Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

ok

va prezint si eu "pasarea phoenix".... dupa un mic incident cu retur-ul de benzina, renascut din propria-i cenusa.... o sa vin si cu poze mai noi,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

Pacat , arata chiar frumos Golfuletzul inainte de "burn" , de obicei se face doar la pneuri , nu te-ai lasat si ti-a iesit si la motor......facem haz de necaz ca acum tot aia e , nu dispera se rezolva cu rabdare si ceva bani , important e ca nu s-a dus toata ca am vazut vreo 3 Oltcituri si 2 Dacii arzand integral , am participat chiar la stingerea lor dar nu s-a mai putut face nimic asa ca exista si o parte plina a paharului pentru tine pe care trebuie sa o vezi....

Sorry si spor la treaba :D

Link către comentariu

Urata treaba, bine macar ca nu a ars mai rau... Lucrurile probabil arata mai rau decat sunt de fapt. Multa bafta la restaurare.

Link către comentariu

ooof... deja e sadism! :)) cum s-a intamplat nenorocirea? in mers? sau...

oricum, pacat de ea... era si 16v... o mai faci?

Link către comentariu

ce e asa mare branza ...tabla e aceeasi...motorul...piesele principale sunt acolo... cumperi cu 250-300 eur un golf2 neinmatriculat si incepi sa muti piese. toata treaba e ca sunt destul de multi bani de investit...cu sau fara ei nu e totuna...de banii aia punea niste jante beton pe masina...acuma asta este...se mai intampla si la case mari. cand vine necazu ... :)

Link către comentariu

ooof... deja e sadism! :lol: cum s-a intamplat nenorocirea? in mers? sau...

oricum, pacat de ea... era si 16v... o mai faci?

s-a spart returul de benzina. motorul este un 9A de passat, 2000 cmc 16v si putzin "vitaminizat". asta este, necazul mi-a venit de la o piesa "originala"..... raspunsul este "da", o mai fac. de fapt sunt aproape de sfarsit. problema este ca mi s-a pus pata si i-am facut numeroase modificar, si toate odata. cu reglajele stau cam rau.... dar merge...

ce e asa mare branza ...tabla e aceeasi...motorul...piesele principale sunt acolo... cumperi cu 250-300 eur un golf2 neinmatriculat si incepi sa muti piese. toata treaba e ca sunt destul de multi bani de investit...cu sau fara ei nu e totuna...de banii aia punea niste jante beton pe masina...acuma asta este...se mai intampla si la case mari. cand vine necazu ... :lol:

chiiar unii oameni nu se pot gandi decat la jante si autocolante? da fratzilor, traim in tzara lu' "abtzibildu' aduce cai putere"... din nefericire asta este.... pacat...

P.S. sincer, catzi bani am dat io pe cauciucuri, au dat altzii pe masina si abtzibilde....

no ofence

Urata treaba, bine macar ca nu a ars mai rau... Lucrurile probabil arata mai rau decat sunt de fapt. Multa bafta la restaurare.

merci mult pt urare... sper sa am bafta, sincer, am nevoie... :lol:

Pacat , arata chiar frumos Golfuletzul inainte de "burn" , de obicei se face doar la pneuri , nu te-ai lasat si ti-a iesit si la motor......facem haz de necaz ca acum tot aia e , nu dispera se rezolva cu rabdare si ceva bani , important e ca nu s-a dus toata ca am vazut vreo 3 Oltcituri si 2 Dacii arzand integral , am participat chiar la stingerea lor dar nu s-a mai putut face nimic asa ca exista si o parte plina a paharului pentru tine pe care trebuie sa o vezi....

Sorry si spor la treaba :D

merci, si nu ai de ce sa itzi ceri scuze. am avut noroc, un prieten bun langa mine si multa prezentza de spirit. pana acum am bagat bani in masina asta de mai bine imi luam alta. asta este. ea este "bestia" mea... :lol: fiecare cu "slabiciunile" lui...

Modificat de warhammer
Link către comentariu

chiiar unii oameni nu se pot gandi decat la jante si autocolante? da fratzilor, traim in tzara lu' "abtzibildu' aduce cai putere"... din nefericire asta este.... pacat...

P.S. sincer, catzi bani am dat io pe cauciucuri, au dat altzii pe masina si abtzibilde....

cu alte cuvinte ma faci mahalagist? sau eu stiu ce manelist cu dacie cu "nike" pe luneta? IN PRIMUL RAND O PERECHE DE JANTE SCHIMBA TOT ASPECTUL MASINII...SI NIMANUI NU I-AR STRICA ASA CEVA. si la bunul gust cred ca poti veni la mine sa te invat multe (am 12 ani de design in spate)

asta este. am mai spus se poate intampla oricui. ideea era ca banii care ii vei investi acuma in masina puteai sa ii folosesti in alte scopuri...dar dupa cate sesizez eu tu te cam legi de aparentze.

PS: stiu cat costa cauciucurile. iti spun preturi de la ce firma vrei tu.

bafta la refacerea masinii !

:Driver: cred ca o ia razna tot forumul....o fi de la caldura :)

nici nu stiu la ce ai mai folosit "no ofence"

parca este un forum romanesc...nu ar trebui sa vorbim toti romaneste? :D

Link către comentariu

nici eu nu vad legatura dintre jante si abtipilde...

