Jump to content

Golful meu

c0sminel

Postare recomandată

cheia am cumparato din dezmembrari am facut lama am programat-o si gata.este cheie normala in 2 butoane originala

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• c0sminel

110

• Muale

36

• cogdao

7

• Laurentiu_LWR

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

revin si eu dupa o scurta perioada.am facut schimbul de ulei RHEINOL si dupa 1000 km am constatat un zgomot redus al motorului si un consum mai redus de benzina.

Link către comentariu
  • 1 month later...

back.am luat o lunga pauza de la forum.revin dupa 4000 km facuti intr-o luna.uleiul se prezinta bine.un zgomot cum am zis mai sus mult mai mic si consumul cu 0.5 l mai mic. am schimbat si distributia si pompa de apa.aratau bine.(nu a mintit istoricul masinii).kit contitech si pompa de apa HEPU.

Link către comentariu

toate arata bine cand le schimbi la km care trebuie, dar e bine sa le schimbi totdeauna la timp :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

oricum au fost schimbate la 15k de istoric din lipsa de fonduri.dar nu au fost bani si a trebuit sa astept.s-a stricat si caseta si tot am amandat distributia

Link către comentariu

:( lasa.. bine ca ai rezolvat problema si te-ai scapat

Modificat de Dan.
Link către comentariu
  • 1 month later...

E un violet prea tipator acela, daca vrei ceva asemanator dar cu mai mult bun gust:

r8-venetian-violet.jpg

da arata bine.stii codul?eu vreau sa imi vopsesc motorul si de asta ca am violet si gri si nush cum sa il vopsesc oricum violet vad eu ce fac gri la el..
Link către comentariu
  • 1 month later...

Dupa o lunga pauza de la postat oricum masina a cam hibernat pana acum(posesor permis A si m-am bucurat de vremea frumoasa)intre timp doar o lampa gasita sparta si macaraua pasager fata o clama rupta.Si cu un numar rotund

post-102088-0-64488400-1350896697_thumb.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Azi am avut de munca.am schimbat ledurile din bord si am pus albe:D si bineinteles am inceput sa pun pe un bord de audi al unui prieten si dupa mi-am facut si mie :D.....scuzati claritatea dar se vede mult mai bn in realitate.este exact ca la modelul nou

post-102088-0-64001100-1351625830_thumb.

Link către comentariu

de asta am si zis ca scz de claritate.este facuta cu un c3........in realitate e perfect

Modificat de c0sminel
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!