Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

Cum se numeste culoarea pe care ai dat-o pe masina, da foarte bine cu jantele albe.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

apropo de jantele lu sharky. par a fi pe 15 dar ma uit si vad o oarecare disproportie fata de masina. adica mi se par putin cam mari. nu-mi dau seama exact de ce, ori e talonu prea mare la cauciucuri ori mai trebuie coborata din suspensie (sau amandoua).

per total imi place, dar nu ma pronunt pana nu e complet asamblata.

Link către comentariu

apropo de jantele lu sharky

da, e ceva ciudat cu ele, ori are flanse babane (mai mari de 2 cm) ori au un ET mic ori sunt super late 8J ? ...

sau combinatii... clar i-ar sta mai bine cu suspensie mai joasa, ca masina e mult prea inalta (un motiv sa va luati scirocco)

Modificat de scirocco
Link către comentariu

nu au nici un fel de flanse...au etalon 7j...doar atat

Link către comentariu

nu au nici un fel de flanse...au etalon 7j...doar atat

7J e latimea, unei jante ii mai sunt caracteristice si ET-ul (stock in jur de 35-38-42/etc) si diametrul 15"

spune-ne ce ET au rotile tale. Mie mi se par scoase in exterior.

Link către comentariu

da mai cum spuneam eu pe golfu 1 cand l-am reansamblat si i-am pus rotile de 195/50/15 arata ca dracu pana sa-i schimb arcurile si sa o fac mai joasa. e o masina mica pt roata aia dar daca mai e si ridicata pe ea duce un pic cu golf country :P

chiar nu stie cineva cum sa micsorez pozele (in rezolutie) ca am cateva cu fostul meu golf verde da nu le pot pune pa forum ca-s prea mari

Link către comentariu

16volti: deschidele cu Paint - ala clasic din windows si dai la Image/ Strech/Skew, si acolo unde e 100% baga si tu 50, 30, depinde cat de mici le vrei....

Modificat de horry_bv
Link către comentariu

un scirocco 1 si un golf 1 ... golf 1 mult prea inalt pt. gusturile mele

plus scirocco nici nu n-are suspensie sport. un scirocco stock cu suspensie sport si niste jante arata super tare in poze, si pe strada si mai bine :angry:

am postat poza pt. a se vedea ca scirocco asta are cam aceeasi problema cu masina lui sharky, roti late, suspensie stock... nu prea arata chiar bine. ->>> e nevoie musai de suspensie sport .

Modificat de scirocco
Link către comentariu

sa pun si eu niste poze cu masinutza... am tot lasat, am zis ca o pozez dupa ce o spal si o curat frumos...dar nu prea are ea onoarea asta...si pana la urma tot murdara e si in poze ;)

scuzatzi calitatea pozelor....

Link către comentariu

in sfarsit am si eu motoru pe masina !

:vaidecapulmeu: :cheers:

Link către comentariu

jantele sunt pe 15.....7j....altceva nu mai stiu,o sa ma uit......pe spate am cauciucuri dunlop 195/65 iar pe fata bfgoodrich 195/50

aaaaaa...si ET 29

culoarea se numeste albastru egee...si are 3 straturi de lac.....si lacul si voseaua sunt KLAR(Du Pont) iar primerul este 3M

Link către comentariu

jantele sunt pe 15.....7j....altceva nu mai stiu,o sa ma uit......pe spate am cauciucuri dunlop 195/65 iar pe fata bfgoodrich 195/50

aaaaaa...si ET 29

pai acum se intelege de unde este asa de ridicata..spatele este dupa parerea mea cam sus in comparatie cu cele de pe fatza, poate o apropiere de talon ar da mai bine.iar in legatura cu ET-ul eu am 30

deci iar nu pot sa fac o legatura cum stau la tine pe masina.de curiozitate, gumele pe spate le schimbi sau ramai la 65?

Link către comentariu

e enorm pentru golf 1 jante pe 15 cu talon de 65. pune si tu un 45 cel mult 50, se schimba radical aspectul...

Link către comentariu

e foarte foarte mare eu aveam pe 14 185/60 si mi sa parut ca e tanc imi imaginez cum se vede pe 15....cauta-ti unul cu un talon mai mic pe 15 nu o sa ai probleme sa gasesti, dar e pacat pt ca ii ia din frumusete ! Bafta

Link către comentariu

scuzati calitatea, poza era facuta seara :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

in curand o sa pun si cu celalalt mk1!

Link către comentariu

cauciucurile pe spate sunt super balon.....si ies un pic in afara.....si este mare diferenta...pe fata 195/50 iar pe spate 195/50.....de aia pare ridicata...si mai este ceva.....suspensia mea pe spate este mai joasa decat pe fata,masina in momentul acesta este perfect dreapta...nu este ridicata de spate

Link către comentariu

scz dar mie nu mi se pare lasata deloc

Modificat de feghea
Link către comentariu

scuze......am gresit nistedate ..pe spate am 195/65 iar pe fata am 195/50.de aia compenseaza inaltime cauciucului pe spate cu suspensia lasata......ca urmare masian este perfect dreapta

Link către comentariu

cateva poze noi,inca nu sunt multumit de cum a iesit dupa vopsit

Link către comentariu

@79gti > super masinutza, imi place este una dintre putinele mk1 ingrijite de pe la noi

app, pe unde erai?MARAMURES? :banghead: frumos peisaj...

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

hihi... in cele din urma mi-am vopsit si eu acea 'dunga' (rama) rosie pe grila de la radiator. (dupa ce am scos masina de la vopsit acum cateva luni, am observat eu ca desteptii de acolo uitasera sa-mi faca si rama rosie a grilei, vopsind-o pe toata in negru... :banghead:)... bonus: emblema GTI rosie :(

Modificat de cristivw
Link către comentariu

eh... am ramas putin mirat... si am inceput sa rad de unul singur. nu doar romanul este inventiv... neamtul este si mai si, din cate se pare. asa ca mi-am permis sa pun mai jos poza unui golf 2 gti, de vanzare, de pe ebay. lasand la o parte pretul de 250 eur :banghead: am observat un interesant recipient de solutie pt. spalat parbrizul :(

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!