Jump to content

Ambreiaj - verificare si probleme

sarbul
 Share

Postare recomandată

thheo si alex : m-am gandit sa merg la un service si sa schimb lichidul de frana din intreaga instalatie ( frane + ambreiaj ) ; din pacate colegul de pe forum ( TAU - Robert ) nu poate sa-mi faca ( si ) aerisirea cilindrului de la ambreiaj ; sant nevoit sa merg in alta parte si am ceva emotii ref la calitatea lucrarii ( la TAU - Robert : am fost incantat de cum a lucrat )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, cu riscul de a se considera ca fac reclama, iti recomand sa mergi la Packard La Service. Sunt meserie oamenii si mai ales daca le zici si de problema ta, iti pot recomanda si te pot indruma daca are rost sau nu sa faci aceasta operatiune. Eu zic sa mergi pana acolo, sa vorbiti despre asta nu te costa nimic. :P

Link către comentariu

ma gandesc ca , totusi , e cam riscant sa mergi cu o masina care mai e in garantie , la orice service ( nu zic ca service-ul recomandat de tine nu ar putea fi bun ) ; nu risc

Link către comentariu

Oricum o sa trebuiasca sa schimbi lichidul cand vine momentul si la reprezentanta daca zici ca ai garantie. ca altfel se considera ca n-ai facut asta, degeaba zici ca l-ai schimbat in alta parte

Link către comentariu

Azi am reusit sa merg la un service autorizat Skoda ( in acelasi timp si dealer ) si au aerisit cilindrul ambreiaj . Operatia a durat cca 20 - 30 min , au completat cu lichid frana ( cca 200 ml ) . Dupa operatie : pedala ambreiaj si-a revenit ( sigur ! nu e doar o perceptie ) si , in plus , parca si pedala frana e acum mai ferma .

Super multumit / incantat.

Link către comentariu

• 3 months later...

Intreb si aici, poate am noroc sa-mi raspunda cineva care stie precis... ce este si ce rol are dracovenia asta care apare in scheme la iesirea de la pompa de ambreiaj, la masina din semnatura : octavia 2 .

post-58507-0-41234700-1339780491_thumb.j

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Vad ca nu a mai trecut nimeni pe aici de multa vreme...

intre timp am dat cutia jos si am schimbat tot kitul de ambreiaj... minunea din schema nu era pe masina mea, conducta intra direct in pompa...

Link către comentariu

• 6 months later...

Dar ce probleme aveai la masina? La mine este aceasta piesa pe masina si nu stiu ce rol are.

Link către comentariu

• 6 years later...

Vă salut. Am si eu un Superb,  2.0, 2000 cm, 4x4, manuală. 

De o perioadă apare urmatoarea problema,  in sensul in care dupa un drum mai lung, in care motorul, teoretic se incinge, in momentul cand incetinesc si încerc să introduc treapta 1, pur si simplu nu mai vrea...trebuie sa merg in spate cu a 2 a si sa vin in față pentru treapta 1. Sper ca s a înțeles.  Și tot ceva de genul cand o scot pe liber, zici că rămâne acolo in viteză,  nu revine lejer pe liber, trebuie să așez maneta oarecum cu mâna.  Menționez că aceste lucruri se întâmplă doar dupa drumuri mai lungi. La mine in oraș,  pe distanțe scurte nu se întâmplă.  Mai precizez faptul că ambreiajul este schimbat de un an, și funcționează bine. Înțeleg că ar fi un cablu de la timonerie care sub efectul caldurii nu mai culiseaza anumite "lucruri" ? Ce părere aveți sau ce sa verific?  Mulțumesc 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!