Jump to content

Golf 4 ALH

FloRio

Postare recomandată

Va salut,inainte eram posesor de audi,acum sunt de vw golf 4,de fapt de vreo 3-4 luni...e vorba de un golf din 1998 highline, motor 1,9 TDI 90 cai ALH de care sunt foarte mandru.Ca si dotari: AC,ABS,4 geamuri electrice,oglinzi electrice,servo total,vola reglabil,volan ,schimbator si frana de mana din piele,(volanul e in 3 spite),jante aliaj pe 16,scaune sport,proiectoare,inchidere centralizata.

masina merge foarte bine,fapt pentru care m-am gandit la o resoftare.Astept sa fie drumurile mai curate si apoi ii dau cai.

poza:D

post-80798-0-37318700-1329313059_thumb.j

Link către comentariu

Nu-i plac nici lui dungile alea,asa a luat masina. In rest masina se prezinta foarte bine :emthup: Drumuri Bune!

Link către comentariu

draguta masina,economic motorul...ce sa mai,ideala pt romania.

cati km are?

pune mai multe poze!

legat de dungile alea...se vad ok la prima vedere. trebuie sa te decizi daca le pastrezi sau nu

Link către comentariu

frumos... sa ai noroc la ea... ne vedem la baia mare...

despre resoftare... parerea mea e ca nu merita la alh... prea mici sunt diferentele si costul destul de mare!

Link către comentariu

resoftarea merita,mai ales la alh...ajuta la depasiri.

pretul...da la vreo 10 mil poti face alte chestii la masina.

daca ai banii de dat,ambreiajul ok,turbina ok...do it!

Link către comentariu

poluam topicul... alh benficiaza de o turbina clasica... (spre deosebire de altele cu geometrie variabila), in fine documenteaza-te mai mult inainte de a sustine ceva!

Link către comentariu

poluam topicul... alh benficiaza de o turbina clasica... (spre deosebire de altele cu geometrie variabila), in fine documenteaza-te mai mult inainte de a sustine ceva!

ALH are turbina cu geometrie variabila, AGR are turbina clasica.

Poti scoate 115 cai(cu tuning safe) sau pana la 125 cai, dar cu riscul de a omora ambreajul si ceva interne (are totusi o varsta).

Modificat de vs91mrc
Link către comentariu

ALH are turbina cu geometrie variabila, AGR are turbina clasica.

Poti scoate 115 cai(cu tuning safe) sau pana la 125 cai, dar cu riscul de a omora ambreajul si ceva interne (are totusi o varsta).

eu am facut la alh-ul meu injectoare de 0.216 , turbina vnt 17 aproximativ 150-160 de cai si am cam 30.000 de km de cand am facut softul si ambreiajul nu are nici o problema , ambreiajul il poti strica si asa daca nu stii sa il expluatezi cum trebuie !

Poate ca ma iubeste dumnezeu :))

Modificat de silv33r
Link către comentariu

Va multumesc tuturor pentru pareri si urari, cat despre acele dungi,nu eu le-am pus,asa am luat masina,nici mie nu imi plac,insa deocamdata se prezinta bine,asa ca pana da caldura le mai tin.Un lucru sigur e ca nu eu le-am pus.Motorul merge foarte bine,am atins 170 km/h cel mai mult,nici nu am avut unde sa ii dau mai mult,am curatat turbo,admisie,egr,actuator nou-cand am luat masina.Sunt multumit ca nu scoate fum,decat foarte putin negru cand accelerez tare de tot...am verificat uleiul dupa 8500 km,a scazut vreo 300 grame,eu zic ca e ok.In oras e suficienta puterea,n-ai zice ca trebuie mai mult in schimb in afara se simte in depasiri sau daca vrei sa atingi cu lejeritate viteze mari in timp mai scurt.O resoftare va fi clar facuta cel mai probabil la Revo.

Zicea cineva mai sus de interne , ca pe la 125 de cai se "duc"..nici vorba,internele tin cam 160-170 de cai,insa nu am de gand sa ajung acolo,iar ambreiajul intr-adevar te tine daca stii cum sa il exploatezi.Cat despre kilometrii,fratilor habar nu am cati are si nici nu ma intereseaza,ceea ce arata in bord e doar o simpla informatie care 90% e eronata,deoarece in 14 ani de cand e masina se pot intampla multe.Important e ca motorul sa mearga bine,sa nu mananace ulei sa nu consume mult si sa nu pice piesele "babane" cu restul ne descurcam..

Link către comentariu

ar fi bine sa te intereseze km reali. iti poti face o impresie generala asupra masinii,sa stii la ce te astepti.

in 14 ani s-ar fi adunat cateva sute de mii...

Link către comentariu

Din ce am citit poti vedea cati km are printr-o scanare cu Vag Com. Sa ma corecteze cineva daca am zis o prostie.

Link către comentariu

Poti,insa daca au ost dati inapoi si din BSI din calc de nijectie nu mai poti,adio...:D.Si da,daca au fost dati la mine au fostd ati atata din bord cat si din BSI.Am pus vag-comu' si imi arata exact cat am la bord.Avea masina 172.200 km, cand am luat-o,atat arata si pe vag com.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea. Arata incredibil de bine pentru o masina de 14 ani vechime si este si bine dotata. O masina asemanatoare eram pe cale sa cumpar si eu in 2007 (aceeasi culoare, motor, doar mai saraca in dotari, an 2000) si am ramas nostalgic.

Poti sa ne spui cat a costat si ce euro este?

Link către comentariu

am dat pe ea 3000 euro neinscrisa in octombrie 2011 iar taxa a fost 870 euro la vremea respectiva.Motorul este Euro 3 cod ALH.aceeiasi masina dni anul 2001 era la acelasi pret insa,taxa era 1700 euro,iar ca aspect general erau la fel,nimik in plus pentru cel din 2001 fata de asta din 1998....doar 3 ani mai tanara.

Link către comentariu

Arata bine masinuta, sa te poarte multi km fara probleme, acele dungi le-as da jos,ar arata mai bine fara (doar o parere personala).

Link către comentariu

stiu,am mai spus-o,nici mie nu-mi plac,asa a fost masina,astept sa se incalzeasca afara sa le pot da jos

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!