Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

si eu sunt curios :angry:

pe Dacie a fost pus motor de golf pe motorina undeva in anii '90, din ce imi amintesc eu, acuma nu stiu cum a facut si ce a platit.

oricum, ca sa spulberam mituri, m-am interesat la cel care mi-a facut recarosarea, ca atata timp cat motorul a fost pus pe tipul ala de masina se plateste undeva la 5 milioane, exemplu ai 1.3 benzina golf2 si vrei sa pui 1.8 16 v nu te costa taxele 50 de mil :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mai intereseaza-te o data. am mai scris pe undeva, daca:

depasesti 40% din puterea initiala a motorului

schimbi carburantul

schimbi nr de pistoane

pui motor care nu a fost pus de fabrica pe caroseria aia,

toate sunt cazuri de omologare individuala, care implica testul dinamic, si taxa de 5400ron

pana acum ceva timp costa 500ron, dar nu mai e asa. smith a fost sa treaca gti in acte, intrebati-l ce i s-a spus acolo.

am dat si eu telefoane la ei, si acelasi rasp l-am primit

Modificat de danmoise
Link către comentariu

vali, ba da te costa. exact in cazul dat exemplu de tine

Link către comentariu

vali, ba da te costa. exact in cazul dat exemplu de tine

acuma voi credeti ce vreti , eu va spun ca m-am interesat in detaliu in ultima perioada, spre exemplu pt trecere de la 66 kw la 102 kw,care insemna mai mult de 40 %....va duce 9 milioane omologarea cu taxe + comision pt a fi sigur ca vei primi omologarea.

Nu scriu astea ca sa discut in contradictoriu cu voi, v-am spus cum se intampla in realitate..... O diferi rarul de la Bucuresti cu rarul din tara.

Link către comentariu

Mai baieti, nu va mai agitati sa clarificati situatia, nu o sa reusiti niciodata, legile se schimba in fiecare an....Situatia o stiu doar cei care se plimba toata ziua prin curtea lor si aia iti iau bani ca sa iti faca dar nu iti spun ce e si cum e. De exemplu faza cu inmatriculatul pe persoana cu handicap locomotor: daca intrebi la RAR iti spun ca se poate inmatricula o masina la 5 ani. Corect, in schimb ce nu stim noi este ca dupa ce ai inmatriculat-o pe ala handicapatu', o poti transcrie a doua zi pe alta persoana si inmatriculezi urmatoarea pe handi. Ei, vedeti? Eu m-am trezit abia acum cand cica de la 1 iulie o sa se schimbe legea si nu mai merge...Nu puteam sa imi inmatriculez si eu cabrio asa? M-ar fi costat 6-700 de euro...Asteptam 1 iulie sa vedem ce portite mai raman deschise pentru cei care uzeaza asfaltul prin curtile RAR-ului.

Link către comentariu

O diferi rarul de la Bucuresti cu rarul din tara.

cu siguranta...si eu am fost sa imi fac ITPul de 2 ani la masina noua la un service auorizat rar...si mi-a spus clar (de 3 ori l-am pus sa imi confirme ca aproape l-am enervat) ca daca a fost pe masina nu conteaza diferenta de putere, si de multe ori daca stii cum sa intebi nici tipul de motor...mk1 pe mk2 sau viceversa. Sigurul lucru care iti trebuie e foaia de montaj autorizat. De mule ori (si am auzit asta la mai multi) RARu nici nu a fost interesat de act de provenienta sau declaratie pe proprie raspundere....pe care le-a pun in brate la proprietar, retinand pentru procesare doar talon, cereri+chitante, si act de modificare autorizata.

Link către comentariu

Eu va pot spune asta clar.Pe 1.6 Diesel no sa vad omologat 1.8 cat traiesc(si sa nu mai vb de vr6...).Bineinteles in "tara" asta minunata.Am pus tara in gilimele deoarece nu e o tara . E o adunatura de hoti si mincinosi.

Singura solutie e sa circuli cu ea fara omologare.Iar la ITP`ul sa rezolvi cu un prieten.

L.E.: Are dreptate Dan - 40% ...

Modificat de zib3r
Link către comentariu

O diferi rarul de la Bucuresti cu rarul din tara.

cu siguranta. am facut 3 drumuri consecutiv, prin persoane diferite si la persoane diferite din rar. am primit acelasi raspuns... al 3-lea drum abia a fost oarecum mai folositor... am reusit s-o scot de genu "iti verificam masina daca e capabila sa treaca testul dinamic, ca sa nu-l platesti degeaba"

imediat termin si io golfu si te caut poate rezolv si io cumva :rolleyes:

Link către comentariu

cea mai buna omologare e cum a zis ziber ...sa taci dreq din gura i sa nu zici la nimeni nimic daca nu mai vrei sa o vinzi sau ceva...de genu stergi frumos seria motor si stantza de cilindree..si zici ca ti sa dus cu timpu...si sa iti dovedeasca ei ca in loc de 70 de cai ai 112..de exemplu...si can nu e ce a fost pe masina!..

cel puitin cazul meu de la 1.5 (bloc de 1.6) chiar nu e diferenta la 1.8......de la 1.1 sau 1.3 la 1.8 e cam batator la oki.

Link către comentariu

clar difera rarul :blink: de la oras la oras

Link către comentariu

k tot s-a deviat la alte discutii :salut: :) ,mai am putin si o termin :lol:

post-3768-1214316106_thumb.jpg

post-3768-1214316129_thumb.jpg

post-3768-1214316159_thumb.jpg

Link către comentariu

feghea hai ma ca o sa pun alte roti sa ne mai dam si noi ca de mult nu ne-am mai dat chiar sant curios cum mai stau cu tine

Link către comentariu

super frumoasa bijuteria .................... se aseaza super pe sosea

Link către comentariu

aglomeratie rau :icon_thumright:

probabil a fost ceva accident , altfel nu`mi explic asa coloana ...

Link către comentariu

Intrase unu cu un tir in pom :) ...am facut 7 ore in 300 km.... :lol: la dus...la intors a fost mai ok pt mine si BPR ca am plecat de dimineata :) .

Link către comentariu

Intrase unu cu un tir in pom :icon_cool: ...am facut 7 ore in 300 km.... :icon_thumright: la dus...la intors a fost mai ok pt mine si BPR ca am plecat de dimineata :lol: .

mara vagabond, ai fost la mare fara sa zici nimic :)

f bine arata masinutza!

Link către comentariu

Te-am sunat de acolo da nu ai raspuns..ps. am fost cu Lumpy2 :) la tuning in Costinesti alaturi de BPR si ETN. :) ...astept sa puna PAK niste poze cu toate 3 una linga alta de acolo.

Link către comentariu

si eu te-am sunat si nu ai raspuns, ma plictiseam si nu aveam ce face in Bucuresti ;)

Link către comentariu

sunt de acord cu zizou, l-am sunat si eu de cateva ori si n-a raspuns. cine stie ce bai cu namol facea :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!