Jump to content

Lupo Oxford

Vizitator

Postare recomandată

Pana acum consumul mi-a iesit vreo 4.7% mixt . O sa mai fac unu mai exact sa vedem ce iese :) .

In fine , zilele astea am achizitionat cateva piese ce trebuie schimbate pe la pitic , marti ajunge la mecanic :

-rulment roata - RUVILLE (Made in Germany)

-termostat - BEHR (Made in Germany)

-rulment (flansa) amortizor - SACHS (Made in Germany)

-burduf planetara dreapta - GOMET (Made in Italy)

-burduf planetara stanga - GOMET (Made in Italy)

-bucse brate - RUVILLE (Made in Germany)

-bieleta de directie - LEMFORDER (Made in Germany)

dsc08677n.jpg

Si ca a fost cuminte i-am luat si parfum sa miroasa frumos ( sunt dependent sa miroasa la mine in masina tot timpu - toti prietenii mei zic ca sunt tampit cand intra in masina :)) )

odorizantautocalifornia.jpg

Si i-am facut si o baie , cu ocazia asta bag si eu 2-3 poze noi :D :

dsc08669g.jpg

dsc08671c.jpg

dsc08672z.jpg

dsc08676h.jpg

O intrebare catre cei care se pricep mai bine ca mine : Daca nu am Computer de Bord , se poate sa imi activez functii ?

Link către comentariu
  • Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rulez

57

• lupo_bv

12

• Master_Blaster

11

• ALEXIO

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am fost in service saptamana trecuta , schimbat tot ce era pe lista inafara de flansa de la amortizor , nu era nevoie , deci am dus-o inapoi si mi-am luat placute de frana ATE Made in Germany in schimb , care le tin acolo pentru cand va trebui sa le schimb , in rest totu foarte bine pe dedesupt , sunt foarte multumit !

Plus , i-am schimbat si filtrul de aer , nu mai stiu ce firma , stiu ca era ceva OK marca :) .

Am pus si jantele sus .. stiu ca acu o sa fiu atacat cu comentarii de genu : "trebuie sa o cobori" , "las-o pe burta", "e prea cocotata" .. e , nu e prea posibil sa fac asta pentru ca totusi masina merge numai prin oras , gropi pe peste tot , sine de tramvai , speedbumps si este si singura masina din familie , deci mai greu cu asta .

Oricum , eu sunt foarte multumit de cum arata la momentu actual masina , chiar daca e mai camila ea , asta e :) ..

Sper sa va placa si voua :) .

Acum urmeaza sa strang bani sa ii pun folie pe luneta + laterale .

Si pana acum doar o poza .. revin si cu altele cand o sa am timp :D :

dsc08693y.jpg

Link către comentariu
Master_Blaster

Pai vezi ca stii, evident ca o sa-ti sugeram sa o cobori pt ca asa e "bine" si "frumos". Masinile un pic mai joase pot trece peste linii de tranvai si prin gropi, trebuie numai sa fii un picut mai atent pe unde mergi. :D

Link către comentariu

Treaba e ca e masina de familie .. deaia nu prea pot sa o cobor si merg 95% in oras cu ea .

In fine , ieri cand am vrut si eu sa fac cateva poze cu masina , a inceput ploaia .. deci nema poze noi ..

Ca un fel de upgrade :lol: , am schimbat busonul de la ulei :lol: ..

Vechiul buson :

fotografie0101n.jpg

Si ala nou :

fotografie0100v.jpg

Cum pot sa il fac sa stea drept ? Ca ma cam enerveaza ca sta asa .. Vreo solutie ?

Link către comentariu
Master_Blaster

Iti trebuie capacul pt modelul tau, acum ca ai capacul la indemana te duci cu el in targ sau magazin si iei unul identic. Iar pe cel pe care l-ai luat deja il scoti la vanzare.

Link către comentariu

Nu mi-am mai batut capu cum sa fac capacul , l-am lasat asa :D .

Sambata am fost de am pus si eu folie pe laterale si luneta .

In plus am renuntat si la suportii de numar si pe fata si pe spate si le-am lipit cu banda dublu adeziva , se vede mult mai frumos :) . Nu am sters banda neagra ca nu cred ca va venii frumos tot numaru alb pe galben .

Poze :

fotografie0102.jpg

dsc08934r.jpg

dsc08920q.jpg

dsc08921l.jpg

dsc08923g.jpg

dsc08924w.jpg

Per total sunt multumit de cum arata la momentu actual masina .

O sa mai vina si alte modificari in functie de bani :) .

Link către comentariu

Foarte bine arata si zau, desi nu sunt adeptul, chiar ca ar arata bestial ceva mai lasata (jantele alea te invita la asa ceva :lol: )

Link către comentariu

@lupo_bv : Da , ar fi ceva .. dar asta e .

@ALEXIO : Cred ca din lista aia , care ai zis tu acolo , polishul o sa il fac .. dar si pozeee :D , restu .. mai greu :) .Poate daca mi-ar pica pe mana un set de faruri de GTi la un pret ok m-as baga , dar deocamdata nu :) .

Modificat de rulez
Link către comentariu

lupe in far, bixenon. a mai facut cineva modificarea la un lupo (o domnisoara de pe forum) si se vede f ok. nici prea complicata nu e procedura.

ca sa nu mai vb de lumina de pe sosea...

Link către comentariu

farurile de GTi nu cred ca vin pe spoilerul standard, deoarece farul mi se pare mai mare. plus ca mai trebuie unele modificari pe langa :D

Link către comentariu

Bataie mare e pe farurile alea, chiar si dupa atata timp.

