Jump to content

Coduri de login

LaurLOS
 Share

Postare recomandată

Sal!Stie cineva codurile (sau codul) de login pentru motoarele 2,5Tdi V6,150cp din '99-2000?Am incercat cu 12233 care e pt 1.9 tdi si nu merge :) .Am dat search pe forum si tot nimic.Si nici pe site-ul lui Andi.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

incearca 26262....:offtopic:

<{POST_SNAPBACK}>

Da,merge!Asta e. :offtopic:

Link către comentariu

• 4 months later...

Salutare

Pot afla codul log in al masinii din semnatura (pentru a putea face diferite setari cu vag-com-ul) fara sa ma duc la reprezentanta vw?

Bafta

Link către comentariu

Depinde pentru ce iti trebuie acest cod ...pentru adaptari comune merge 12233 pentru imobilizator gasesti codul de 7 cifre pe a 3-a cheie de plastic ...eu acolo am codul daca nu ai a 3-a cheie doar la reprezentanta sau se poate citi din EPROM de un baiat destept :banghead:

Link către comentariu

ok bogdane, unde este acest EPROM pe masina?

este vreo problema daca incerc mai multe coduri care nu sunt bune? eu stiu... se blocheaza ceva...

Modificat de matcat
Link către comentariu

La masina ta poti incerca oricate coduri. In cel mai rau caz se intrerupe comunicatia.

Link către comentariu

• 7 months later...

eu am un Passat 2.5 tdi din 1999 , si nici codul 12233 si nici 26262 nu ma logheaza pe engine.

Am cheia de plastic,dar pe ea nu este nici un cod din 7 cifre. In interiorul ei rotund am ceva de genul PA-GF 60 .... vro solutie?

Link către comentariu

Salut .NU ma pot loga cu nici o versiune vag-com pe Login11 - engine . (tip v6 2.5 tdi VW AFB 150 cp an 2000) .

am incercat 12233 , 26262 si degeaba.

Daca intru in Adaptation ( engine ) nu pot accesa decat modulul de modificare relanti. Egr nu, injectie nu, avans nu , p.mea nu... :salut: :lol:

Cred ca v-a merge dupa ce intru in login11 .

Dar cum aflu codul de login? Pe cheia de plastic nu mai am nici un cod de 7 cifre - pin...

Am codul de immo de 4 cifre.Il pot folosi la ceva?

Link către comentariu

Incearca sa vorbesti cu kisslorand. Poate te ajuta el cu ceva.

Link către comentariu

Incearca sa vorbesti cu kisslorand. Poate te ajuta el cu ceva.

Multumesc. O sa ii dau un PM cu linkul la topic.

Link către comentariu

Cu login11 la grupul 1 (motor) poti de exemplu cu:

11463 - Activezi functia tempomat.

16167 - Dezactivezi tempomatul

Modificat de hyper
Link către comentariu

EGR-ul il poti regla numai la motoare care NU sunt PD. AFB e PD, deci nu se poate.

Modificat de hyper
Link către comentariu

nu ai pt ce.. o mica neintelegere, acuma sa nu citeasca altii si sa creada ca au motor pd :Driver:

Link către comentariu

Am mai gasit un cod de login 11 care a mers la un omulet cu Audi V6 2.5 TDI: 26242.

Topicul asta cred ca totusi ar trebui mutat pe TDI, ca nu are de a face cu I.C.E & Security.

Link către comentariu

am incercat si 26242 si nimic. imi da eroare de conexiune dupa ce sta cam 1 minut sa se logheze.. .."too many connections".

Modificat de Calaretu4x4
Link către comentariu

• 3 years later...

Salutare.Stie cineva dc vcds nu îmi ia codul 12233,golf 5,2.0,diesel cod motor bmn?

Link către comentariu

Salut. Sa faci ce? Ce an este masina?

Link către comentariu

Salutare.masina este 2006.as vrea sa modific timpul de acționare a bujiilor incandescente.ms

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!