Jump to content

Golful meu

c0sminel

Postare recomandată

Din nefericire masina mi s-a imbolnavit.Mi s-a dus caseta de directie.:(( Azi am dus-o la Alin(DUDU) la service s-a mi-o dea jos si s-a o trimit la reparat..

In ultima vreme ce am mai facut la ea.

Am schimbat Uleiul la cutie si nu mai face figuri la viteze,nu a mai trebebuit schimbat cilindrul receptor ambreiaj

Link către comentariu
  • Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• c0sminel

110

• Muale

36

• cogdao

7

• Laurentiu_LWR

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Caseta de directie?! Eu am inteles cutia de viteze cand am vb...

Este un kit de reconditionare (garnituri) sau apelezi la firme ce reconfitioneaza,desi nu stiu ce le fac...

Nu aveai servo sau iti pierdea lichid?

Sent from my HTC using Tapatalk.

Link către comentariu

Caseta de directie?! Eu am inteles cutia de viteze cand am vb...

Este un kit de reconditionare (garnituri) sau apelezi la firme ce reconfitioneaza,desi nu stiu ce le fac...

Nu aveai servo sau iti pierdea lichid?

Sent from my HTC using Tapatalk.

Cand am vb era problema cu vitezele,intra mai greu 1 cateodata,dar s-a rezolvat doar cu schimbarea uleiului.acum a curs uleiul pe la simering dreapta caseta,da stiu ca este chit de reconditionat dar trebuie presa si in special trebuia sa stii sa o repari,am dus-o la ALIN unde ai schimbat si u bucsele si maine dim imi scoate caseta si o trimit in Roman(jud.Neamt) la un unchi de al meu sa mi-o repare.

Modificat de c0sminel
Link către comentariu

Duminica imi vine si caseta:D mi-a schimbat cremaliera(era cam ruginita pe dreapta) si bineinteles toate simeringurile.

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Azi am montat si caseta de directia la Alin(DUDU) si i-am facut si o baie incluv la motor(tot la Alin la service) care e iesit foarte bine.

Maine trebuie sa ii fac unghiul si sa ii fac adaptarea ca sa imi dispara ESP-ul din bord.

Modificat de c0sminel
Link către comentariu

Si eu am trecut prin reconditionarea casetei. Pune repede un tester pe ea si verifica unghiul volanului (sa nu fie cu 360o) intr-o parte sau alta ca ramai fara banda de la airbag. Ca o recomandare pana faci testul evita sa ajungi cu cursa volanului la maxim, stanga ,dreapta. Numai bine!

Modificat de radurus
Link către comentariu

Si eu am trecut prin reconditionarea casetei. Pune repede un tester pe ea si verifica unghiul volanului (sa nu fie cu 360o) intr-o parte sau alta ca ramai fara banda de la airbag. Ca o recomandare pana faci testul evita sa ajungi cu cursa volanului la maxim, stanga ,dreapta. Numai bine!

Multumesc de atentionare dar stai linistit ca stiam si eu de banda.volanul a fost nemiscat cat a fost fara caseta.si la montaj la fel se stie cum este pus.(stiam despre aceasta banda si cand stii previi).trebuie sa fac maine unghiul si sa fac adaptarea sa imi dispara ESP ca a luat-o razna acum..Si o intrebare ca sa stiu si eu altadata cum se verifica volanul sa nu fie cu 360 de grade intr-o parte?

Link către comentariu

Iti raspund aici la intrebare: Cel mai simplu cu tester, sau dat jos volanul si verificat senzorul de rotatie sa fie cu bulina galbena vizibila

post-31670-0-60409100-1335891080_thumb.j

Link către comentariu

Azi am facut directia la un Atelier din "Catelu" la o recomandare si a iesit FOARTE BINE(si garantie 30 de zile).Martorul ESP s-a stins.mai ramane sa vad ce fac cu airbagul de la scaun.

Link către comentariu

a iesit bine motorul. ai dat cu jet sau cu furtunul?

Link către comentariu

a iesit bine motorul. ai dat cu jet sau cu furtunul?

jet si spuma

Link către comentariu

sa imi fac de munca si eu.am desfacut torpedoul sa curat ventilatorul si radiatorul.(am un miros ciudat cand dau drumul la ventilatie-cu AC oprit) dar tot nu am scapat de miros-trebuie sa cumpar un spary curatare clima.

Am spalat si mocheta din portbagaj(a iesit foarte bine)

post-102088-0-80116600-1336237884_thumb.

post-102088-0-30452000-1336237929_thumb.

post-102088-0-87807300-1336237980_thumb.

post-102088-0-84626900-1336237672_thumb.

Link către comentariu

domestos sau bionet si scapi de orice miros. doar sa identifici de unde vine (filtru polen,radiator).

spray-urile mi se par light pt rezolvarea problemei

Link către comentariu

posibil sa fie de la filtru ca nu l-am schimbat.vine un miros rancen....ceva ce duce a pisat :)) poate si-a facut unu nevoile in filtrul meu..:)

Link către comentariu

schimba-l ca nu e f scump. e plin de frunze si praf chiar daca are masca de plastic peste

Link către comentariu

iar mi-a furat oglinda.acu mi-a furat-o pe cea dreapta..............si......celui care a furat-o.

Link către comentariu

Ce oameni ma...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Ce oameni ma...

Sent from my iPhone using Tapatalk

si asta e doar inceputul.

Link către comentariu

asta e moment bun sa pui oglinda mare :P

si eventual sa le marchezi sa nu le fure.

Link către comentariu

asta e moment bun sa pui oglinda mare :P

si eventual sa le marchezi sa nu le fure.

mi-a luat doar sticla.nu o sa pun oglinda mare pt ca ti-am mai spus ca e si femeie la volan si trebuie s-a vada bine.

Link către comentariu

atunci inscriptioneaza-le cu nr de inmatriculare sau VIN si (daca se fura pe banda la tine) nituiesti niste urechiuse peste sticla

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Azi am mai facut ceva la masina

am cumparat oglinda dreapta(si bineinteles tot la set am cumparat)

Am rezolvat si cu pinul pentru a doua cheie ca nu aveam acel plastic cu pinul. a durat 3 ore dar nu mai conteaza.bine ca s-a rezolvat.

Multumita colegului "z e n i t h" am pus si motoras reglaj far.

Urmeaza oglinda centrala care trebuie sa o ridic maine de la posta

post-102088-0-52896700-1336593396_thumb.

Modificat de c0sminel
Link către comentariu

pia mi-a furat doar sticla.am luat alta sticla albastra.

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!