Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

pentru Bizonu: da priza nu e pusa de forma capota e taiata acolo sa raceasca vara motoru.

Am facut azi niste poze cu noile jante si cu haionu plin :D

Modificat de eugen_zim
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

pentru Bizonu: da priza nu e pusa de forma capota e taiata acolo sa raceasca vara motoru.

Am facut azi niste poze cu moile jante si cu haionu plin :D

a iesit frumos foc hayonul plin. este greu de facut? ma gandeam apoi si la pozitionarea numarului de inmatriculare in bara...

Link către comentariu

Bizonule tata are rost cumva sa mentionam care e densitatea de kitsch pe cap de roman in raport cu neamtu ?

Stii tu vreo firma de styling romaneasca cu produse originale ? Ca eu nu am vazut decat copii dupa produsele altora.

Nu zic ca Zimu are dreptate 100% dar e greu sa reinventezi roata in anumite domenii.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

inca putin si bag eu... numai sa o vopsesc... saptamana viitoare cred :)

Link către comentariu

Am facut azi niste poze cu noile jante si cu haionu plin :)

fata in schimb ai cam dat-o in bara dupa parerea mea. faruri de jetta, gaurile alea sclipicoase din bara, plus alea din capota..scuza.mi intrebarea, dar iti cam plac manelele, asa-i?

Link către comentariu

"fata in schimb ai cam dat-o in bara dupa parerea mea. faruri de jetta, gaurile alea sclipicoase din bara, plus alea din capota..scuza.mi intrebarea, dar iti cam plac manelele, asa-i?"

Esti foarte tare frate,dar nick-ul tau te tradeaza ;)

Modificat de eugen
Link către comentariu

fata in schimb ai cam dat-o in bara dupa parerea mea. faruri de jetta, gaurile alea sclipicoase din bara, plus alea din capota..scuza.mi intrebarea, dar iti cam plac manelele, asa-i?

E adevarat ca daca asi putea asi da si acum priza aia de pe capota jos da nu se poate ca am taiat acolo. (cand o sa o vopsesc o sa schimb capota)

In legatura cu farurile de jetta astea mi-au placut mie.

Iar in legatura cu gurile alea din bara........sunt convins ca nu sti ce rol au si sunt iar convins ca multi dintre cei cunoscatoru si-ar dori( a culoarea,,,, asta tine de gust) si la mk3 tot argintii sunt

Dar ia sa vedem noi poze cu masina ta ......Ca sa dati cu parerea toti sunteti buni.

Modificat de eugen_zim
Link către comentariu

nadir@boosted.ro

ba zim`ule las-o moarta ca bijuteria ta e cam "kitsch" ... dar mi-as dori kitsch`ul tau =)) sa fim seriosi !!

pana una alta e vrb aia ca nu te poti Usura in gustul omului pt ca are Gustul in gura ..

parca acolo erau papilele gustative...nu? in cavitatea Bucala !

+ ca fiecare isi face masina asa cum vrea* si e dreptul fiecaruia sa zica daca ii place sau nu si e dreptul fiecaruia sa argumenteze pe ritmul melodiilor pe care le asculta !

*ar trebuii sa mentionez ca ar trebui sa tine cont si de anumite legi nescrise pt a nu ajunge sa fim capete de afise pe 220.ro sau pe resursedefun.ro su alte siteuri care ii mai iau pastia care iti "TUNEAZA" masina in stil autochton apropo chici sau cum se zice cuv asta e precum DOR cuvant pur romanesc adica nu exista in alte limbi ?

Modificat de nadir
Link către comentariu

Kitsch nu e romanesc, deci nu se pune problema sa existe doar la noi. Noi l-am luat de la nemti

Link către comentariu

esti cam nou pe aici ciro deluca sau cum ti-o spune lumea .... tu vad ca esti fan declarat..... te-ai pupa undeva sa ai "gaurile alea sclipicioase din bara" ...... las-o mai usor daca vrei sa intrii in familia asta ca vad ca ai cam intrat in forta....

Link către comentariu

ceau am si eu un g1 ce parere de ea ?

Link către comentariu

foarte frumos, te stiu dp 4tuning...se pare k ai terminat pana la urma masina si rezultatul este impecabil..tine-o tot asa..

ce jante ai?

:unsure:

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

jante pe 17" cauciucuri 225/45/17

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

poate ca am sa ma repet dar pt ca imi place foarte mult am sa iti spun sa o stapanesti sanatos !

arata super iar culoare m-a topit ... esti amabil sa imi spui si mie codul culorii daca il stii ?

