Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

post-23806-1206713730_thumb.jpgmasinutza mea :D Modificat de cipricipri
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

super curat, f aliniat, baga mai multe poze din unghiuri, si cu interioru iar

Link către comentariu

Modificat de mihuz
Link către comentariu

primul meu mk2 - PL ;)

Modificat de mihuz
Link către comentariu

al doilea..

Modificat de mihuz
Link către comentariu

salutare tuturor...aici e masina mea..nu pot spune ca am facut multe la ea, doar ce i-am schimbat farurile, am luat FK angel eyes. deocamdata prospectez piata, inca nu sunt decis daca trec pe o masina noua, sau incep sa bag bani in asta. Masina se comporta bine, este totul functional, prelata se ridica electric...consumul este in jur de 13 L in oras, afara mi-a luat 7,5. De motor nu va pot spune f multe, doar ca e de 1,6 , cu anumite modificari, pe care sincer, nu le stiu. saptamana asta, am sa ma edific, dupa vizita la un mecanic.

post-19444-1207134421_thumb.jpg

post-19444-1207134435_thumb.jpg

post-19444-1207134445_thumb.jpg

post-19444-1207134480_thumb.jpg

Link către comentariu

Frumoasa masina, nu cred ca o sa gasesti una mai noua care sa ii inlocuiasca multe dintre calitati......Interior Recaro, prelata electrica si anul fabricatiei(banuiesc ca mai noua de '91) face ca ea sa fie printre putinele ca ea care mai arata bine prin Romania. Proiectoarele alea nu stau prea bine acolo dar banuiesc ca mai poti regla la ele. Sa te bucuri de ea si ea de tine ;)

Link către comentariu

te multumeste mai mult o masina noua, banala asta in cazul in care iti iei una pana in 15mii,care o vezi la toata lumea si care nu te impresioneaza cu nimic nici la aspect nici la performante, decat la faptul ca e noua si ca nu bagi bani in ea,e ceva deosebit golful tau,mai ales ca pare impecabil din poze,e o masina fiabila din toate punctelede ved, cel mai bine e s-o pastrezi chiar daca iti mai iei una,mai ales ca stai la curte si ai unde s-o tii din cate vad, bafta ;)

Link către comentariu

primul meu mk2 - PL :offtopic:

frumos foc sa il stapanesti cu placere,ce bani ai dat pe el ;)

Link către comentariu

va multumesc pentru aprecieri, masina a fost bine intretinuta, cel putin dpdv estetic, e meritul fostului proprietar...Mici reglaje sunt de facut la ea, as incepe cu motorul, mai ales ca nu prea stiu despre ea...Faza cu masina noua mi-a venit acum, recent, pentru ca eu am o "trauma"din trecut cu o Dacia in care am bagat cat pentru 10 dacii..Masina asta e sport din toate punctele de vedere, se comporta ca una sport, iar ce ma face sa tin la masina asta e ca nu sunt decat eu si bestia...nimic electronic, nimic asistat. de fapt, servodirectia...chiar daca nu are foarta multi cai, e fasneata, si simti intr-adevar ca conduci o masina. Pretul masinii nu il pot spune, asa se cade, dar a costat destul de mult pentru o masina catalogata drept "veche". apropos de asta, anul de fabricatie este 1986, insa e recarosata 1993. talonul spune care are 55kw, insa eu cred ca sunt mai multi, datorita modificarilor.

Link către comentariu

Salutari tuturor!

Sunt mandrul posesor al unei jetta 1.6 GLD. MK1, 1981.

imi place masina, imi place sa ma murdaresc mesterind la ea.

iata si o fotografie, doua.

:)

post-24289-1207425877_thumb.jpg

post-24289-1207425914_thumb.jpg

Link către comentariu

Bine ai venit.Mai putin elementele de Dacie,amestecul de elemente de Mk1(ornamente) si Mk2(pasaje aripi) arata ok.

Link către comentariu

multumesc.

din pacate asa am gasit masina (caci am gasit-o la propriu abandonata in iasi) cu barile de alta natie decat de VW.

va veni si ziua cand le voi da jos sa pun pe cele originale.

toate bune

Link către comentariu

:angry: aia din fatza e bara de supernova? Am si eu una prin garaj, si area aceeasi latzime ca la golf. Cu prima ocazie cand am demontat bara de fatza am agatzat-o pe aia sa vad cum ar da. N-a stat mai mult de 30 de secunde... Nu prea e o combinatie fericita, dar in lipsa de altceva....

GLD, cauta-i niste bari inguste, cred ca le gasesti destul de ieftin, daca nu moca, si ii schimbi aspectul masinutzei.

Link către comentariu

In afara de bari arata bine masina. Cat a costat?

Link către comentariu

da, bara din fata se pare ca e de supernova. e cam scurta, relativ la bara spate.

1550 euro, dar... am mai bagat in ea alte sute de euro pt rulmenti, flanse, capete bara, sistem franare, mici revizii la motor, cauciucuri s.a.m.d

acum am nevoie de doua telescoape fata plus alte flanse si, mai nou, o maneta pt frana de mana, cea de pe masina a cedat (s-a deformat metalul si a scapat parghia, caut pe aceasta cale o maneta de golf/jetta MK1 si/sau 2)

una peste alta tot sunt multumit de ea, mai ales ca am un consum de 4,5 - 5 l mixt.

:rolleyes:

Link către comentariu

lowest mk2 on the west side romania :icon_bounce:

post-3007-1207520333_thumb.jpgpost-3007-1207520344_thumb.jpgpost-3007-1207520355_thumb.jpg

Link către comentariu

IZOTOPE ma intereseaza si pe mine un mk2 pt. sotie.

vreo cunostinta care vrea sa scape de ea?

da cu un motor mai mic daca stii

multumiri pt raspunsurii

post-23830-1207521306_thumb.jpg

post-23830-1207521255_thumb.jpg

post-23830-1207521435_thumb.jpg

Modificat de DZI'S
Link către comentariu

nu stiu mk2 de vanzare.. este un mk1 gti in resita la 1500 oiro negociabil :icon_bounce: 1.6l 8v 81kW

Link către comentariu

lowest mk2 on the west side romania :Driver:

o echipare cu jante aratoase cind vedem?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!