Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

Salut daca vrei sa stii mai multe de masina ta, intreaba-ma.....

Vezi ca are cip, are un buton cind il actionezi rupe....

Salut ... Mii de multumiri ...

Mashina e luata de la un tip din Bucuresti care nu prea are treaba cu VW, GTI, Golf. El a pus un motor de 90 CP cod JH.... si a schimbat cutia viteze care era de 16V (cod 2Y) si a pus una de la dezmembrari care merge binishor, iar butonul magic ... e dejeaba ... nu face nimik ... :offtopic:

L-am testat si eu si robert r. .. nu se cunoaste diferentza .... dar oricuum fuuuge. ;)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O poza cu noua mea masina(de cateva saptamani)

Link către comentariu

Fostul DUB .... frumoasa masina ..... felicitari.

Link către comentariu

Vali..si vechiul Dub.. :offtopic:

Felicitari

Link către comentariu

Inca o data te felicit Vali si pe aceasta cale, SA FIE INTR-UN CEAS BUN!

Modificat de eugen_zim
Link către comentariu

10x fratzioru'

Multumesc Ambro si boboGti

Link către comentariu

sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri de el ca e super masinutza.

Foarte frumos ca a ramas in familie :offtopic:

Link către comentariu

Foarte frumos. Felicitari si de la mine :(

Link către comentariu

10x All-x ,Ali press si celorlalti.

Masina arata asa multumita lui Alex DUB, pe aceasta cale il salut. Masina nu va suferi nici o modificare pentru moment, pana ma redresez si eu din punct de vedere financiar (na, bani sunt multi, dar nu la mine :( ), dupa care vreau sa lucrez la interior, tapiterie, scaune (orice pont este bine venit), iluminare bord, presuri ( caut pe cineva sa ne combinam la o placa de aluminiu), etc.

La exterior , nu stiu , imi place asa cum e, poate ceva la spoilerul spate, o fusta ceva, sau un nou spoiler, nu stiu.

Ce-am facut la ea: vopsit aripa stanga spate , schimbat semeringuri planetare.

Se vor schimba tachetzii in curand ( 10x Alex DUB, azi vin sa-i iau).

Momentan, ceva probleme la pompa de servodirectie, luni intra in service.

Cam atat.

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

sa o stapanesti sanatos ,

sper sa ai grija de ea macar cum a avut Dub`u

la cati mai multi KM

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos ,

sper sa ai grija de ea macar cum a avut Dub`u

la cati mai multi KM

Suuper faina mashina.... Felicitari pt. achizitie.

Cu cat ai luat-o de la Alex DUB ? Ultimul pret pe care-l stiu de cand imi cautam eu, era de 3800. :D

Link către comentariu

haha... e gata... aproape... tot nu-mi convine ceva si o sa ma bag la retusuri... clar nu e gata inca ... mai am de trasat dunga rosie de pe grila fata (specific gti), pus la loc bandoul de la portiera soferului... astupat suruburi praguri .. etc etc.

totusi, sunt poze facute cu mobilul dupa ce am luat-o de la vopsit. chiar azi s-a intamplat acest fenomen mirific... and i just :) it. sa ii spun "stage one"... voi pune poze de indata ce voi mai schimba ceva.

nu vreau sa comentez despre ce a iesit. fiecare sa ma intrebe daca este interesat de ceva. multe parti din masina sunt in curs de schimbare. vopseaua am avut noroc si am scos-o gratis :) (denimblau perleffekt din paleta vw)

atasez si 2 poze, ca sa vedeti in ce hal era bietul gti cand l-am cumparat... pozele vorbesc de la sine.

am mai pus pe ea:

- pleoapa

- manere mk3 style

in rest, o gramada de chichite care nu cred ca trebuie mentionate. mai postez pe parcurs...

si acum poze... (before & after) -> va veti da seama de stadii, imi pare rau ca nu pot sa postez in ordinea in care imi doresc, datorita conditiilor de limitare impuse pt. attachment-uri...

1) achizitie (dezamagitor, dar... aveam o speranta)...

2) stare intermediara...

3) "la vopsit"...

4) stare finala... (sau aproape finala, dupa vopsit... let's call it "stage one")

acum la capitolul "PS"-uri >

- scuzati calitatea pozelor, facute cu telefonul mobil, pt ca acesta imi era mereu la indemana

- masina nu este terminata, mai am de pus pe ea, dupa cum se vede -un bandou, chederele mari de pe capota si cele de la geamuri (inca mai caut... am inteles ca cele de pe capota luate noi sunt foarte scumpe - 6mil) etc.

- multumesc enorm de mult celor ce m-au ajutat si ma ajuta in continuare la restaurarea acestui mic gti :) sunteti cei mai tari!

