Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

da prin parcari, cand am adunari cu clubu, sa fie si batranica in centrul atentiei. le-am uitat o data si am batut juma de brasov cu ele aprinse :flower:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

Cat timp se vede numai lumina nu si neonul nu iti face numai observatie, dar sa nu se vada neonul !!!!!

Link către comentariu

Nu stiati de unde vine curcubeul? Va zic eu: de la mine din cupola :)

Restul, inclusiv povestea din poza 2 in topicul dedicat!

m9skra.jpg

2ntz70n.jpg

Link către comentariu

imi place prima poza :icon_thumright:

cu a 2 a bafta la refacut :blah_:

Link către comentariu

nu-i faci negru mat capota?

Link către comentariu

nu te supara :ceuameni:)

just asking :D

Link către comentariu

New car in TM.

Multumiri NENEA... :)

post-15430-1274884144_thumb.jpg

Modificat de Cristi_XXZ
Link către comentariu

Vezi ma Cristi ca in tot rau e si un bine, cu putin noroc si ,,strans din buci,, a pus mana pe masina faina, felicitari de achizitie noului forumist si il asteptam pe forum si la intalniri.

Modificat de capone26
Link către comentariu

salut am revenit cu ceva poye mai recente

cimg6646.jpg

cimg6657.jpgcimg6647.jpg

cimg6658k.jpg

cimg6661.jpg

Link către comentariu

stopurile tu ti le-ai facut?

Link către comentariu

Draguta rosia. Arata foarte bine!

Link către comentariu

zzare,foarte frumoasa masina ta;)....felicitari:D

szrobik din cate stiu telescopul are functia un fel de anti shok...adica la denivelari arcul balanseaza si telecopul amortizeaza,preia balansul acela

in fine....

aha...ms. pt explicatie. acolo parca ai scris altceva

arata bine golfu` rosu! ;)

Modificat de szrobik
Link către comentariu

stopurile sunt facute fumurii cu colant

Link către comentariu

ma refeream la leduri....

Link către comentariu

rat-ul la cluj :icon_cool:

post-3007-1274999859_thumb.jpg

post-3007-1274999867_thumb.jpg

post-3007-1274999910_thumb.jpg

post-3007-1275000028_thumb.jpg

p5153387.jpg

p51533462222.jpg

img6489d.jpg

img6343h.jpg

img6263b.jpg

img6239l.jpg

img6227h.jpg

img6226c.jpg

1948814841tyfurd.jpg

1948814841kyuvfyii.jpg

1948814840lugc.jpg

1948814840jfdr.jpg

photo0216q.jpg

si rat-ul poate fi apreciat ... sau nu, depinde de cum sunt crescuti cei ce-l critica :Driver:

Link către comentariu

nu erai sifonat dupa drumul de la CJ? Cu asemenea scaune.. nu-mi zi ca e mishto la drum lung :icon_cool:

Link către comentariu

Io nu cred ca nu isi duce pernuta, ca si disperi mai ales vara cu haine subtiri :blah_:

Deosebit lookul, nu tii frica sa nu il pape ceva vaca, (si cu doua picioare) cu atatea paie/fan? :biggrin:

Daca tot mergi pe look-ul de "barn" ai putea baga si ceva elemete, prin protbagaj gen lanturi ruginite atarnate, fel si fel de unelte vechi (ca sa adaugi la media de consum) :blah:

Nu ar da bine sa faci fetele de usi si captusala spate tot cu material de sac cum e pe scaune? Sau cine stie poate imbraci si barile/bandourile cu asa ceva. Parerea mea e ca tot ce e negru/plastic ar merge cu asa ceva.

PS: sa nu le iei nici macar ca si sfat..cel mult ca sugestie....e doar ce cred eu (si poate ce as face daca as avea masina ta) :P

Link către comentariu

Foarte tare arata masina.. imi pare rau ca nu m-am putut imparti sa ajung si la acest eveniment..

Cateva critici sper constructive..

Look-ul asta l-am mai vazut exact in acelasi format pe o masina de afara, cu saci pusi direct pe cadrul metalic al scaunelor.. cu bordul imbracat in 'saci', cu sfoara peste barele scaunelor si cu volanul inbracat in sfoara si el.. Chiar speram ca mai departe sa faci ceva original, dar vad ca ai 'luat' si partea cu fanul de la aceeasi masina daca bine tin minte. In plus cum zicea si Cipri, daca mergi pe look-ul barn, pune mai multe elemente, hai pe la mine pe la tzara sa-ti dau o streachina veche, un bidon de lapte.. daca bine tin minte asa avea si masina de afara.. In plus nu merge deloc skate-ul cu fanul.. Oricum, incepe sa capate forma incet incet.. spor, si la mai mare, cu idei cat mai originale.. ca ai de unde te inspira in directia asta de la noi din tara.. O idee interesanta ar fi sa-ti confectionezi o grila fata din scandura (acuma arunc si io asa cu idei.. poate te inspir, nu ca ai avea nevoie :biggrin: ).

Modificat de faty
Link către comentariu

asa poze asteptam eu :hainoroc: ma dispera masina asta cat de bine arata :beer: foarte foarte tare! PS: ti-as sugera o chestie, sper sa iti placa ideea: imbraca si barile cu sfoara ca si volanul!

Link către comentariu

Izo, imi pare si mie rau (sau nu chiar asa rau :D) ca nu am putut fi in Cluj sa o vad live. As veni si eu cu o completare la cele de mai sus, nu stiu daca s-a mai zis - la prima vedere... vreo doua elemente care nu se incadreaza in stil, probabil le ai deja in vedere. In primul si primul rand, finala la evacuare - eu as pune ceva cu diametru mic la iesire si cat mai anapoda pozitionata iar stopurile mi se pare ca nu prea merg. Este doar parerea mea, tu o faci cum vrei in cele din urma :D

Modificat de Golfuletz
Link către comentariu

m-am inspirat din mai multe locuri, si da interiorul este asemenea acelui golf din afara :D cu mici schimbari :icon_thumright:

golful nu v-a ramane asa, asta a fost doar ca sa vad ce impact are la lume.

cat despre mersul pana la cluj, am avut nevoie doar de o perinuta la spate pt ca ma jenau sarmele de prin cadrul scaunului, in rest nu am avut probleme :hainoroc:

acum masina este la starea initiala, capota ei si restul elementelor, o sa mai fac schimbarea inca o data pentru show-ul de la timisoara de pe 10 iulie si cam atat pe anul acesta :hainoroc:

urmeaza o "farba" noua la masina, culoarea care pt care as opta este un rosu mat.

later edit: skate-ul avea un shobolan care surfuia printre gunoaie :) de aia l-am luat :D

Modificat de iZOTOPE
Link către comentariu

intr-o zi cand ploua afara, masinutza era in garaj, ma tot gandeam ce sa ii mai fac. si am luat folie de carbon si am imbracat partea crom de la manere la toate 4 usile. sper sa va placa. pe ziua se vede foarte bine :rolleyes:

post-40497-1275394997_thumb.jpg

post-40497-1275395036_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata bine dar nu se prea incadreaza in peisaj. Mai fa si pe interior ceva cu carbon, ca sa se asorteze cu ceva.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!