Jump to content

Options code toledo

Bugtuner
 Share

Postare recomandată

Vreau sa iau un Toledo cu option codurile din atasament. Nu reusesc sa imi dau seama din ele daca oglinzile sunt incalzite sau nu.

Echiparea e Signu, dar nu stiu daca asta inseamna automat si oglinzi incalzite. Ele sunt cu reglaj si rabatare electrica, Asta am verificat real pe masina.

Multumesc de orice lamurire sau sfaturi.

120216165123_0001.pdf

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu sincer sa fiu nu am vazut sau auzit de vreo masina VAG care sa aiba oglinzi reglabile electric+ rabatabile si sa nu fie si incazite. Ai fi primul la care aud asta

Link către comentariu

Sunt si incalzite, nu-ti fa probleme :)

Echiparea este Signo (Singum in Spania)

In schimb nu prea mi-e clar VIN-ul masinii. Nu am mai vazut ca dupa 1M sa fie ..iar .M.

Link către comentariu

A copiat gresit cine a scris eticheta sau nu se vedea prea bine.

E ok ca sunt incalzite oglinzile.

Pana la urma cred ca iau masina, dupa o perioad aintensa de cautari si cautari, cred ca m-am hotarat in sfarsit.

Sa speram ca e cu noroc.

Ce am mai observat e ca parca e desprinsa panza pe o fata de usa spate, dar am mai vazut si la alte masini in poze. O fi o boala de a lor. Ala sa fie cel mai mare defect al masinii si voi si multumit.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!