Jump to content

Salut!

care adds value!

Postare recomandată

costyserbanescu

salut mihai . fa si tu o descriere la masina , spunene ce optiuni are de cand o ai ce ai investit in ea ce planuri de viitor ai de unde ai luato cum ti se pare pasina pe ansamblu si cel mai important POZE . noi nu iti spunem asta cu rautate , incercam sa te ajutam pt. ca fiecare dintre noi a fost odata incepator ca si tine . o zi buna

Link către comentariu
care adds value!

Salut!

Numele meu este Mihai, am o Skoda Octavia Tour 1.9TDI, 101CP 2008, 160.000 km.

Climatronic, jante aliaj, schimbat placute frana fata la 90.000km, placute frana spate 120.000 km, in rest numai ulei si filtre + distributia si transmisia la 90.000. Ce pot spune e ca sunt foarte multumit de ea. Putin slaba la sistemul de amortizare, e fara pachet de drumuri grele pentru ca imi place sa fie mai "asezata" pe asfalt. Ce nu imi place este faptul ca partile de plastic din interior sunt de slaba calitate (probabil pentru reducerea costurilor de fabricatie) si cand comut schimbatorul in pozitia marsarier parca atinge undeva. Se petrece ceva in cutie. Asa a fost de noua. pentru a evita acest lucru trebuie sa opresc masina perfect si apoi sa schimb foarte usor. Este curios pentru ca la Audi nu am patit asa ceva. Oricum, in mare, sunt foarte multumit de ea. O masina robusta, consum redus, perfecta pentru ce imi trebuie mie. Pozele nu le mai am. Cand voi face le voi posta.

Modificat de care adds value!
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!