Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

tare sunt curios cum va arata la sfarsit scirocco albastru.din ceea ce vad eu sunt convins ca va fii unul dintre cele mai frumoase modele..sper sa nu ma insel dar de regula se vede cine are vointa..

bafta in continuare :blink:

Modificat de Bizonul
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@ab-33-wob sa raspunda... doar ca nu prea are vreme de vwforum recent...

din cate stiu eu destul de mult... facut in AB de @kerosen ...

Link către comentariu

Mai adaug 3 poze cu golful meu stock. Pana acum nu am reusit sa-i fac nici un fel de tuning...

Link către comentariu

un mic preview dupa vopsitul masinutei lui @ab33wob : AEZ 7.5J16" . Glasurit albastru metalizat.

Super faina culoarea... Asa am vrut si eu sa imi cumpar dar pe paletar parea mai inchis...

Asteptam sa vedem cum iese la final...

Multa rabdare va doresc...

Link către comentariu

Apropo, pot sa pun si eu poze cu masina chiar daca nu e terminata???

Link către comentariu

pune frate, nu zice nicaieri ca se accepta numai poze cu masini mdoficate, proaspat vopsite sau mai stiu eu cu ce fel de briz-briz-uri. Chiar mi-ar placea sa vad aici mai multe poze si cu interior nu numai exterior

Link către comentariu

pune frate, nu zice nicaieri ca se accepta numai poze cu masini mdoficate, proaspat vopsite sau mai stiu eu cu ce fel de briz-briz-uri. Chiar mi-ar placea sa vad aici mai multe poze si cu interior nu numai exterior

Ok atunci, sper sa va placa... ideea e ca mai am de lucru la ea vreo 2-3 luni (ar fi mai putin daca as avea bani gramada, dar...)

Ei bine asta e....

P.S. Sper sa nu radeti... stiu ca in postura asta arata caraghios...:hainoroc:

Modificat de SerJ
Link către comentariu

cateva poze cu noua mea masina o sa revin in cateva zile cu mai multe

post-3768-1166647416_thumb.jpg

Link către comentariu

au venit si pozele cu toate ca am postat si achizitii de laudat postez si aici cred ca nu se supara nimeni nu?

asta este bestiuta mea si o ador

post-3768-1166989050_thumb.jpg

post-3768-1166989336_thumb.jpg

post-3768-1166989358_thumb.jpg

post-3768-1166989375_thumb.jpg

post-3768-1166989400_thumb.jpg

Link către comentariu

Daca pozele nu se mai vad am sa mai pun unele din ele inca odata.

post-4550-1167000346_thumb.jpg

Modificat de Imparatul
Link către comentariu

:Driver: vad ca mai multe poze odata nu pot sa mai pun, si nici nu ma mai chinui sa incerc :Driver:

post-4550-1167000476_thumb.jpg

Modificat de Imparatul
Link către comentariu

Lumea pune pozele mari ca sa dai click pe ele, intelegi? Asta ca sa vezi detaliile masinii, nu sa vada un patratel de 12x12 pixeli. Nu inteleg ce te deranjeaza.

Link către comentariu

da tu click pe poza atasata de tine si spune-mi ce vezi.. :lol:

de fapt cine stie la ce ma refer, stie si ce are de facut..am spus doar ca o idee mai mica este super OK.bafta :lol:

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

de la ultima revizie facuta pe forum, au disparut cateva poze mai vechi ..drept urmare :somnmare:

masina in diferite forme si transformari :somnmare:

post-2262-1167507330_thumb.jpg

post-2262-1167507339_thumb.jpg

post-2262-1167507362_thumb.jpg

post-2262-1167507389_thumb.jpg

post-2262-1167507399_thumb.jpg

post-2262-1167507410_thumb.jpg

post-2262-1167507420_thumb.jpg

post-2262-1167507431_thumb.jpg

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut,

Dupa ceva timp am reusit sa ii refac cel putin partea exterioara. Sper in curand sa-i pun motorul de 129 CP si o cutie de viteze adecvata.

post-3448-1169639868_thumb.jpg

post-3448-1169639879_thumb.jpg

post-3448-1169639898_thumb.jpg

post-3448-1169639909_thumb.jpg

post-3448-1169639922_thumb.jpg

Link către comentariu

Doamne cate s-au schimbat la masina asta cred ca numai spatele si pragurile au ramas. Acum 5-6 ani era cel mai frumos mk de la noi ( avea tot chitu original riger si nu mai vorbesc ce culoare)

Link către comentariu

Doamne cate s-au schimbat la masina asta cred ca numai spatele si pragurile au ramas. Acum 5-6 ani era cel mai frumos mk de la noi ( avea tot chitu original riger si nu mai vorbesc ce culoare)

Nu e vb. numai de culoare, mashina arata jalnic cand am luat-o. Fusese lovita frontal cel putin o data, kitul data pe ea era enorm de gros si crapase a.i. se vedea tabla ruginita. Nu am avut cum sa fac poze sa vedeti gaurile de rugina din podea sau portiunile din sasiu rupte unde erau prinse amortizoarele spate. Amortizoare spate care erau blocate (chair dc erau Koni). Nu mai stiu dc mai sunt pozele puse de mine mai demult sa facem o mica comparatie. Spoiler-ul fatza era de forma mai mult pus, taiat la jumatate, apoi unit si pus sa nu fie lipsa. Amortizoarele de la haion erau indoite a.i. sa nu cada in cap cad ridicai haionul.

Stiu ca are praguri, spoiler spate si eleron (dar fara continuarile de pe aripi) Rieger. Eleronul nu l-am montat pana acum, a.i sa pot vedea cum arata fara el, avand momentan haion plin.

Masina arata si ruleaza excelent pentru un 8V, iar acel buton, care nu stiu inca ce modifica la motor, o data apasat, fuge de rupe cauciucurile. Sa mai spun ca cei dinaintea mea au montat motor, cod JH, si cutie, cod 4T (ea avand original motor PB si cutie cod 2Y) care ii scad destul de mult din performantele mashinii de atunci ?

Incerc sa-i pun motor PL si cutie 2Y si mai sunt multe modificari pe care o sa le fac la ea, dar momentan nu e timp si nu sunt nici banii necesari. :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!