Link către comentariu

cu alte cuvinte ma faci mahalagist? sau eu stiu ce manelist cu dacie cu "nike" pe luneta? IN PRIMUL RAND O PERECHE DE JANTE SCHIMBA TOT ASPECTUL MASINII...SI NIMANUI NU I-AR STRICA ASA CEVA. si la bunul gust cred ca poti veni la mine sa te invat multe (am 12 ani de design in spate)

asta este. am mai spus se poate intampla oricui. ideea era ca banii care ii vei investi acuma in masina puteai sa ii folosesti in alte scopuri...dar dupa cate sesizez eu tu te cam legi de aparentze.

PS: stiu cat costa cauciucurile. iti spun preturi de la ce firma vrei tu.

bafta la refacerea masinii !

:Driver: cred ca o ia razna tot forumul....o fi de la caldura :)

nici nu stiu la ce ai mai folosit "no ofence"

parca este un forum romanesc...nu ar trebui sa vorbim toti romaneste? :D

fratzica, design-ul cu restul tehnicii n-au nici cea mai mica legatura. niste jante frumoase schimba aspectul, dar masina s-ar putea sa mearga mai prost... avantaje si dezavantaje... sa modifici o masina inseamna sa alegi componentele sa functzioneze cat mai bine impreuna, nu sa arate bine. spre ex. jantele pt curse, sunt urate cu draci, dar au niste parametrii de functzionare de invidiat.

nu ma leg de aparentze, io nu prea bag banii in "aspect", ci in tehnica. aspectul nu te ajuta sa mergi mai bine, si nici nu stii sa conduci mai bine daca ai masina stilizata.

putzini sunt cai care mi-au fost aproape de la "incident" si pana acum. restul au zis "asta e".... cand au avut ei nevoie, nu cred ca le-ar fi placut sa auda aceste cuvinte...

cu respect,

io

Link către comentariu

Lasa-ti va rog ciondanelile ca nu e cazul pe acest topic. Aici ar trebui sa punem poze cu masinile noastre, asa cum le avem si asa cum ne plac noua si nu altora.

@warhammer - imi pare rau pt. nenorocirea pe care ai avut-o si bine ca nu a fost ceva mai grav si sa fi patit si tu ceva.

Bafta la restaurare.

Link către comentariu

fiecare cu ce vre de la masinia...unii vor sa mearga ceas si atat. alti vor sa mearga bine dar si sa arate bine....

gusturile nu se dicuta

daca unuia i place "nike", isi infige un sticker pe luneta si gata...da nu trebuie sa ne luam de el asa in public...

Link către comentariu

bine omule fa ti masina de curse. pe mine nu prea ma intereseaza atata timp cat exista o limita a bunului simt si nu se depaseste astfel incat sa se ajunga la discutii care nu si au locul in acest forum. :blink:

bafta la reparatie.

Link către comentariu

Poze cu mashinutza. :huh:

Masina e vopsita de o luna si ceva.

Modificat de Imparatul
Link către comentariu

Frumos Golfuletu', totusi nu imi plac benzile alea argintii de pe stopuri.

Link către comentariu

Frumos Golfuletu', totusi nu imi plac benzile alea argintii de pe stopuri.

si mai ales de pe eleron.. :)

Link către comentariu

Mie imi plac dungile alea argintii. Dau bine daca le vezi "live".

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio

Istoria continua...

al 2-ilea Mk2, de data asta GTI - Syncro (tractiune integrala 4x4)

Dintre dotarile de fabrica, ABS, servo dirctie, inchidere vacuumatica si geamuri electrice

Link către comentariu

Doamne ce stil ai.... :D .. istorie, suspans, tine-o tot asa.. si arata-ne prezentul ala odata ... ca nu mai am rabdare :D

Link către comentariu

super tare... si chiar da bine galbenu

multzam .. si eu il IUBESC :D

Link către comentariu

mai lasa putin garda la sol.

masina arata super ;)

Link către comentariu

mai lasa putin garda la sol.

masina arata super ;)

cu suspensia actuala .. la denivelari cauciucurile freaca caroseria (195/50/15) jantele is cam vechi ele dar ,merg

.. si eu zic ca e putin cocotzata dar astae deocamdata

poza de acu vreo 2 ani jumate .. inainte de '' restilizare''

Link către comentariu

Dragut golfuletul. Te-am vazut prin cluj de multe ori. Poate vii si la urmatoarea intalnire :lol:

Link către comentariu

In primul rand @wob iti urez bine ai venit pe forum ... te asteptam :lol:

In al doilea ...:D....dupa ce am fost pieton o vreme in urma accidentului, asa cum am promis am revenit in familie de data asta cu un GTI, 4 usi, Wolfsburg Edition, an '92, aer conditionat, trapa, servo directie, faruri electrice, galerie de evacuare sport, scaune Recaro Edition si inca cateva maruntisuri...pun cateva poze acum cu masina aproape asa cum am luat-o, urmand sa pun apoi mai multe dupa ce pun tot ce-am avut pe golfuletz-ul "vechi" - impropriu spus pt ca inca-i proaspat in inima mea :D

@wob - tu sigur stii despre ce masina este vb...

Modificat de Golfuletz
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!