Jump to content

O poza daca se poate

C.T.C.
 Share

Postare recomandată

cateva poze si cu masinutza mea la care am schimbat stopurile,semnalizatoarele fata si manerele de ridicat geamuri

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iZOTOPE

152

• C.T.C.

131

• 88BLR

121

• eugen_zim

106

dumnezeule ce beton is stopurile :Driver:, si manerele sunt superbe.

o mica sugestie, fa stema din fatza neagra :Driver:

Link către comentariu

nu neaparat, ii sta bine si cu barile astea.

azi am vazut in timisoara un golf 2 cu bari inguste si niste jante de numa numa :beer:

Link către comentariu

o mica sugestie, fa stema din fatza neagra ;)

stema ii originala de GTi de aia ii rosie.

mersi ptr laude,astept sa-mi vina farurile clare,iar alte modificari momentan nu ii mai aduc din lipsa de coco ptr ca am multe drumuri de facut in europa saptamanile ce urmeaza,aprox 5000 KM.

Link către comentariu

stema ii originala de GTi de aia ii rosie.

mersi ptr laude,astept sa-mi vina farurile clare,iar alte modificari momentan nu ii mai aduc din lipsa de coco ptr ca am multe drumuri de facut in europa saptamanile ce urmeaza,aprox 5000 KM.

cu golfu?

Link către comentariu

deap,cu golful.ce are? :) tie ti-ar fi frica sa meri cu golful atata drum? :beer:

Link către comentariu

deap,cu golful.ce are? ;) tie ti-ar fi frica sa meri cu golful atata drum? ;)

am facut 1000 in 2 transe....pana la brasov si inapoi...dar pana dincolo is mult mai multi km...ce sa zic...

ieri a venit un preten cu un golf 2 din spania. 1,8 injectie...tot era gti...ciudat...numa motoru schimbat 1,8 injectie.

Link către comentariu

Publicat (modificat)

revin si eu cu 2 poze pe anul asta..cateva schimbari :(

Modificat de Bizonul
Link către comentariu

Alex_shaolin

Aceasta este iubirea mea actuala care m-a uimit din toate pctele de vedere......fatza de toate masinile care le-am avut inainte(si am avut 10 marci diferite)

Modificat de Alex_shaolin
Link către comentariu

arata bine machineta :rolleyes: sa ai grija de ea! imi place treaba cu lemnul din interior

Link către comentariu

salut o sa pun si eu poze cu masina mea

golf 1 - 1983 / 1.3 carburator

Link către comentariu

salut o sa pun si eu poze cu masina mea

golf 1 - 1983 / 1.3 carburator

foarte tare golf 1 :) ! am o intrebare ? nu e prea joasa masina pe fatza ? eu am coborat-o f. mult si imi bateau planetarele in caroserie (nu la gropi, tot timpul) . dupa cum arata cred ca esti si tu pe aprape.

Link către comentariu

Alex_shaolin
arata bine machineta :) sa ai grija de ea! imi place treaba cu lemnul din interior

Multe multumiri Cristivw lemnul este din fabricatie pe usile fata bord si fetele ornamentale din spate...model serie limitata U.S.A si some updated pictures chiar azi facute...

Modificat de Alex_shaolin
Link către comentariu

in cazul asta pastreaz-o cat mai originalaaaaaaaa!! nu-i mai face nimic! si scapa de tribalul ala de pe ea... e un model rar ce merita tinut asa cum ar trebui :)

Link către comentariu

cateva poze cu inflacarata mea

Link către comentariu

vrei sa timbrezi vreo scrisoare cu mini-pozele alea? :unsure:

pune domne ceva hi-res ca sa putem distinge despre ce e vorba... se vad parca si niste jante pe acolo

Link către comentariu

din departare arata frumos foc! :unsure: dar pune niste poze mai mari, ca sa o putem vedea si noi calumea.

Link către comentariu

cateva poze in drum spre herculane :unsure:

Link către comentariu

chiar! nu ar trebui sa ne prezentam si noi, posesorii, o data cu masinutele noastre?

asa ca: eu si masinuta mea :exclaim:

Link către comentariu

arata bine masina. pune mai multe poze

Link către comentariu

cam asta e trotineta mea

aia-i trotineta??? frate, e super tare!!

apropo, imi place garda la sol! poate reusesti sa vorbesti putin despre suspensie. grila fata (fibra) de asemenea este criminala, l-ar intriga putin pe @armando :) (stie el de ce).

sfat pt inlocuirea bandoului mic, dintre inscriptia laterala rosie "GTI" si arcada rotii: merge refacut din fibra. daca vrei iti pun poze cu al meu, sa vezi cum a iesit :angry:

Link către comentariu

aia-i trotineta??? frate, e super tare!!

apropo, imi place garda la sol! poate reusesti sa vorbesti putin despre suspensie. grila fata (fibra) de asemenea este criminala, l-ar intriga putin pe @armando :lol: (stie el de ce).

sfat pt inlocuirea bandoului mic, dintre inscriptia laterala rosie "GTI" si arcada rotii: merge refacut din fibra. daca vrei iti pun poze cu al meu, sa vezi cum a iesit :lol:

bine da mie mi-ar trebui ambele arcade

cele doua bucatele le mai am

arata bine masina. pune mai multe poze

ok in cursul zilei de azi

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!