Link către comentariu

Florine ai cel mai frumos MK1 pe care l-am vazut vreodata. Sa il stapanesti sanatos si sa ai grija de el!!!! :D :D :D :D

Link către comentariu

foarte frumos exteriorul,dar la interior nici o poza???

Link către comentariu

esti cam nou pe aici ciro deluca sau cum ti-o spune lumea .... tu vad ca esti fan declarat..... te-ai pupa undeva sa ai "gaurile alea sclipicioase din bara" ...... las-o mai usor daca vrei sa intrii in familia asta ca vad ca ai cam intrat in forta....

de un an de zile inca sunt cam nou pt tine... :)

Link către comentariu

E adevarat ca daca asi putea asi da si acum priza aia de pe capota jos da nu se poate ca am taiat acolo. (cand o sa o vopsesc o sa schimb capota)

In legatura cu farurile de jetta astea mi-au placut mie.

Iar in legatura cu gurile alea din bara........sunt convins ca nu sti ce rol au si sunt iar convins ca multi dintre cei cunoscatoru si-ar dori( a culoarea,,,, asta tine de gust) si la mk3 tot argintii sunt

Dar ia sa vedem noi poze cu masina ta ......Ca sa dati cu parerea toti sunteti buni.

la urma urmei recunosc ca n-am dreptul sa ma iau de nimeni, fiecare cu gusturile

lui la concluzia asta am ajuns cu totii. purtam acum ceva vreme pe forum o discutie benzinar vs diesel, iar mie nu-mi prea sufera dieselu. cineva mi-a venit cu remarca ca daca as fi fan golf, as iubi si cele diesel. mi-a placut raspunsul.

spui ca-ti plac farurile de jetta pe golf, mie mi se pare o improvizatie mioritica, de aici intrebarea mea sarcastica cu manelele. poate iti plac farurile dreptunghiulare pe golf, ei alea nu sunt de jetta, sunt de

golf si impreuna cu masca aferenta formeaza acel "rally front" de la zender. ce ai facut tu e o imitatie cu bani putini. sau chiar iti plac farurile de jetta, si atunci imi cer scuze.

aerisirile din bara...nu stiu ce rol au. ai radiator suplimentar, sau radiator de

ulei pe-acolo...din cate stiu golful stock de oricare tip nu are probleme cu racirea,

asta e o obsesie la romani de la daciile care fierb la orice damb pe timp de vara.

deci orice aerisiri sunt inutile (atata timp cat motorul e stock). ca aspect...gusturile nu se discuta.

imi place sa pun mare pret pe starea tehnica a masinii. aveam intr-un timp ganduri mari de styling si tuning, dar mi-au trecut subit. piesele care le aveam stranse in garaj pt operatiunea asta, dar le-am facut cadou lui vecinu-mio, care e foarte mandru de ele (bari gt, esapament sport, si un eleron).

tin foarte mult ca masina mea sa fie ca mai originala si intr-o stare tehnica perfecta. luna trecuta a primit cauciucuri noi, frane noi (inclsiv conducte) curelele, ambreiaj, bujii, fise si toate lichidele.

Link către comentariu

oare cum ar fi sa ne intoarcem la subiectul topicului sau deschideti un nou topic gen manelisti si alte prostii ...

@hd80gti felicitari pentru machinutza! Chiar am vrea si ceva poze de interior :)

Link către comentariu

jante pe 17" cauciucuri 225/45/17

si masina si jantele arata foarte bine... dar individual. nu stiu de ce imi face impresia ca sunt cam mari pentru mk1. drept urmare masina sta cam ridicata (poate se rezolva cu o suspensie mai joasa, dar ca sa fie suficient de joasa cred ca e nevoie sa decupezi din aripi...)

apropo, cat te-au costat? banuiesc ca numai gumele sunt o caruta de bani la asemenea dimensiuni :)

ps: uite niste jante care arata demential pe mk1... cred ca pe 15" ;)

Link către comentariu

@hd80gti...nu pot sa ma abtin si sa nu-ti spun inca o data ca ai facut super treaba...cat despre jantele de pe masina sunt bestiale.

ai grija..te urmaresc :P

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

mda, si-a editat bizonu postu si am ramas eu sa ma cert singur. trebuia sa dau citat :P

Modificat de agent smith
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!