Jump to content

Golful meu

c0sminel

Postare recomandată

Sunt posesorul unui golf 4 1.4 16v AXP 2001 din decembrie 2011.Foarte multumit de el pana in prezent,avea 148k,jante(tabla)16 macar cauciucurile de vara erau noi,

Dotari:-4x geamuri electrice

-computer de bord

-oglinzi electrice,incalzite,heliomate

-amandoua scaune reglabile pe inaltime

-AC

-cheie briceag

-ESP

-si restu se cunosc

-si ce am eu si voi nu aveti;oglinda interioara crapata(a dat cineva cu capatana cred)

CE AM MESTERIT EU:sticker in primul rand

-foliat consola(unde vine cd playeru)scrumiera si pe langa schimbator,scrumiera spate,manere cu folie tip carbon

-leduri numar si plafoniere

-spalat motor

-presuri cauciuc

URMEAZA:-foliat geamuri

-xenon

-proiectoare in spoiler

-grila fagurie cu tot cu semn daca reusesc

-sa fac sa ramana pozitiile aprinse cateva secunde dupa inchiderea masinii

-itp

-jante pe 16 daca tot am cauciucuri

-leduri pozitie faruri

-Schimb ulei si filtre

-schimb oglinda interioara

-tweetere spate

-stergator luneta golv V

post-102088-0-27034200-1330018031_thumb.post-102088-0-91039500-1330018040_thumb.post-102088-0-56636500-1330018052_thumb.post-102088-0-46640400-1330018062_thumb.post-102088-0-22858400-1330018068_thumb.post-102088-0-98814000-1330018072_thumb.post-102088-0-59961200-1330018192_thumb.post-102088-0-70200900-1330018196_thumb.

Modificat de c0sminel
Link către comentariu
  • Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• c0sminel

110

• Muale

36

• cogdao

7

• Laurentiu_LWR

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumos specimen. Carbonul e piesa de rezistenta :icon_thumleft:. E foarte bine facut in orice caz...

Arata bine masina.

Nu sunt cam tari ledurile de la numar? La prima privire am crezut ca era in marche-arriere si aveai aprinse becurile albe... :lol:

edit: Chiar sunt aprinse... :tuktuk:

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu

Sunt aprinse pozitiile atat,si sunt aceleasi module care le-am pus si in plafoniera dar puse cate 1,in plafoniera am pus 2 pt o putere mai mare si urmeaza sa pun si celelalte 2 becuri din plafoniera deocamdata le-am scos ca nu aveam sa pun si se vedeau urat ca erau galbene si astea albe.

Modificat de c0sminel
Link către comentariu

hai ca lumineaza bine plafoniera :)

oglinda cumperi ieftin din dezmembrari,si eu as vrea sa mai cumpar una.

tweetere pe spate?ai boxe in usa doar sau cum?

stergator de g5 schimba aspectul masinii,am pus si eu

pt a ramane lumina aprinsa dupa incuiere (pozitii sau ce bec vrei tu) cumpara modul coming home de la BOBBY. eu folosesc asa ceva pe becurile de ceata.

jante pe 16 am eu la vanzare noi noute. daor ca trebuie sa iei flansa adaptoare la 5x112 (e ok mai ales daca vrei si distantier,scoate rotile la nivelul aripii)

Link către comentariu

nu vreau sa le scot la nivelul aripii ca ar trebui sa umblu si la suspensie cred,ca daca pun ceva greutate atinge.

Am doar boxe puse de fostu proprietar si nu are tweetere.

Si acel modul il monteaza el?

Link către comentariu

nu ai treaba cu suspensia!nu te gandi la masinile alea coborate de au 2 cm spatiu de trecere.

distantier la roata as vrea si eu sa pun,20mm pe spate si 5-10 pe fata.

modulul nu il monteaza el,nu e din bucuresti. dar gasesti cine sa ti-l monteze(cine face si switchul din usa) sau il montezi tu daca "ai curaj" :P

in dezmembrari iei tweetere si oglinda ieftine. vezi aria de vanzari de pe forum.

astea sunt jantele pe 16 care le vand. sunt folosite vreo 100 km doar

post-66542-0-56144500-1330020639_thumb.j

Link către comentariu

Scz dar nu vreau de astea.oricum nu sunt prioritare(trebuie buget mai mare pt jante)prioritate acum este itp ca expira si uleiul,dupa folie si xenon.as vrea niste jante cu multe spite negre daca nu gasesc o sa le vopsesc.

