Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

emblema era acolo... si chiar e freak... daca o sa aflu de ce e,va anunt. 10x pt aprecieri...btw... acu are si mp3-player... proiectoarele alea chiar nu au nici o legatura... am gasit noi la 40ron ... desi nush cat de grozave... doar ca imi trebuie traversa frontala model cu proiectoare... ca a mea e cu 2 faruri

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nadir@boosted.ro
sper sa se vada

se vede

e frumoasa se vede pana si stickerul

daca o sa vrei vre-odata sa o vinzi sa imi spui!

Link către comentariu

multumesc ,nadir !erau mai multe poze dar nu stiu de ce,dar nu au aparut

o sa mai incerc

Link către comentariu

@SRDJaN

la ce traversa te referi??? proiectoarele de faza lunga se monteaza direct pe masca in 3 puncte de fixare, reglabile.

Link către comentariu

in cazul asta my bad... nu stiam... credeam ca e ca la majoritatea masinilor pe traversa frontala metalica

Link către comentariu

exista o traversa metalica, dar sustine doar farurile mari. deschide capota si uita te :) nu dureaza

Link către comentariu

ouch... asta a durut... traversa o am... masinutza o fost cu faruri simple..si am pus masca cu faruri duble... dar nu stiam ca traversele sunt la fel... ce mai atata... ajunge ca suntem offtopic

Link către comentariu

jantele sunt, iar de lasat jos la drumurile noastre nu ma indur....

inca ma mai cant dupa ea ............

Link către comentariu

• 2 weeks later...

post-10905-1172763233_thumb.jpg[Am vazut cam ce masini aveti voi si cand ma uit la a mea in parcare mi se pare ca nu o sa reusesc niciodata sa o fac sa tinda sa arate ca si ale voastre

Puiul meu arata cam asa ceva .Mai am inca f mult de lucru la ea si de foarte multi bani nevoie :)

post-10905-1172762789_thumb.jpgpost-10905-1172762800_thumb.jpg]post-10905-1172762726_thumb.jpg

post-10905-1172762700_thumb.jpg

Link către comentariu

intradevar banii sunt o problema majora ptr majoritatea... si se simte nivelul la care se munceste pe masinile vag de pe la noi...

Link către comentariu

mie imi place masina, este simpla si curata poate o fustitza pe spoilerul fatza..

nu imi plac insa capacele din poza dr asta daca masina mai este "echipata" cu ele.asa cum spune si armando, banii reprezinta principala problema dar incet incet..si cu rabdare se poate

avem destui baietzi pe aici care au inceput de la 0 si au reusit (unii)

bafta in continuare

Link către comentariu

rog persoanele care nu detin masini vag sa se abtina de la comentarii :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Da, nici mie nu-mi plac capacele, si fustita aia de la bara fata cred ca e o problema. Cel putin la noi am "batut" toate shrot-urile (3) si nu am gasit iar in magazine niste preturi NASA. Mai caut oricum. Apropo, scuze de :lol: da' cam cat costa una prin dezmembrari pe la voi?

Link către comentariu

in magazin ar trebui sa fie undeva la 30 eur ambele bucati (alea de gti) si pe la schrott nu prea am vazut asa ceva.... numa din noroc o sa le iei sub 1 mil.

Link către comentariu

daca ne luam dupa poze inseamna ca tu inca mergi cu jantele de iarna, deci teoretic nu ai de ce sa te plangi de estetic.banuiesc ca in curand vei trece la jantele din aliaj dupa cum se vede si in poza st

imi place masca.si farurile de jetta 2...asa ai luat masina sau ai "umblat" tu la imagine?

eu cred ca fustitza o poti gasii si la noi daca vorbesti cu @volksman

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=9910

@eugen . frate am o macheta cu un mk2..:D

deci, EXIST!!

Link către comentariu

Chiar azi am fost la un magazin unde am auzit ca au piese mai ieftine si intradevar am gasit fustita aia de GTI, e formata din doua bucati si costa 120 RON bucata deci 240 RON toata fustita.

Fata de Jetta 2 eu am pus-o.Cand am luat masina avea masca cu un far pe o parte si erau toate suporturile de far rupte se miscau de numa si fiindca nu am gasit de Golf cineva mi-a zis ca potriveste de Jetta , sa imi pun de aia. Dupa aia am vazut pe net niste poze si i-am facut pleoapele de sus si de jos.

Jantele intradevar sunt cele de iarna.O sa le pun cele de vara din aliaj dupa ce o sa le cumpar.Sper sa gasesc modelul ala vechi de BBS cu spite dese si un pic de bordura.

Daaa...deocamdata tre sa pun ban pe ban :)

Link către comentariu

Marfa fata de Jetta. Ma batea si pe gandul la asa ceva

Link către comentariu

Numa cam costa.Pe mine cel putin m-a costat undeva la 500 RON toata fata + a mea la schimb la nenea de la dezmembrari

Link către comentariu

draguta!sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Numa cam costa.Pe mine cel putin m-a costat undeva la 500 RON toata fata + a mea la schimb la nenea de la dezmembrari

pe ce anume ai dat tu 500 ron????????? :huh:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!