Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

bine da mie mi-ar trebui ambele arcade

cele doua bucatele le mai am

ok in cursul zilei de azi

nu-ti mai trebuie cele 2 arcade. faci matrita doar din bucatelele mici, nu-i musai sa fie lipite de arcade. crede-ma ca la mine a iesit OK, nici nu-ti dai seama ca unul e din fabrica si celalalt din fibra :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

nu-ti mai trebuie cele 2 arcade. faci matrita doar din bucatelele mici, nu-i musai sa fie lipite de arcade. crede-ma ca la mine a iesit OK, nici nu-ti dai seama ca unul e din fabrica si celalalt din fibra :D

trimite si tu o poza

ce zici?

Link către comentariu

... l-ar intriga putin pe @armando :P (stie el de ce).

... :D ...mda...nu ma mai chinui sa o fac singur...ca mi-a trosnit ideea ...cam tarziu ce-i drept ...sa iau matrita de pe una gata facuta :D ...am gasit de la cineva...ramane de vazut daca mi-o da sa fac copie.

Link către comentariu

16volti, ceva detalii despre masina? dotari chestii... vad niste geamuri electrice pe acolo :D

Link către comentariu

16volti, ceva detalii despre masina? dotari chestii... vad niste geamuri electrice pe acolo :)

geamurile electrice volan raid scimbator mattig ceas presiune ulei mattigsi cam atat

in rest evacuare supersprint cap-coada cu serpi suspensie H&R bari stabilizatoare (intre oalele) fata spate rotile OZ FORMULA (super rezistente ;) ) si ce e mai important 16v power B)

Link către comentariu

super tare!! acum am si eu intrebari ;)

- ce diferenta ai simtit dupa ce ai pus bara stabilizatoare?

- bine ca ai geamuri electrice... ai reusit sa le repari?? eu am la fel, toate 4 electrice, s-a stricat cel din dreapta spate, am inlocuit macara + motoras, iar nu merge. cel de la sofer face figuri, zdrangane si se misca (cand desfac fata de usa e ok, cand o pun la loc si il folosesc parca "sare" din macara putin), iar geamul din dreapta fata se misca in reluare... chiar nu stiu ce sa le mai fac... ai idee cum le pot repara? in plus, butoane nu prea gasesc, si am unul stricat. cele de rezerva s-au dus si ele. e cam dubioasa faza cu geamuri electrice la golf2, dupa mine par a fi cam rare... :)

Link către comentariu

:D Costi tata i-am aratat lui Tom pozele de aici cu masinuta si l-a apucat melancolia vremurilor de inceput :D

Link către comentariu

Alex_shaolin

beton negroteica man...and some personal updates...brand new 205/50/15...700w power :D

Link către comentariu

las' ma ca atunci cand se urca in subaru ii trece lui orice melancolie :D la 360hp nu mai ai timp de nimik nici macar de melancolie
Link către comentariu

a si am mai uitat ceva ... 130km/h + curba de la academie(de sus cum vi spre drumu taberii) + derapaj 50m + stalp=

Link către comentariu

nu pot sa cred...

imi vine sa plang frate

o masina asa de frumoasa...

:D :D :P :P :P

tu macar ai scapat cu bine?

ps. pozele astea sunt before sau after celor dinainte?

Modificat de Levi
Link către comentariu

:D Doamne fereste, sper ca nu a patit nimeni nimic...

si cat despre masina... :D

Link către comentariu

Sunt anterioare, masina este acum cea frumoasa, nu cea lovita

Link către comentariu

Sunt anterioare, masina este acum cea frumoasa, nu cea lovita

Asa mai merge...chiar ma miram cat de indiferent e 16volti...asa cum a zis...13o la ora+ un stalp....:D

Adica eu muream ca la cateva zile dupa ce e masina gata, doar ce o prezint si eu pe forum si asa sa o fac praf... banuiesc ca in stadiul ala a cumparat 16volti masina nu? a iesit frumoasa foc...

Link către comentariu

Nu a cumparat-o asa, ala a fost doar un "tuning" temporar si nereusit !

Link către comentariu

da ma eu am cumparat-o frumoasa am "tunat-o" dupa care am facut-o frumoasa iar acu masina e cum ati vazut-o intreaga si de patit ceva nici vorba nici eu nici nevasta-mea :D

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Sorin Golf 3 cabrio

He he, e timpul sa ma prezint si eu!

Cam cazan acum la inceput dar usor usor ma voi lansa eu...

Cam asa aratam cand eram fata mare la mama acasa! :D

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio

Inca o poza de cand eram inca in stare de functionare...

Link către comentariu

sorin lasa masina cum era inainte si prezinto asa cum trebuie. Inclusiv "surpriza" :offtopic:

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio
sorin lasa masina cum era inainte si prezinto asa cum trebuie. Inclusiv "surpriza" :lol:

Da ali_press, ai dreptate, insa din pacate o "surpriza" trebuie sa ramana tot o surpriza ! ! ! Pana acum m-am axat mai mult pe partea tehnica, siguranta, stabilitate, frane etc... ramanand ca designul interior si exterior sa fie lucrat in timp pt ca asta este "floare la ureche".

Voi mai posta si niste mici si minore modificari aduse batranului Mk2, care zic eu merita tot efortul depus pana acum !

Voi mai reveni curand cu alte poze noi !

Link către comentariu

stai calm nici nu am de gand sa iti stric mica " surpriza ". Oricum mult spor in continuare. Partea de estetica sa fie ultimul pas. Pana la prezentarea finala am incheiat aici subiectul :lol:

Link către comentariu

Sorin Golf 3 cabrio

Un mic tuning daca se poate numi asa...

...mai e ceva pana sa fie finalizat complet...

Link către comentariu

Nu pot sa cred..juma de an de zile m-am zbatut si-am tot intrebat si cautat..sa imi pun bord de golf 3 pe golf 2..nu erai pe forum atunci cand intrebam eu innebunit? am postat si la aria cu mk3..cum ai facut?

Nimeni nu stia..nimeni nu avea curaj sa se bage

Link către comentariu

Sorin cred ca am o banuiala cam despre ce 'surpriza' e vorba dar imi tin gura si astept sa o vad pe strada !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!