Jump to content

Golful meu

c0sminel

Postare recomandată

mai poate fi de la o prindere gen nit-floare. se slabeste si are joc (cloncane metalic)

vazusem pe un forum ca aveau problema asta si au desfacut si dat cateva ciocane pt a "strange" prinderea.

scaunul era recaro dar parca am vazut si la ale mele aces sistem : teava cu petale in capat

Link către comentariu
  • Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• c0sminel

110

• Muale

36

• cogdao

7

• Laurentiu_LWR

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am rezolvat si scaunul.era ceva slabit de la sistemul de reglaj

Link către comentariu

De unde ai cumparat lupele?Cat au costat?

Am cumparat de la Golfistul dar nu stiu daca mai are sunal cel mai bine.50 lei.si restu instalatia am facut-o eu.siguranta in panou de sigurante si releul in panou de relee.

Frumoasa. Spor la modificari in continuare. Multi km fara incidente.

ms mult.

Link către comentariu

cel din stanga e din generatia ante 2000 a golfului

cel din dreapta e din generatia pre 2001... mie imi place mai mult, mai exista si versiunea cu reglaj lombar care arata si mai bine

defectul la scaunul soferului e omniprezent.. eu l-am si desfacut si nu ai ce-i face, e dus buretul si nu se poate repara

ante - pre nu e tot una? :D

Link către comentariu

cel din stanga e din generatia ante 2000 a golfului

cel din dreapta e din generatia pre 2001... mie imi place mai mult, mai exista si versiunea cu reglaj lombar care arata si mai bine

defectul la scaunul soferului e omniprezent.. eu l-am si desfacut si nu ai ce-i face, e dus buretul si nu se poate repara

ante - pre nu e tot una? :D

toata lumea greseste

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

salut...scuze pentru azi dar am fost super aglomerat(am tras lumina de servici la o scara de bloc...8 etaje:D) si nu prea am realizat ce am vorbit la telefon...

pana la urma ce ai zis?ti-ai luat ulei?de care...ce bani...de unde lai luat?:)

ai zis Rheinol sau Revanol?

Link către comentariu

salut...scuze pentru azi dar am fost super aglomerat(am tras lumina de servici la o scara de bloc...8 etaje:D) si nu prea am realizat ce am vorbit la telefon...

pana la urma ce ai zis?ti-ai luat ulei?de care...ce bani...de unde lai luat? :)

ai zis Rheinol sau Revanol?

Am zis daca ti-ai luat tu ulei ca sa dam comanda amandoi de Rheinol.am dat comanda de filtre si de ulei o sa iau saptamana viitoare si o sa il schimb.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

aha...tiam zis...eu am ales Revanol...ca imi era mai comod sa intru in posesia lui...

mi la adus direct acasa cel de la care lam luat...

Link către comentariu

Au venit si filtrele,cel de polen e schimbat recent,urmeaza sa ajunga si uleiul RHEINOL

Mai pe seara o sa ma ocup putin de ea ca am neglijat-o

post-102088-0-78668900-1340361077_thumb.

Modificat de c0sminel
Link către comentariu

pai nu il schimbi si pe cel de benzina?

il schimb la 2-3 schimburi.nu are rost sa il schimb daca nu am probleme ce parere ai?

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

pai cam ce probleme astepti sa ai ca sa il schimbi?

eu personal le schimb pe toate in acelasi timp...si bag motorina numai de la Lukoil si cu toate ca toata lumea spune ca este proasta...probabil dasta nu am probleme...

Link către comentariu

pai cam ce probleme astepti sa ai ca sa il schimbi?

eu personal le schimb pe toate in acelasi timp...si bag motorina numai de la Lukoil si cu toate ca toata lumea spune ca este proasta...probabil dasta nu am probleme...

o sa il schimb.am dat comanda si de ala.Diseara sa o spal si sa ii dau o ceara,sa o sterg pe la motor,interiorul si sa ma odihnesc dupa :lol:

Link către comentariu

La filtru eu vad 2 probleme. E infundat si nu permite sa treaca destul carburant/ e defect sivpermite sa treaca impuritatile.

Eu il schimb la cateva schimburi,am schimbat de cateva ori la 10mii si am observat ca nu avea apa in el si mizerie foarte putina.

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Pana la urma e inutil sa il schimb la fiecare schimb.nu e vb de 30 de lei cat e unul mann dar nu merita stresul.nu se ineaca nu tremura.....

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

mai exact 75 ron...

eu asa m-am obisnuit...la un an schimb tot...da stiti cum e...fiecare cu pasaricile lui:-))

Link către comentariu

Am spalat-o putin cu un sampon cu ceara,dupa am dat o ceara am frecat destul de mult

Poze cu rezultatul maine ca acu 20 de minute am terminat.

inca una

post-102088-0-11992100-1340392109_thumb.

post-102088-0-25842300-1340392117_thumb.

post-102088-0-04916600-1340392127_thumb.

post-102088-0-86697700-1340392184_thumb.

Link către comentariu

Mi se pare ca ai dat cam mult.

Bidoanele alea sunt sa speli masina?

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Dupa ce ai dat jumatate de masina o data, cred si eu ca ai frecat mult. Trebuia dat cate un element.

Bine ca a iesit ok :D

Link către comentariu

cat te-a dus cheia briceag, ai facut`o la cardinal? fuctioneaza ok, 1-2 poze cu ea se poate?ms

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!