Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

Nice Job! S-o ti tot asa!

PS:Cat au costat proiectoarele?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

updaaaaate :huh: montat proiectoarele

<80eur proiectoarele (FK)>

Link către comentariu

sunt de acord cu Jhonny..daca vrei spray rosu pentru stopuri mai am pentru inca o pereche.am sa pun si eu poze.. :huh:
Link către comentariu

dragut :) chiar arata bine. eu unul aspir la asa ceva (poza). mai strang bani... :)

apropo, cu acel spray se da in interior sau la exterior? de curiozitate, pt ca n-am gastit semnalele laterale fumurii, asa cum vroiam eu, si sunt albe. poate reusesc sa le fac totusi fumurii, dar singura solutie ar fi sa le dau cu spray la exterior. oare tine?

Link către comentariu

agent smith

la exterior se da cu spray. daca vrei sa tina trebuie sa pregatesti suprafata bine.

Link către comentariu

Publicat (modificat)

exact ce a spus si smith.se degreseaza, se curata de toate impuritatile care sunt pe acolo si aplici 3-4 straturi de spray.bine, daca tu vrei sa faci ca ele sa arate mai inchise sau mai deschise putin,te orientezi la fata locului in functie de straturile care le aplici cat despre nuanta asta de fumuriu exista si arata chiar foarte bine.de rezistat te asigur ca rezista pentru ca astfel de spray-uri sunt exact pentru asa ceva..uite o poza cum aratau la mine pe negru fumuriu.

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

:) frumos, n-am ce zice :) imi recomanzi si o marca/firma? (pt spray)

Link către comentariu

eu intotdeauna am luat DUPLI COLOR TUNING TRANSPARENT.acum ce sa-ti zic...te orientezi si tu.

Link către comentariu

cateva poze noi cu masinutza mea :)

remarcati geamurile din spate "butterfly"

Link către comentariu

frumooos! imi plac mult geamurile din spate :) s-o conduci cu placere si sa ai grija de ea! imi place ca i-ai pastrat linia! totul original (din cate vad eu)

Link către comentariu

da :Driver:

am mai pus si semnalizatoare laterale noi ( clear ) intre timp, probabil niste folii pe spate, light black, in rest, niste jante BBS si cam atat, restu tot investesc in motor si aspect interior, mai am ceva de lucru la ea :unsure:

Modificat de iZOTOPE
Link către comentariu

Geamurile pe spate de unde le-ai luat ? am vazut de mult asa ceva si mi-a placut. Raspunde-mi pe pm daca aici nu vrei

mersi

Link către comentariu

geamurile au venit cu masina, din cate am inteles proprietarul a dat cam 400 euro pe ele, sunt facute pe comanda, ma rog, pretul poate varia .

am mai vazut la niste golfuri de pe alte forumuri astfel de geamuri :beerchug:

la mine in oras sunt numai eu cu asa ceva, asta o face sa fie unica :P

Link către comentariu

geamurile au venit cu masina, din cate am inteles proprietarul a dat cam 400 euro pe ele, sunt facute pe comanda, ma rog, pretul poate varia .

am mai vazut la niste golfuri de pe alte forumuri astfel de geamuri :o

la mine in oras sunt numai eu cu asa ceva, asta o face sa fie unica :o

au au daca se sparge vreunul ... nici nu vreau sa ma gandesc...

Link către comentariu

sa speram ca nu :o

Link către comentariu

o poza cu masinutza mea...e inca cheala...are doar muzica (pioneer mp3 si linie sony xplod)....

vara asta urmeaza sa o fac. caroseria ...vopsita...spoilere...spatele modificat cu putina fibra ;) ...jante...

si motorul inca este diesel... mi-o gasit varu miu in germania acum un motor vr6 frumos si ieftin....inca ma mai gandesc la raportul consum/putere.... :)

ce e sigur ca va fi neagra. cu jante ronal pe 16...restul ramane de vazut..

Link către comentariu

...am fost azi sa ma uit de cauciucuri s/h ptr jante....dunlop...pirelli..michellin..205, 215 x 45 r16 ..intre 500 mii si 1,5 mil bucata...in stare ok. eu zic aprox 50% uzura...destul de convenabil...

Link către comentariu

iaca 2 golfisti la mare :)

Modificat de cristivw
Link către comentariu

Publicat (modificat)

pai unul esti tu...dar al doilea? :)

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

agent smith

e un simplu golf alb din buzau langa care parcase el, si a facut pozele :) (am vb la telefon cu cristi)

Link către comentariu

Identic am patit si eu de 1 mai :)

Aveam si eu doua poze de pus..dar nu se ataseaza.. :) dau in continuu add attachement dar nu ataseaza nimioc

M-am prins..pozele au 900 de kilo..nu ma lasa

Modificat de ambro
Link către comentariu

am micsorat..

next

Link către comentariu

hotelul ala e din mamaia... data viitoare cand mai ajunge cineva prin constanta/mamaia, dati un beep :)

Link către comentariu

Din mamaia e :D ce ochi de vultur ai, e hotelul de langa aurora, io am stat la aurora unde au stat toti cei de la midnight racing,, si in parcare erau masini de zeci de mii, dar eu tot golfuri pozam :D

Link către comentariu

of course... they rule :Driver: :Driver: :Driver:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!