- voi posta poze de indata ce mai aduc modificari semnificative, restul le voi aduce in prim plan doar daca se intreaba

- aceasta este doar o mica parte din amplul proces de "punere pe picioare" a unui semnificativ model vw :D

Modificat de cristivw
Link către comentariu

Superba masina este un inceput foarte promitator tine'o tot asa ...astept sa vad si live masina.Succes la restaurat/modificat masina si la mai mare.

Link către comentariu

mai..tare. no comment felicitari bine ca nu iai pus dungi :) sa o conduci sanatos :)

Modificat de chemmitz
Link către comentariu

Frumoasa masina. S-o porti cu placere.

Ti-as sugera o evacuare finala sport, si stopuri tuning (sau vopsite cele existente ...)

Si sa-i pui si ornamentul lipsa de pe usa stanga fata. :)

Link către comentariu

Ti-as sugera o evacuare finala sport, si stopuri tuning (sau vopsite cele existente ...)

sunt de acord cu Jhonny..daca vrei spray rosu pentru stopuri mai am pentru inca o pereche.am sa pun si eu poze.. :)

Link către comentariu

agent smith

cat de mult poate sa schimbe o vopsea proaspata aspectul masinii. foarte tare frate, cum se zice pe la noi :)

ce am de obiectat (bineinteles e o chestie de gusturi) sunt barile si ornamentele care le-ai vopsit in culoarea masinii. mie nu imi plac asa, le prefer negre. dar daca tot le-ai facut asa, puteai sa vopsesti si manerele, ca acum nu se mai asorteaza cu restul plasticelor.

in rest cum au zis si baietii, trebuie sa continui cu niste stopuri noi, o toba de inox si o suspensie mai joasa.

succes

ps: bine ca n-ai facut dungi

Link către comentariu

sweet! :scratch: Felicitari!

Stage 2 zic ca ar necesita neaparat o suspensie, stopuri, si eventual alte jante ....oricum frumos a scos-o vopsitorul si la fel si culoarea!

Link către comentariu

....daaa..bine ca ai renuntzat la dungi! :scratch:

Link către comentariu

Frumoasa masina. S-o porti cu placere.

Si sa-i pui si ornamentul lipsa de pe usa stanga fata. :D

reply pt Jhonny si ceilalti care au avut cam aceleasi sugestii ;)

pai.. in primul rand, nu disperati... bandoul de pe usa este in porbagaj, doar ca sa-u rupt 2 cleme de plastic, nu statea bine, si decat sa-l pierd pe drum, am preferat sa il scot eu si sa il montez alta data. deci o sa-l pun! :P

evacuarea este toata sport, galerii inox, etc. ce vedeti voi acolo in spate (ca ornament) este treaba originala, de acum 16 ani... suna foarte bine, dar cred ca o sa-i schimb finalul, asa... de design...

cu stopurile si farurile o rezolv eu. o sa va arat in pozele de mai jos ce voi baga pe masina. (FK) - pe rand, cetinel cetinel, cum o sa mai am si eu banuti...

later edit: dar apropo... cu dungile ce aveti? :)

la ce aveam eu in cap, sigur ar fi dat bine... cu argintiu, finut, discret... nu stiu daca sa le mai fac sau nu, desi imi place prea mult asa clean, cu vopsea proaspata :P

cu suspensia nu stiu ce sa zic... "la romania" parca n-ar fi chiar indicat... la frane vreau sa mai umblu (ma incanta brembo, dar nu stiu cat ar costa... oricum un model nu cine stie ce pt. curse, ceva mai lejer si cu discuri ceva mai mari... mi se pare ca franarea este deficitara)

in alta ordine de idei, si jantele sunt pe lista, pe undeva pe la toamna (dupa munca de vara :D) dar s-ar putea sa mai intarzie. ma gandisem la un model de la oz (scrie pe ultima poza). voi aveti alte sugestii? un bbs, ca sa se pastreze linia?

Link către comentariu

foarte frumos ce ai realizar pana acum si bafta in contiunuare

cat despre noul posesor al dubului sa ai grija de ea frate eu stiu mai bine ce zic

bafta

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

felicitari , a iesit foarte tare .... chiar a meritat !

sa o stapanesti sanatos !

Link către comentariu

va multumesc tuturor pt. comentarii si aprecieri.

and now... updates :D

- semnale laterale (lucas-uri) albe... din pacate fumurii n-am gasit -> http://www.autostyle.nl/

- proiectoare ceata crystal clear... tot n-am gasit fumurii... -> www.fk-automotive.de

pt. cei interesati ii pot face reclama baiatului care le aduce la preturi foarte avantajoase, si va dau datele lui de contact. :D le trimite din suceava direct la voi acasa, prin posta sau curier. poate aduce orice element de tuning, styling etc. el este din suceava, nu bucuresti :P

produsele arata de o mie de ori mai bine in realitate, dar... asta e... din nou "aparatul foto" deficitar... (mobil)

Modificat de cristivw
Link către comentariu

bestial ;), sa ai grija de ea cat mai mult, ca e ca o bijuterie ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!