Link către comentariu

De ce nu ai ales altceva in loc de 'carbon'?a devenit deja banal...mergea un piano black-glossy.

Brgds

Link către comentariu

pt ca am ras acea vopsea cauciucata si a ramas zgariata.si vazusem la cineva si se vedea bn si am zis sa incerc si eu.doar nu e greu de schimbat.o fi banal dar se vede bine.daca o sa ma plictisesc ce ma costa sa o schimb doar folia,ca o foliez eu

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Cea mai tare culoare pentru a nu se vedea prafu de la noi pe masina. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Mersi.Culoarea asa sa nimerit,sincer vroiam alta culoare care sa sara in ochi(albastru,galben,negru,etc)dar intradevar este o culoare antijeg mai bn zis;)) dar asa s-a nimerit a fost chestia calitate/pret cam asa a fost luata aceasta masina

Link către comentariu

Urmeaza sa ii schimb batul de la antena ca am inteles ca se potriveste de la ultimul model de POLO.revin cu poze cand gasesc

Link către comentariu

A primit si antena noua..

.

post-102088-0-61406400-1330609867_thumb.

post-102088-0-26285800-1330610026_thumb.

Modificat de c0sminel
Link către comentariu

I-am facut un cadou.un stergator luneta de golf 5, lamelele stergator parbriz.,si scut(doar bucata din partea de curele)

I-am curat epuratorul si i-am schimbat si garniturile (operatiunea facuta in parcare)

si poza cu stergatorul

post-102088-0-26690500-1330789019_thumb.

post-102088-0-30610700-1330789151_thumb.

Modificat de c0sminel
Link către comentariu

La mijlocul lunii trebuie sa fac ITP-ul.un sfat.sa ma dau la ea inainte sa intru la itp?sau sa merg la cineva recomandat de un vecin,ce e drept cik e putin mai scum si stau linistit?

Link către comentariu

Imi place ca ai facut modificari de bun gust la ea. :icon_thumright: Tine-o tot asa si cat mai multi km fara probleme! :Driver:

Referitor la ITP, trebuie sa ai motorul cald(90 de grade), sa bagi benzina buna(de la 98 in sus) si sa mergi mai turat cu ea pana sa ajungi la ei. Bafta!

Link către comentariu

70 de lei.l-am luat de la dezmembrari

Salutare. Cat te-a ajuns stergatorul de pe luneta?

70 lei

Link către comentariu

Astazi am achizitionat un set de tweetere pentru portierele spate,cand gasesc un imbus stelat pentru acele suruburi din josul portierei o sa le montez,pana atunci ma uit la ele cu nerabdarea sa le montez.

post-102088-0-29958700-1330941656_thumb.

Link către comentariu

din fabrica nu aveam,dar asa am luato si fostu proprietar a tras el fire si a pus boxe doar jos.si acu mi-e usor sa ma leg la ele.am scapat de o munca in plus

Link către comentariu

Gata am montat si tweeterele spate.din ce am vazut nu sunt boxele originale si fostu proprietar nu a pus acele distantiere,inele ce sunt alea.si geamu atinge in magnetul de la boxe.urmeaza sa mai pun si acele distantiere.

Link către comentariu

M-am razgandit.cred ca o sa iau boxele originale.o sa le schimb pe astea nush exact ce boxe sunt au si tweetere pe mijloc sunt ceva genu sonyX..

si o sa cumpar originale din dezmembrari daca o sa gasesc la un pret acceptabil.

Link către comentariu

frumoasa masina. daca poti vrei boxe originale iti ofer eu un cd player original :beer:

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!