Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

Sorin Golf 3 cabrio
cu masina asta vrem - filmuletze....cu demaraje alea alea...... :) :)

As pune si filmuletze dar nu stiu cum pot face acest lucru!

Modificat de Sorin Golf 3 cabrio
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

As pune si filmuletze dar nu stiu cum pot face acest lucru!

poti sa upload-ezi fisiere audio/video pe site-uri de genul http://rapidshare.de/ si ne dai link sa descarcam de acolo.

:)

Link către comentariu

nu am avut timp de modificari pentru ca am avut probleme mai mari si inca mai am :RO flag:

Link către comentariu

Cat a fost la mine , nu a fost asa laudata . Dar asa e.

nu are nici o legatura una cu alta, dar cred ca diferenta vine din faptul ca noul proprietar are mai mult timp pentru masina.mie mi-a placut de prima oara cum arata, este rara pe langa ceea ce mai vedem prin tara si cred in continuare ca merita respectul nostru.atat

faptul ca masina a fost la tine si ai pastrat-o curata dovedeste respectul tau pentru aceasta marca, deci... :P

@ aidrian25...dupa ce rezolvi cu problemele schimba jantele :P de unde esti?

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
poti sa upload-ezi fisiere audio/video pe site-uri de genul http://rapidshare.de/ si ne dai link sa descarcam de acolo.

:offtopic:

Imi pare cam complicat si nu am reusit sa ma descurc...

Link către comentariu

Ma prezint si eu la aceasta rubrica (pe care o urmaresc demult) cu o poza din vara asta cu "frumoasa" mea, facuta cand am fost prin Mamaia. Uitasem de ea, ca o postam mai devreme... :( Am sa revin si cu alte poze cu Golful meu.

Link către comentariu

exa, imi pare rau ca am vandut-o :((

Link către comentariu

dupa 4 luni de munca in sfarsit masina e gata functionala...Multumiri lui xanu zim'u si tuturor celor care mi au dat un sfat !

Modificat de feghea
Link către comentariu

dupa 4 luni de munca in sfarsit masina e gata functionala...Multumiri lui xanu zim'u si tuturor celor care mi au dat un sfat !

Fuge?!?!? :) :D

Link către comentariu

super tare, MK1 16V ... cel mai frumos Golf 1 din ultima vreme :)

chiar, fuge KR-ul ? :D

Link către comentariu

feghea ai o super masinutza, imi plac jantele de pe ea :( seamana cu ale mele

Link către comentariu

am o pompa de benzina de opel 2.0 16v Turbo dar nu face fata ....la 4000/rpm intrerupe dar pana acolo mie unu mi se pare racheta sunt foarte multumit de motor nu scoate gram de fum iar compresia e 10 pe toate 4 pistoanele...zilele astea o sa ii iau pompa de mercedes injectie mecanica de mare presiune si atunci o sa dau cateva intervaluri.

multumesc pt aprecieri.

Modificat de feghea
Link către comentariu

:icon_redface: Scuze Feghea dar tu ai compresia doar 10 ??? Nu ar trebui sa fie la un 16v undeva la 13-14 ? Mentionez ca intreb de compresie nu de raportul de compresie dat la carte.

In rest bravo tie, inca cineva care a facut o modificare de substanta si a reusit !

Modificat de G60
Link către comentariu

arthur stiu ca la service la grand taxi la mecanicu meu eram de fata cand ia luat compresia....si el mi a zis ca e bine nu perfect dar inca motoru nu e gunoi raportu trebuie fie undeva intre 9-13 iar diferentele intre pistoane sa nu fie mai mari de 1 sau asa ceva si sunt mai multi care mi au confirmat chestia asta. Nu stiu exact cum si ce e...stiu doar ce am vazut ca o fi bine ca o fi rau dumnezeu cu mila ...imi place cum se comporta motoru...sper sa faca si treaba !

Modificat de feghea
Link către comentariu

Intrebasem pentru ca stiam de la Zim, BPR si de la Dub ca ei au in jur de 13 sau 14 si de aia m-am mirat mai ales ca tu ai zis ca nu scoate gram de fum.

Dar daca zici ca e bine atunci inseamna ca asa e.

Link către comentariu

moldovan cosmin emil

am si eu golf

Modificat de moldovan cosmin emil
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!