Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

Salut, vreau sa va prezint noul meu copilas, care este intr-o stare perfecta datorita unui om care a avut mare grija de ea, prin acest mod tin sa-i multumesc. Las pozele sa vb:

Apropo an 92, motor 1,8 90 cai + gazul nostru cel de toate zilele :salut:

Sa o folosesti sanatos . multumesc de aprecieri . Sa o ingrijesti bine ! Si ea o sa aiba grija de tine atunci.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

Sa trecem insa la lucruri mai serioase... :)

... PAZITI-VA OLILE, VIN LUPII :salut:

Frumos motorasu acela.Spune-ne si noua de unde il ai si cat ai dat pe el :).mai is de vanzare prin tara asta ?

+ cat consuma daca mergi moseste si cat daca mergi in regim de raliu ? ..astept .. thnx . :D

Link către comentariu

primul meu golf inainte de 16v ( cel verde inchis plin de zapa in 9 luni de munca si multi bani s-a transformat in vede...deschis)

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
Frumos motorasu acela.Spune-ne si noua de unde il ai si cat ai dat pe el :D.mai is de vanzare prin tara asta ?

+ cat consuma daca mergi moseste si cat daca mergi in regim de raliu ? ..astept .. thnx . :D

Motorasul acela are nevoie de multe anexe ca sa poate functiona, asa cu un calcul estimativ pana acum s-au facut investitii de peste 5 mii in ea, de mers moseste cu ea te asigur ca nu te va lasa talpa, asa un consum mediu este undeva pe la 17% (oras), iar afara ce sa-ti zic, o poti duce si in 20-22% sau poti merge si cu 8-9%, aici totul depinde de marimea pantofului fiecaruia!

Nu am facut consum real, toate datele sus mentionate sunt date de computerul de bord!

Link către comentariu

Sa trecem insa la lucruri mai serioase... :D

... PAZITI-VA OLILE, VIN LUPII :D

:o deci se pare ca l-ai terminat....cand vrei sa-l vinzi sa-mi spui :D

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
:D deci se pare ca l-ai terminat....cand vrei sa-l vinzi sa-mi spui :D

A fost un drum lung si anevoios cu suisuri si coborasuri, cu bani multi si mai ales cu zeci de ore de munca atat ziua cat si noaptea. Inca mai sunt cateva maruntisuri de facut la el la capitolul design si vopsea.

Nu l-am facut sa-l vand, totul este gandit foarte bine inainte de a fi "transplantat" pe el. Nu s-au facut economii pt ca raportul performante-siguranta-calitate sa fie cat mai bun, insa nu se stie niciodata, totul are un pret iar proiecte de viitor sunt, numai sa fie si AMBITIE, lucru fara de care nu se poate face nimic!

Modificat de Sorin Golf 3 cabrio
Link către comentariu

Costi ce s-a intimplat cu golful tau 1 din poze nu de alta dar de o saptamana il tot vad parcat zi de zi pe str. Horatiu si arata al naibii de bine.

Link către comentariu

Nu am facut consum real, toate datele sus mentionate sunt date de computerul de bord!

imi cer scuze pt offtopic, dar te roooog mult spune-mi si mie cum ai facut sa mearga afisarea consumului instant... eu tot ma chinui la al meu si imi arata tot timpul 0.0L... deja nu mai stiu ce sa-i fac... am cuplat vacuumurile care atarnau si tot degeaba...

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
imi cer scuze pt offtopic, dar te roooog mult spune-mi si mie cum ai facut sa mearga afisarea consumului instant... eu tot ma chinui la al meu si imi arata tot timpul 0.0L... deja nu mai stiu ce sa-i fac... am cuplat vacuumurile care atarnau si tot degeaba...

La VR6 sistemul difera fata de cel de Golf 2. Eu am sistem complet electronic, fara nici un vacuum, datele fiind luate direct din ECU masinii.

Link către comentariu

Costi ce s-a intimplat cu golful tau 1 din poze nu de alta dar de o saptamana il tot vad parcat zi de zi pe str. Horatiu si arata al naibii de bine.

normal ca arata al naibii de bine doar am bagat 1500 e in el..... :D l-am vandut unui tip din buftea

Link către comentariu

tot offtopic.. e mai bine decat 99,9 cat imi arata mie :D ;) ;)

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio

Cu parere de rau, tin sa va anunt ca astazi, istoria JSJ-ului a luat sfarsit!

Link către comentariu

Ce s-a intamplat? S-a reincarnat? :ceuameni: Sau e mort definitiv...

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
Ce s-a intamplat? S-a reincarnat? :( Sau e mort definitiv...

Nu va muri el asa cu una cu doua. Inca-i proaspat! :(

De astazi a intrat si pe acte in posesia mea! Mamaaaa ce balci a fost, insa totul e bine cand se termina cu bine !

Link către comentariu

De astazi a intrat si pe acte in posesia mea! Mamaaaa ce balci a fost, insa totul e bine cand se termina cu bine !

Felicitari pentru monstruletzul de sub capota! Vad ca ai ales si numerele noi in concordanta cu realitatea :) ...poate nu trebuia...tradezi lupul ;) :D . Vad ca ai trecut prin etapele transcrierii...spune-mi te rog s-a schimbat ceva din ce anuntau astia la tv? Vb de "inmatricularea continua"...si eu trebuie sa o transcriu pe a mea si sunt curios. thx

Link către comentariu

Nu va muri el asa cu una cu doua. Inca-i proaspat! :)

OOOOoooo ce nr ai?

ce balci a fost? despre ce este vorba?

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
OOOOoooo ce nr ai?

ce balci a fost? despre ce este vorba?

Cozi, taxe, impozite, drumuri, alergatura, :beerchug: RAR si altele! Deh, traim in Romania doar!

Felicitari pentru monstruletzul de sub capota! Vad ca ai ales si numerele noi in concordanta cu realitatea :wub: ...poate nu trebuia...tradezi lupul :D :) . Vad ca ai trecut prin etapele transcrierii...spune-mi te rog s-a schimbat ceva din ce anuntau astia la tv? Vb de "inmatricularea continua"...si eu trebuie sa o transcriu pe a mea si sunt curios. thx

Deocamdata nimic nou.

Link către comentariu

nadir@boosted.ro

bai ce sa zic felicitari si ai grija de cine FUGi si cum FUGi :blush:)

Link către comentariu

Cateva poze -up to date- cu a mea "black beauty" :) ...jantele sunt in proces de restaurare, recuperate de pe vechiul Mk2

:D

weeeee

Modificat de Golfuletz
Link către comentariu

frumos golfu, curat... asa cum ar trebui sa arate. totusi, o suspensie sport ar schimba radical aspectul ;)

Link către comentariu

frumos golfu, curat... asa cum ar trebui sa arate. totusi, o suspensie sport ar schimba radical aspectul ;)

...toate la timpu' lor ;)

Link către comentariu

...toate la timpu' lor ;)

Ne place masina . Da berea cand o dai ? ca licenta ai luat-o de vreo 2 luni............

Link către comentariu

Frumoasa machineta. Dar Gti-ul parca era mai "atras" de sosea pls adu-l cu burta mai spre pamant :)) si poate 2 tipsuri inox sau o finala ?.

Let the good times roll !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!