Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

Scaunele is calumea, dar restul interiorului nu stiu ce sa zic. Exact modelul ala l-a avut a mea, al ei original din '84. O fi fost el superb atuncea, dar in timp au imbatranit rau de tot materialele, fetele de usi erau de carton si s-au "pulverizat" iar bordul ala pe maro era de spuma si s-a crapat. Poate interiorul lui Capone s-o fi pastrat mai bine. Eu a trebuit sa ii schimb tot, acuma e pe negru :rolleyes: .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

eu sunt f multumit de interior, in fond asta ma atras f mult la masina, interioru, si culoare si felu cum sa pastrat, un mic defect ce sper sal rezolv, e scaunu soferului, sprijinu lateral pe partea stanga, a cam pierdut din material (numa intrebati cum), cert e ca nu mai e asa proeminenta zona, si din cauza aia materialu se freaca pe scheletu de fier, si incepe sa se rupa, sper sa pot da jos materialu si sa refac umplutura... ms de aprecieri,

Scaunele is calumea, dar restul interiorului nu stiu ce sa zic. Exact modelul ala l-a avut a mea, al ei original din '84. O fi fost el superb atuncea, dar in timp au imbatranit rau de tot materialele, fetele de usi erau de carton si s-au "pulverizat" iar bordul ala pe maro era de spuma si s-a crapat. Poate interiorul lui Capone s-o fi pastrat mai bine. Eu a trebuit sa ii schimb tot, acuma e pe negru :rolleyes: .
o intrebare asterix, difera materialele la bord si portiere, in functie de culoare, adica cele pe negru sunt altceva decat spuma? sunt curios doar, ca nu miam dat seama de diferente...
Link către comentariu

nu difera in functie de culoare. alea mai noi aveau fetele de usi din plastic.

Link către comentariu

eu sunt f multumit de interior, in fond asta ma atras f mult la masina, interioru, si culoare si felu cum sa pastrat, un mic defect ce sper sal rezolv, e scaunu soferului, sprijinu lateral pe partea stanga, a cam pierdut din material (numa intrebati cum), cert e ca nu mai e asa proeminenta zona, si din cauza aia materialu se freaca pe scheletu de fier, si incepe sa se rupa, sper sa pot da jos materialu si sa refac umplutura... ms de aprecieri,o intrebare asterix, difera materialele la bord si portiere, in functie de culoare, adica cele pe negru sunt altceva decat spuma? sunt curios doar, ca nu miam dat seama de diferente...

mie mi se pare mai deosebit pe maro!!si mocheta si bord,consola...maro e super !

vezi ca au in carrefour set de presuri la culoare super misto si sunt ieftine :)

Link către comentariu

o intrebare asterix, difera materialele la bord si portiere, in functie de culoare, adica cele pe negru sunt altceva decat spuma? sunt curios doar, ca nu miam dat seama de diferente...

da, masinile mai noi au panourile de usi facute din ceva ca o fibra de sticla, si bordul de plastic. Piesele care le-am avut eu inainte erau identice cu ale tale, fetele de usi erau facute din carton presat, si bordul era facut dintr-o spuma acoperita cu un vinilin intis, si cu insertii de tabla. mai tzapan, dar imbatranise si se crapase.

Link către comentariu

mie mi se pare mai deosebit pe maro!!si mocheta si bord,consola...maro e super !

vezi ca au in carrefour set de presuri la culoare super misto si sunt ieftine :))

si eu consider la fel , si mersi de pont cand o sa am ocazia o sa dau o geana, sama interesez

ms de informatie asterix, o intrebare masinile voastre leati postat (asterix si frn) sunt curios sa le vad, sunt nou pe forum de aceea topicu asta nu lam rasfoit tot, da incet incet o sa vad toate paginile

Modificat de capone26
Link către comentariu

Si tractorasul meu...

frumos, doar sub hayon vad ceva probleme, sper sa poti rezolva

Link către comentariu

Avem detoate :P e vechea vopsea... da e golf :cheers: Golful meu...

Link către comentariu

super culoare,asa era primul meu golf marfa am niste triple hella culoare aia dar unu este spart

Link către comentariu

@Asterix

bordurile de plastic sunt cele de pe C,CL

bordurile de vinil sunt de pe GL,GT,GTI,GTD

Nu difera in functie de vechime ci de clasa de echipare

Fetele de usi difera in functie de an Fibrit sau plastic.

Link către comentariu

frumoasa masina SAMURAY nu am uitat de etrier o sa te sun azi cred ca vine la timisoara un tovaras!!

Link către comentariu

inainte si dupa baie
super culoare,asa era primul meu golf marfa am niste triple hella culoare aia dar unu este spart

Ce vremuri.... Crazy.....

post-1397-1202228271_thumb.jpg

Link către comentariu

superba masina.... numa cuvinte de lauda :icon_thumright:

Link către comentariu

Simpatica rau masinuta, dar priza aia... :D

Link către comentariu

mie unu mi-a placut cand am luat masina,si inca este si la actualul proprietar prezenta

Link către comentariu

Simpatica rau masinuta, dar priza aia... :icon_thumright:

Priza este prezenta pe masina inca de cand am luat eu masina 10.2003, masina a fost luata de la un lautar deci prea mult pretentii nu poti cere si cu toate astea masina arata asa (17.01.2005)........... evident ca s-au mai investit ceva banuti dar cu toate astea nu m-am indurat sa trec pe la vopsitor pt a da acea priza jos....

post-1397-1202325494_thumb.jpg

Modificat de boboGti
Link către comentariu

si niste poze mai noi cu golfuletzu meu, asa ca de primavara :D

sa-mi spuneti ce parere aveti? :P

in vara asta o sa intre la o mica reconditionare.

post-15381-1202329697_thumb.jpg

post-15381-1202329863_thumb.jpg

Link către comentariu

@Asterix

bordurile de plastic sunt cele de pe C,CL

bordurile de vinil sunt de pe GL,GT,GTI,GTD

Nu difera in functie de vechime ci de clasa de echipare

Fetele de usi difera in functie de an Fibrit sau plastic.

Da... m-am prins, ma gandeam ca au tecut cu timpul de la spuma la plastic. A mea a fost GL si deaia a avut bord de vinilin. Dar sunt mai multumit cu asta de plastic.

Si poze cu ea spalat.... si cu motorul curatat calumea...

post-2306-1202388866_thumb.jpg

post-2306-1202388898_thumb.jpg

post-2306-1202388914_thumb.jpg

Link către comentariu

Da... m-am prins, ma gandeam ca au tecut cu timpul de la spuma la plastic. A mea a fost GL si deaia a avut bord de vinilin. Dar sunt mai multumit cu asta de plastic.

Si poze cu ea spalat.... si cu motorul curatat calumea...

f bine iti arata vopseaua, frumoasa masina, de incaltat cand o incalti cu jantele alea pe 15? sunt curios cum o sa arate

Link către comentariu

O incaltz dupa ce ii iau prezoane si cauciucuri. Cred ca peste o saptamana o sa ma ocup de treaba asta cand ajung acasa.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!