Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

Mai pun si eu o poza cu golfu meu.....in martie sper sa reusesc sa termin ceea ce mi-am propus si se vor face niste poze frumoase.Claritatea este slaba avand in vedere ca este facut cu telefonu...

post-35628-1258763477_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

hai NONY si tu cu niste poze :blah_: :blah_: :blah_: :D asta cu permisiunea ta

post-36183-1258928987_thumb.jpg post-36183-1258929134_thumb.jpg

Modificat de tzap_79
Link către comentariu

hai NONY si tu cu niste poze :rolleyes: :rolleyes: :blah_: :vaidecapulmeu: asta cu permisiunea ta

post-36183-1258928987_thumb.jpg post-36183-1258929134_thumb.jpg

Tzap mai multe poze cu golfu albastru pe lumina se poate ? si a cui este masina ca eu nu o stiu!

Link către comentariu

a fost/este un oettinger din ce stiu . nony masina merita un topic la 'masina mea' :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

E o bomba a lui Nonica...pe capota in interior scrie toata povestea motorului oettinger dar nu e motorul sub capota...a fost sau ceva de genul.

Oricum masina merita un topic si niste poze de calitate.

Balane daca o vezi de la distanta zici ,,uite-l pe BPR'' :icon_thumright:

Link către comentariu

o sa facem si mai multe poze ,dar mai e putin de lucrat la ea .masina e a unui nebun(Nony)

Link către comentariu

Balane daca o vezi de la distanta zici ,,uite-l pe BPR'' :(

ZIM nu stiu ce sa zic parca l-am vazut o data da nu stiu daca seamana cu BPR! cu jantele alea arata bomba! E facuta de curand ?? Poate vb voi cu el sa faca un topic ca nu stiu se pare ca mai avem un mare pasionat printre noi :D ! Bafta baieti imi pare atat de rau ca eu va parasesc .....:( :( :( :cool: :D

Link către comentariu

pana la urma vb careva cu Nony sa ne prezinte si noua masina ??? sau care mai aveti poze mai urcati cateva ca eu unu sunt curios :)

Link către comentariu

daca omu nu vrea nu-l putem obliga. pana una alta tu mai ai mk2-ul ? daca da pune poze cu el :)

Link către comentariu

Am fost todeauna de parere ca " fiecare-si face masina cum simte" o vrei elicopter fao elicopter

Pt a mia oara exista si un DAR

cristivw- eu sunt de parere ca daca o mie de nemti nu pun dungi pe ele tu de ce ai face-o nu?

Asa si cu ambro- eu nu am gasit nici o poza si cu haion plin si cu eleron.

Bai baieti am mk2 asta de 6 ani credeti-ma ca uneori e bine sa ascultati si de sfatul celor mai batrani in domeniu:

INTAI SA LE FACETI SA MEARGA OK SI DUPA ACEEA TRECETI LA EXTERIOR SI INTERIOR SI DACA AJUNGETI LA ULTIMA FAZA MACAR SA FIE CLASIC SI CU GUST.

Ma uitam pe topic si intamplator am dat de ceea ce spunea ZIM'u..si eu am avut haion plin cu eleron la un moment dat si imi parea ok.DAR depinde de gusturi in cele din urma.

post-2262-1259832558_thumb.jpg

VW_Golf_2.bmp

post-2262-1259832661_thumb.jpg

Link către comentariu

Fiecare poate sa o faca cum vrea si cel mai bine e sa te uiti pe 1000 de poze cu mk2... apoi cu siguranta vei sti cum trebuie sa arate masina ta.

Parerea mea este ca toti avem dreptul la o parere, iar aceasta nu trebuie sa fie neaparat la fel...nu inseamna totusi ca daca nu ne potrivim la gusturi, trebuie sa nu ne respectam.

Pot spune ca nu imi place, dar nu pot sa te ironizez pe tema asta...cam asta este.

Modificat de eugen_zim
Link către comentariu

Am cautat si am gasit 2 poze cu haionul plin si eleron. (cam asa arata masina mea acum cativa ani) :)

post-2262-1259852361_thumb.jpg

post-2262-1259852570_thumb.jpg

Modificat de C.T.C.
Link către comentariu

Cum ţin alţii la maşinile lor!

Scuze daca am pus aiurea poza...

post-51389-1260254005_thumb.jpg

Modificat de zaytsuca
Link către comentariu

e cu termen de expirare :vinemosul:)

culmea e ca toata folia aia cred ca e mai scumpa ca si o husa de asta de supermarket =))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!