Farurile se pot monta fara nici o problema.

La multi km fara incidente!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Asa ma gandeam si eu , ca se pot monta fara probleme :) .

La masina , am schimbat playerul , Pioneer DEH P4800MP . Daca e sa dau vreodata masina vine la loc montat cass-ul Alpha de fabrica .

In rest nimic nou, mai m-am gandit eu la cateva lucruri sa le fac ..:

-boxe pe fata 13" - neaparat ca una e cam bulita

-boxe spate 16" ( cred ca 16 " o sa masor sa vad exact ) - mai la vara

-ma gandeam sa colantez plafonul in folie de carbon

-xenon

-paravanturi

-parasolar pe parbriz din folie

-folie putin mai inchisa pe stopuri

Si cam atat deocamdata . In rest incerc sa o tin mereu curata .

Link către comentariu

Urmeaza sa cumpar distantiere pentru difuzoarele din usi , si difuzoare pe 16" .

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

La capitolul plafon inca ma gandesc , am vorbit si pot sa pun si negru lucios , dar nu stiu ce sa fac , multi zic sa nu , altii sa da , cum mi-o pica mie atunci .

Intre timp , nu am stat degeaba si am mai facut una alta la masina :

(Va zic de acu , pozele sunt de proasta calitate , nu am avut timp sa le fac cu camera ca a dat ploaie peste mine .. deci calitate de 2 megapixeli)

- parasolar din folie pe parbriz :

fotografie0290.jpg

fotografie0291.jpg

- paravanturi TeamHEKO , care dupa parerea mea dau cel mai bine

fotografie0294f.jpg

fotografie0295.jpg

- plus ca a fost baiat cuminte si nu a creat probleme , am infoliat semnalizarile de pe aripi :

fotografie0292.jpg

Sper sa va placa ce am facut .. sunt modificari minore , care nu au necesitat bani multi , mai dupa posibilitati :) .

Ma mai gandeam sa fac oglinzile negru lucios , ca am o problema la una si deaia .

Link către comentariu

De unde ai luat paravanturile?

Sent from my HTC using Tapatalk.

Link către comentariu

Am vazut astazi masina ta live si arata foarte bine. Nu am stat prea mult prin zona pt ca eram in cautarea unei vulcanizari sa-mi indrepte o janta si ma grabeam sa ajung la Brasov. .Am recunoscut-o din prima dupa jante ;) .

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Care era posibilitatea sa fie 2 Lupo , ambele Galbene , ambele SDi in acceiasi parcare :)) , 1 la 1.000.000 :)) .

Am vopsit si tamburii pe spate cu vopsea speciala rosie :

dsc09599e.jpg

Si cateva poze cu masina curata in starea ei actuala :

dsc09573u.jpg

dsc09574u.jpg

dsc09578w.jpg

dsc09580n.jpg

dsc09581x.jpg

dsc09587w.jpg

dsc09593aq.jpg

dsc09595t.jpg

Stiu ca toata lumea o sa se ia de mine din cauza la mansonul de la volan , dar il tin pana cand o sa il imbrac in piele , sa vad cand ;) .

Link către comentariu

Sa faci si carligul de tractare din bara fata, negru ;)

Link către comentariu

Sau ii pui o protectie OEM, costa 20 lei la reprezentanta ;)

In care parcare s-a intamplat evenimentul? Poate ma nimeresc si eu pe acolo sa fie 3 lupo sdi :icon_bounce: .

Link către comentariu
  • 7 months later...

Mai e unu la fel , galben ca ale noastre prin Ploiesti , tot SDi  :lol: .

Revin si eu cu ceva nou .. cred :lol:

Masina inca e la mine , m-am tot gandit sa o dau.. si am decis sa raman cu ea , e mica de oras , usor de condus , si consuma putin .

In ultimu timp am mai schimbat una alta pe dedesubt , schimbat uleiul in cutie , semeringuri la planetare , placutele pe fata si altele care nu imi mai vin acu in minte .

O problema o am acu la maneta de la semnalizare , tot ticaie cand sta in pozitie normala . Asa ca am luat o maneta noua , in weekend o sa o schimb .

In plus , am vandut Borbet'urile pe 14" si trecem ca oamenii mari la 15" :lol: cu cauciucuri 195/45/15 Uniroyal in V care sunt cat de cat bune , luandu-le la un pret bun .
Nu stiu cum se numesc jantele , deci nu ma intrebati . Sunt 7j ET 28 .
Si ele neavand capace pe mijloc , m-am apucat sa le confectionez eu din unele de Golf 3 .

Cat despre suspensii inca nu se pune vorba .. asta e .

Sper sa va placa :

post-41699-0-12444700-1360934023_thumb.j

post-41699-0-28249300-1360934030_thumb.j

post-41699-0-67682000-1360934035_thumb.j

post-41699-0-75706100-1360934040_thumb.j

post-41699-0-75854300-1360934045_thumb.j

post-41699-0-90955100-1360934050_thumb.j

post-41699-0-78232900-1360934055_thumb.j

Link către comentariu

Eu as merge fara capace la jante, dar as pune capace negre pe prezoane negre simple oem: http://www.passatplus.de/umbauteile/radzubehoer/radschraubenkappen.htm (iei de aici codul si comanzi sunt cativa lei la reprezentanta). Si as incerca sa gasesc capace pt butuc de scirocco. http://www.ebay.com/itm/Vw-Corrado-Steelie-Center-Caps-rabbit-scirocco-Gen-NEW-/320202109990

Jantele nu sunt borbet? Oricum arata super, ar trebui sa ii pui si niste arcuri macar si o sa arate super toata masina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!