Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

M-am obijnuit destul de repede. E foarte comoda in traficul infernal din Timisoara.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@ksi_id -> Frumoasa masinuta. Felicitari. Ciao. B)

Link către comentariu

long time no see :icon_thumleft:

uite ce a primit mashinutza :D

Link către comentariu

intrebare : cum ai reusit sa pui 3 ambipur-uri in masina ? :offtopic:

Husa de pe volan nu imi place ...dar , no ,e masina ta , nu a mea .....in rest e foarte faina. Pe cuvant ca ma uit cu jind la poze...... :D

acum am observat ca dua sunt de fapt suporti de tel mobile , corect ?

Modificat de Serhio24
Link către comentariu

long time no see :D

uite ce a primit mashinutza :blink:

ii schimba mult aspectul...incearca sa gasesti ceva capace pentru ele ;)

intrebare : cum ai reusit sa pui 3 ambipur-uri in masina ? :P

Ce-ai facut Sergiule in masina aia de o trebuit omu' sa puna 3 ambi-pur-uri? :D :blink:

Link către comentariu

cred ca o sa confectionez eu niste capace pt ele :P ca nu gasesc originalele :P

Link către comentariu

Ce-ai facut Sergiule in masina aia de o trebuit omu' sa puna 3 ambi-pur-uri? :P :P

Curiosule !

@izotope fa capacele din fibra de sticla (daca ai unde ) sau din plastic sau policarbonat decupat ...si asa le vopsesti , plus ca ar trebui sa aiba un loc de surub care sa prinda capacul ala ...

Link către comentariu

cred ca o sa confectionez eu niste capace pt ele :P ca nu gasesc originalele :P

si tot ca o idee...ai putea sa le vopsesti alb(ar semana cu un model de la Speedline)...ar da si mai bine cu visiniul tau. Ii doar o idee :P

Link către comentariu

Pai o stiut omu de ce o pus folie pe geamuri in spate :lol: , huse moi, locasuri pt lumanari... :)

Link către comentariu

:off_topic:

ramane de vazut cum voi vopsi jantele :)), oricum dau bine si asa cum sunt, numai trebuie putzin polishate ca au ceva urme de zgarieturi dar nu ma deranjeaza ;), is superbe, si cam toti vecinii mi le lauda :D.

acum numa ce am schimbat uleiul la motor ;), trebuie sa mai vad si de o flansha la chiulasa ca ma dispera ca pierd multa apa pe acolo ;) si dupa aia incep iara modificari pe la ea :D

Link către comentariu

@iZOTOPE

foarte buna schimbarea lor si eu sunt de acord ca 50 % din aspectul exterior al masinii il dau jantele.cat te-au costat?le-ai luat incaltate?

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

jantele au fost 100 euro, fara cauciucuri. starea lor fiind impecabila, nici macar nu le-am echilibrat, directia nu vibreaza deloc :(

cauciucurile m-au costat 2 mil rol, cele de pe fatza sunt yokohama high performance 185/60 r14, iar cele de pe spate nu-s perechi, unul e michelin altul pirelli ;), uzura lor este de aprox 30% si au aderentza foarte buna :offtopic:

am optat pentru aceste jante deoarece chiar dau bine pe masina si nu voi avea probleme la RAR cu ele, incadrandu-se in limitele inscrise pe talon.

mari multumiri lui "guvidu" (foarte bun amic si coleg de forum, de pe forumul golf mk 3) caci de la el am jantele, si lui armando pentru buza din fatza de sub bara :P

Link către comentariu

Am o intrebare si nu am vrut sa fac topic nou. Mi-am montat halogene in bara si mai trebuie tras fir la ele. M-am uitat la butonul din masina sa vad cum functioneaza. Daca apas butonul odata ar trebui sa se aprinda halogenele si daca il mai apas odata se aprinde stopul de ceata. Dar scotand butonul afara am vazut ca sunt legate toate firele de aia am ajuns la concluzia ca halogenele au tras fir, dar am cautat prin compartimentul motor dupa fir tras dar nu am gasit. Si nici nu am reusit sa urmaresc firele de la buton unde merg fiecare.

Stie cineva daca este fir tras sau cum sta treaba?

Modificat de ksi_id
Link către comentariu

Am o intrebare si nu am vrut sa fac topic nou. Mi-am montat halogene in bara si mai trebuie tras fir la ele. M-am uitat la butonul din masina sa vad cum functioneaza. Daca apas butonul odata ar trebui sa se aprinda halogenele si daca il mai apas odata se aprinde stopul de ceata. Dar scotand butonul afara am vazut ca sunt legate toate firele de aia am ajuns la concluzia ca halogenele au tras fir, dar am cautat prin compartimentul motor dupa fir tras dar nu am gasit. Si nici nu am reusit sa urmaresc firele de la buton unde merg fiecare.

Stie cineva daca este fir tras sau cum sta treaba?

uite-te sub servofrana, undeva pe langa lonjeron acolo am gasit eu o mufa cu 2 papuci care venea din bord de la acel buton

Modificat de boboGti
Link către comentariu

Poze noi cu noua achizitie in familie, tot neagra, tot diesel dar .... ceva mai mult:

Modificat de Asterix
Link către comentariu

una dintre cele mai bine ingrijite masini de pe aici.foarte tare si bafta in continuare

Link către comentariu

am vazut o saptamana trecuta prin 700 :) frumoasa.

Da ca acolo lucrez (cica) :D

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio

... Poze ...

Link către comentariu

una dintre cele mai bine ingrijite masini de pe aici.foarte tare si bafta in continuare

Cat a fost la mine , nu a fost asa laudata . Dar asa e.

@ksi ...foarte tare cu halogene . Arata grozav .

As pune si eu o poza cu noua masina , da no , nu mai e golf 2 .

Link către comentariu

... Poze ...

cu masina asta vrem - filmuletze....cu demaraje alea alea...... :D :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!