Siiiiii, cel mai important, am un nou volan.

Voila!

post-93218-0-95419700-1339659146_thumb.j

Link către comentariu

Frumos golfulica, curat si ingrijit. Felicitari pt masina si noul volan!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Revin cu un nou update.

Masina are acum putin peste 112.200 de km. Se comporta exemplar.

Cea mai noua interventie a constat intr-un nou player: RNS 300 cu MP3.

Am totusi 2 probleme:

1. Nu-mi mai merge Gala. Ce e de facut?

2. Rotita cea mare, din mijloc, mai da chixuri cateodata (adica sare 2 trepte sau niciuna). Se poate rezolva cumva fara sa il desfac?

Ah, si inca o chestiune. Oare gasesc pe undeva un manual? Sau un topic dedicat?

Am pus si poze :)

post-93218-0-94894400-1343135825_thumb.j

post-93218-0-97293900-1343135830_thumb.j

Modificat de 7Andrei7
Link către comentariu

Cu Gala s-a rezolvat. Motivul pentru care nu mergea erau urechile mele :D.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Si 3 poze dintr-un scurt road trip pe Transfagarasan.

O poza de la urcare si o poza cu coborarea. Si a treia cu un trabant mai special. Evident cu numere de Germania :)

post-93218-0-50024100-1344513919_thumb.j

post-93218-0-82238900-1344513994_thumb.j

post-93218-0-46559000-1344514022_thumb.j

Link către comentariu
  • 5 months later...

Revin si eu cu un mic update (si foto).

De sarbatori golfuletul m-a plimbat prin Austria si Slovacia. E suficient de confortabila la road trip chiar si pentru 4 adulti.

Am trecut de 128.000 de km de curand. Pana acum nici o problema majora (inafara de compresorul picat la 90k).

Verdict: foarte multumit in continuare.

post-93218-0-46908200-1358000677_thumb.j

Modificat de 7Andrei7
Link către comentariu

Eh, e mai aproape de 140km/h dar da, se tureaza destul de mult. In schimb, este extrem de silentios, deci per total imi place.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!