Jump to content

Golful meu

c0sminel

Postare recomandată

Azi la intalnire am activat sa se inchida usile automat la 15 km/h si sa se deschida la scoaterea cheii din contact.

Link către comentariu
  • Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• c0sminel

110

• Muale

36

• cogdao

7

• Laurentiu_LWR

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Deschidere selectiva la sofer,nu?

Sent from my HTC using Tapatalk.

Modificat de Muale
Link către comentariu

Am zis sa ii mai fac si eu ceva daca tot a dat caldura.

Ieri i-am curatat timoneria cu WD40(rezultat foarte bun)

Am cumparat ink o cheie briceag(aveam doar una)

Urmeaza schimbul uleiului servo

Termostatul(era prea frig pana acum si imi inghetau mainele pana faceam toata treaba)

Trebuie sa-i pun tenisii de acum

Link către comentariu

si eu am verificat uleiul de la servo...e la nivel si are culoarea ok (galbui-transparent) asa ca il mai las.

unde ai dat cu wd40 mai exact? pe la motor pe acele legaturi?

Link către comentariu

misti de schimbator si ai sa vezi mai exact(la mn este loc) nush la tine cat loc ai sa vezi dedesupt.sub tulumba de la pompa de frana

am dat la prinderi intre bucse,suruburi tot ce se misca acolo.si merge perfect.si am dat si in masina pe bila aia de la schimbator

Link către comentariu

Azi ma duc si eu la masina ca tot omu si observ ca sticla mea de la oglinda sofer nu ma este(tenta albastra si incalzita). :((

Modificat de c0sminel
Link către comentariu

caut-o pe jos.. eu o parcam langa bloc si mi-a agatat-o careva de a sarit sticla, si a dat carcasa peste cap :)

geamul aftermarket incalzit cu tenta albastruie e cam 40 lei...

nu e heliomata, care inseamna ca trebuia sa se intunece singura cand bate lumina in ea

are un lichid cu argint in ea, si este conectata la curent

Link către comentariu

a avut cineva nevoie...ce te mira?!

eu mi le-am marcat pe ale mele,poate descurajez hotii.

Link către comentariu

Cum stiai ieri am descoperit furtul oglinzii stanga.azi am gasit o oglinda la un pret bun si am cumparat-o,pe langa am gasit si capace OEM frumusele si le-am cumparat ca bani de jante nu am momentan:( (macar am cauciucuri noi de vara) :D.

Azi fiind liber m-am ocupat putin de masina,am montat oglinda,am schimbat capacele,am facut o baita masinii,am scos pamantul de sub aparatorile de noroi din fata,am lipit nr din fata cu banda dublu adeziva si cam atat

SI O SEDINTA PHOTO

post-102088-0-92141900-1332345113_thumb.post-102088-0-92141900-1332345113_thumb.post-102088-0-92141900-1332345113_thumb.

post-102088-0-95900800-1332345253_thumb.

post-102088-0-89478300-1332345362_thumb.

post-102088-0-03386200-1332345384_thumb.

post-102088-0-45524500-1332345399_thumb.

post-102088-0-61732200-1332345416_thumb.

post-102088-0-62788000-1332344967_thumb.

Modificat de c0sminel
Link către comentariu

Lipeste nr si pe spate si curata cu acetona cadrul negru.

Sticla e incalzita?

Link către comentariu

Lipeste nr si pe spate si curata cu acetona cadrul negru.

Sticla e incalzita?

da e incalzita.acum ma gandeam si eu ca am uitat sa curat cadrul negru.cu acetona merge?ramane alb dedesupt?politia nu zice nimic?

Modificat de c0sminel
Link către comentariu

Alb. Sa nu dai pe cifre ca se curata si alea.

Politia... Cand ai nr in suport oricum nu se vede acel chenar...

Link către comentariu

Dupa un drum aseara prin Bucuresti.mers lejer din Timpuri noi pana in 1 Mai si intors.

ERA DE POZAT

post-102088-0-31994000-1332437547_thumb.

Link către comentariu

bd timisoara-titan (forja) am 8.5%

lejer ca nu prea era circulatie :D

Link către comentariu

Bun consumul. Mai jos e foarte greu sa scazi in Bucuresti.

pai in iarna mai jos de 8.4 -8.6 nu am scos si asta de 2 ori

Link către comentariu

apropo de folia de carbon unde ai invatat s-o aplici, de pe net....sau experienta proprie?

ms

Link către comentariu

apropo de folia de carbon unde ai invatat s-o aplici, de pe net....sau experienta proprie?

ms

am mai foliat laptopul si alte prostii inainte de asta si mi-a fost usor dar na pt mine a fost usor.te pot ajuta daca ai drum prin bucuresti.nu e mare smecherie sa ai cu ce sa incalzesti.eu m-am jucat cu o bricheta de aia cu presiune si cu feonu.

Link către comentariu

ms

am mai foliat laptopul si alte prostii inainte de asta si mi-a fost usor dar na pt mine a fost usor.te pot ajuta daca ai drum prin bucuresti.nu e mare smecherie sa ai cu ce sa incalzesti.eu m-am jucat cu o bricheta de aia cu presiune si cu feonu.

am inteles,

mersi, mai vorbim

o zi buna!!!

Modificat de 2mad4
Link către comentariu

Am schimbat uleiul servo(mi se puse mie un pitic) si am gasit ulei rosu in instalatie(bn ca l-am schimbat la timp)

Am pus ulei SWAG(FEBI) e acelasi lucru.

Urmeaza sa schimb cilindru receptor ambreiaj(am probleme cu intrarea in viteza,imi agata) am fost la mecanic si am ajuns la concluzia ca asta e defect..sa il schimb cat mai repede sa nu am probleme cu ambreiajul

Link către comentariu

Am ajuns si eu acasa si repede schimbul de cauciucuri:D

post-102088-0-12232900-1333185162_thumb.

Modificat de c0sminel
Link către comentariu

Merita si-o baie. :mop: :P

Merita mai multe nu numai una.dar abia facusem drumul Bucuresti-Roman(Neamt) si aici deja ploua,degeaba o spal acum ca oricum se face la loc.si e pe mana prietenei mele masina deocamdata.eu somez

Modificat de c0sminel
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!