Jump to content

Lupo Oxford

Vizitator

Postare recomandată

In jumatatea lui martie , sper sa vad cum se comporta cu 185/60/14 :D , deocamdata astept sa primesc jantele :D .

Link către comentariu
  • Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rulez

57

• lupo_bv

12

• Master_Blaster

11

• ALEXIO

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Lupo permite dimensiunea asta de anvelopa.

Mie imi atingeau 185/60 atunci cand am coborat masina ... si o coborasem cam cu 3-4 degete.

Nu sunt probleme cu 185/60 pe Lupo.

Modificat de morphx
Link către comentariu

Primul upgrade :

Am primit jantele ..

Borbet T 14" 7j ET 35 Made In Germany , cauciucuri 185/60/14 :

dsc08499al.jpg

dsc08500t.jpg

dsc08508v.jpg

dsc08507i.jpg

dsc08509n.jpg

dsc08510v.jpg

dsc08512i.jpg

Link către comentariu

Am si eu o intrebare pentru cei care se pricep mai bine ca mine ..

O sa vreau in viitor sa imi pun bi-xenon H4 . Care este mai bun si se vede mai bine , 4300K sau 6000K ?

Din cate stiam eu , 4300K se vede mai bine dar nu este asa alb , sau cum este ? Ma poate lamuri si pe mine , care e care ?

Va astept cu pareri :D .

Si o poza :

dsc08472s.jpg

Modificat de rulez
Link către comentariu

4300k e mai aproape de OEM. Vede bine pe orice conditie. 6000 bate prost pe ceata, ploaie , asfalt ud...

Link către comentariu

Sper ca o sa schimbi si farurile cu unele cu proiectoare... Sunt destui ciumpalaci pe strazi cu xenoane pe loganuri si ursuleti stock. :icon_confused:

Cred ca la vara imi iau si eu un lupo sau un polo 6n2 pt iarna. :alien:

Imi place masinuta si culoarea. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Cred ca 4300K o sa pun pana la urma , dar sa fac rost de bani :D .

Multumesc pentru aprecieri @Master_Blaster , spor la cumparat !

Link către comentariu

De mare angajament masinuta ta, s-o folosesti sanatos :) Si eu aveam in plan ceva similar, insa eu tineam mortis sa fie Lupo 3L cu cutie automata SI aer conditionat. Asa ceva, insa, pe langa ca e foaaaaaaaaaaaaaarte rar, costa de nu-i adevarat, pe undeva pe la 3-4.000 Euro. Asa ca pana la urma, m-am ales cu ce conduc acum...

Oricum, a ta e frumoasa. Multi kilometri fara probleme :icon_thumleft:

Modificat de Vizitator
Link către comentariu

Multumesc pentru urari si aprecieri !

Adevarat , 3L e cam scump , dar am vazut cateva la vanzare , Lupo in general este o masina mai rara . Nu am vrut acel motor ca are cutia automata care pica cam repede .

Ok , azi am schimbat si uleiul + filtrul de ulei, am bagat ARAL BLUE-TRONIC 10w40 , si am verificat si uleiul din cutie sa nu fie probleme ( de obicei la SDi de 1.7 pot aparea probleme la cutie din cauza ca ramane fara ulei , slava Domnului ca nu sunt probleme :) ) :

aralbluetronic10w401lit.jpg

In vara ii fac si distributia , acum pe lista e sa termin actele ( stiu vorbesc de astea de o gramada de timp , dar nu am avut timp sa le fac ) si cu jantele de vara .. adica 2 cauciucuri 185/55 sau 185/60 sa vad ce gasesc :D .

Modificat de rulez
Link către comentariu

mare grija cu cutia..am avut inainte de GTI un lupo SDI, si mi-a picat cutia in mijlocu'drumului. nu mai aveam a 3 si a 4 in rest mergeau toate..cik mecanicu a zis ca era de la sincroane..insa nu il cred..pe forumul din UK sunt multe SDI-uri cu probleme la cutie..deci..mare grija..spor la "tunarit":D

Link către comentariu

Eu iti recomand pe 55 ca sunt mai aproape de cele standard si arta si mai bine. 3L si 5L (cu 1.4FSI) sunt ciudate si au cutia speciala la fel si multe componente unice care sunt f scumpe pt ca nu se gasesc AM. Deci un model cu multi km poate fi o gaura neagra. Cele cu motoare clasice (1.0, 1.4 8v & 16v, 1.4 tdi si 1.7sdi) sunt de preferat pt ca piesele sunt mai usor de gasit.

Link către comentariu

Pai e pe gti si are si ala o groaza de piese unice (frane etc...), dar e si COOL 125cp aspirati pe o bucatica de masina....

Link către comentariu

@ALEXIO : Stiu ca ai mai avut si un SDi pana sa ai GTi'ul :D . O sa am grija cu cutia sa o verific mai des sa nu am surprize .

@Master_Blaster : O sa incep cautarile pentru 2 cauciucuri 185/55/14 sa le pun pe fata .

Am o problema :

Am observat ca nu mi se aprind butoanele de la ventilatie si nu vad seara/noaptea ce fac acolo , ceea ce ma enerveaza foarte rau ..

imagine014q.jpg

Am cautat putin pe forum dar nu am vazut nimic , daca are cineva o solutie sau un link catre vreun topic , este bine venit !

Multumesc !

Modificat de rulez
Link către comentariu

c.l.u.b.l.u.p.o.ro/index.php?/topic/204-vand-vw-lupo/page__view__findpost__p__1687

Pune-i in fata http://www si elimina punctele pt ca pe aici pe vwforum sunt cenzurate forumurile "prietene". Nu stiu ce au de impartit dar asta e situatia

Modificat de lupo_bv
Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru pareri , pana la urma am reusit azi sa imi fac timp si sa rezolv problema .. Aveam becu ars , exact cum zicea toata lumea .. bine ca nu era alta problema mai grava :beer: .

Ca sa dau jos butonu , am folosit o carpa si un patent , exact cum mi-au zis mai multi si a iesit destul de usor , si becu la fel cum mi-a fost recomandat , cu un furtun ce il aveam pe la indemana .

Acu vad si eu seara/noaptea ce fac la ventilatie :

fotografie0080r.jpg

Poza este de calitate slaba , facuta cu un telefon :) .

Link către comentariu

Azi am rezolvat si problema cu gumele pe fata , mi-am luat 2 FALKEN ZIEX ZE 512 185/55/14 fabricate in Japan :

dsc08660a.jpg

dsc08661.jpg

Urmeaza sa le montez pe jante si spre sfarsitul lunii sa le pun pe masina .

Abea astept .

Link către comentariu

The WoB is back :icon_bounce: .. am reusit sa inmatriculez pe PH masina :

imagine0448r.jpg

Modificat de rulez
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!