Jump to content

Lupo Oxford

Vizitator

Postare recomandată

Iata noua mea achizitie :

Vw Lupo , modelul OXFORD :

Detalii despre ea :

-an : 2003

-motor 1.7 SDi

-60 cai putere

-141.500 de km aproape

Dotari :

-2 airbag-uri

-inchidere central

-ABS

-servo directie

-scaune reglabile pe inaltime

-volan reglabil pe inaltime

-cass original Alpha

-2boxe + 2 tweetere

-jante pe 13" de tabla cu cauciucuri de iarna

Masina se misca foarte bine , imi place la nebunie , nu am cum sa imi dau seama cum trage deoarece este zapada si ger in continuu .

Are toate consumabilele schimbate de curand , si motoru merge foarte bine .

Altceva nu stiu ce sa mai zic despre ea , doar ca portbagaju este putin cam mic , dar nu are nimic , ma obisnuiesc :D .

Ca planuri de viitor ar fi :

-sa o trec pe numele meu

-jante 14" cu cauciucuri de vara

-folie geamuri

-parasolar parbriz

-bixenon

-poate alte boxe sau sa montez inca 2

-un cd-player

Poate si altele , dar acum nu imi mai vin in cap :D .

Si cateva poze cu masina :

c228016741.jpg

c228016742.jpg

c228016743.jpg

c228016744.jpg

c228016745.jpg

c228016747.jpg

cimg0022wl.jpg

c228016748.jpg

Va astept cu pareri .

Link către comentariu
  • Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• rulez

57

• lupo_bv

12

• Master_Blaster

11

• ALEXIO

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumoasa masina, este aproape identica cu a mea mai putin ABS-ul pe care eu nu-l am.

La cat mai multi km fara evenimente si daca ai ceva nedumeriri despre masina asta poti sa ma intrebi pt ca eu o am de vreo 4 ani si m-am mai lovit de una alta (numai de condus sa nu ma intrebi pt ca eu tocmai i-am invinetit ochii asa ca nu sunt un exemplu in asta :D )

Link către comentariu

Frumos si curat! Sa-l stapanesti sanatos! Niste jante frumoase schimba orice masina in bine!

Multumesc pentru urari !

Jantele o sa schimbe masina radical , sa vedem ce jante :) .

Sa o stapanesti sanatoasa. Mai e putin si o vei conduce:D. Te astept sa iti dau leduri:P

Mersi pentru urari Ovi !

Stai sa vad daca bag xenon , ma gandesc la un set de leduri pe pozitie .. cand se face mai cald , vedem vorbim ;) .

Cat de condus .. ador cum stai la volan .

Frumoasa masina, este aproape identica cu a mea mai putin ABS-ul pe care eu nu-l am.

La cat mai multi km fara evenimente si daca ai ceva nedumeriri despre masina asta poti sa ma intrebi pt ca eu o am de vreo 4 ani si m-am mai lovit de una alta (numai de condus sa nu ma intrebi pt ca eu tocmai i-am invinetit ochii asa ca nu sunt un exemplu in asta :D )

Multumesc pentru aprecieri !

As fii curios sa imi zici cam care sunt problemele care apar pe la ea , cat de grave sunt , si restu ce mai e de zis , un consum etc.

Mersi si te astept cu detalii !

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si multi km fara peripetii! :icon_thumleft:

Modificat de morphx
Link către comentariu

Nu cred ca ti-ar putea da un raspuns la asa ceva,fiindca ma indoiesc ca golful la condus mult?dat fiind faptul ca el este generatie 94 si abia curandt a luat sau va lua permisul,plus de asta golfu este masina lu tata

Felicitari pt achizitie cred ca este o masina foarte buna pt un incepator...:)) dat fiind faptul ca are putere mica,este mica deci usor de parcat si are un consum enorm de mic deci poti sa te plimbi mai mult cu prietenii!

Modificat de Yasmin
Link către comentariu

Super draguta masinutza...Sa o stapanesti sanatos!

Pe zapezile astea...o iei sub brat si o duci in casa sau o parchezi in cusca lui REX :))

Ce consum are? :)

Drive safe!

Modificat de corad0
Link către comentariu

Cred ca nu a apucat inca sa-si dea seama de consum, dar va spun eu: in jur de 4l in afara orasului, si in jur de 5,5 in oras. din cate am observat (de cand o am i-am facut intotdeauna consumul plin la plin) chiar daca o calci mai rau cu mai mult de 0,5 l nu creste consumul. A mea nu a consumat peste 6 decat cand a avut avansul dereglat.

Din cate am inteles nu prea este voie cu probleme tehnice pe aici, asa ca mai bine intra pe aria de Lupo si deschide un topic acolo despre problemele SDI-ului, iar daca nu vrei posteaza in cel cu Probleme la bestie...ajutor!

Link către comentariu

Eu stiam ca nu a condus Golf-ul, insa nu stiam/intuiam ca a luat carnetul iar aceasta este masina lui. Ma gandeam ca, asa cum a descris foarte ok si a impartasit impresii despre Golf din perspectiva de pasager, poate face acelasi lucru pentru Lupo. Din topicul Golf-ului am inteles ca acest Lupo l-a inlocuit, astfel ca ma asteptam ca si acesta din urma sa fie tot "masina lui tata", ca si primul. Repet, ma asteptam la opinia lui comparativa cu Golful din perspectiva pasagerului. Poate Teo ne poate lamuri.

Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru urari si aprecieri .

Acu sa va raspund la fiecare :

@ALEXIO : Pai asta imi doream ,sa fie pentru oras , numai pe aici merg 95% din timp .

@Yasmin : Pentru un incepator e super masina , mai ales ca e mica , consum mic si e si tinereasca asa .. imi place foarte mult .

@corad0 : Nu am nici un REX ca sa o iau in casa :)) , am doar o pisica . Consumul inca nu am apucat sa il fac , o sa revin cu cifre mai exacte .

@Cristian Tanase : Nu doar ceasurile sunt haioase , ci toata masina dupa parerea mea .

@lupo_bv : Sper sa imi iasa si mie consumul in oras tot la fel .. ar fi vis . Cat despre probleme , o sa deschid pe aria LUPO un topic , in care sa imi spuneti si mie care ce probleme ati avut la ele si cum le-ati rezolvat .

@Alex. : Da , inca nu am permisul , o sa vina si el in scurt timp .Da , Lupo a inlocuit Golful :) . Ca pasager pot sa zic ca am sesizat diferenta la sunetul motorului , LUPO este mai silentios ca GOLF'ul .parca stau mai jos in Lupo , fata de Golf , usa este mai inalta , ori scaunul mai jos , dar in rest nu prea stiu ce sa mai zic ca nu prea am avut timp sa mai plimb nici eu nici tata , pentru ca nu o scot din parcare ca este prea multa zapada :) .

Eu consider masina si a mea si a lu tata , nu numai a lui , asa am considerat toate masinile care le-am avut pana acum , deoarece amandoi avem grija de ea ( eu mai mult : stau si o curat interior exterior cand imi permite timpul , ma interesez de una de alta pentru ea , cand e ceva defect ma interesez cam ce ar putea fii , pe vremea asta cand sta mai mult pe acasa masina o curat de zapada ,etc. ) si amandoi picam de comun accord ce sa mai modificam la ea si toate cele .

Si apropo de curatat zapada :

Inainte :

cimg0026ho.jpg

cimg00272.jpg

Si dupa vreo ora si ceva :

cimg0029d.jpg

cimg0032ks.jpg

Va rog sa scuzati jegul de pe ea , dar nu am cum sa o spal pe vremea asta :) .

Link către comentariu

Lasa-l incolo de jeg si asteapta sa se mai incalzeasca afara pt ca daca vine ger (oricum este suficient) o sa ai probleme cu deschiderea usilor, sunt patit, nu are probleme de inghet cu chederele in schimb are cu broastele.

Modificat de lupo_bv
Link către comentariu

Am uitat sa-ti zic de jante: cred ca 185/55/14 este un bun compromis aspect/confort/cost (nu pentru ca am eu asa, oricum nu le-am ales eu, asa avea ea).

La aspect cel mai bine da 195/45/15 dar te rupe la buzunar, cred ca anvelopele alea (noi ma refer) sunt cel putin duble ca pret si asta daca gasesti.

Ca sa nu mai zic de craterele din Ploiesti (trec des pe acolo, si tot de acolo am si luat masina) dupa o iarna ai toate sansele sa indoi jantele. Le-am mai indoit si eu (ce-i drept cam in viteza) pe cele de tabla si totusi talonul este mai mare.

Poate niste anvelope mai inguste ar fi mai practice dar ii dau aspect de caruta.

Link către comentariu

Oricum nu spal masina pe vremea asta nici batut :D .

O sa aibe ceva daca pun anvelope de 185/60/14 ? Asa vin jantele , cu anvelopele astea ..

Link către comentariu

Ar fi o idee numai sa nu atinga pt ca sunt mai inalte decat standardul care este185/55/14.

In cartea de identitate ce ai trecut, nu de alta dar la ITP trebuie sa ai un set de cauciucuri ca alea trecute acolo.

Cu talonul nu este problema pt ca pe astea noi nu mai este trecut

Link către comentariu

recomand sa pui ce scrie in carte, adica 185/55/r14. vei simti si demarajul altfel si nu vei forta cutia, planetare, etc. chiar daca 185 sunt mai scumpe. eu iarna asta le-am schimbat si m-au costat 350 ron cauciucul, bridgestone :)

Link către comentariu

Se gaseste rar dimensiunea asta. Si eu tot 185/55 am dimensiunea trecuta pe 14.

Este irelevanta diferenta dintre 185/55/14 si 185/60/14. Dimensiunea din urma este o solutie de compromis pentru noi in cazul in care nu gasim 185/55/14.

vei simti si demarajul altfel si nu vei forta cutia, planetare, etc.

Fiind diferenta atat de mica nu vei simti nimic si nu are ce sa se intample. :)

185/60/14 au talonul cu 1 cm mai inalt decat 185/55/14 si din calculele mele, pe o distanta de 1 km cu 60/14 parcurgi cu 22m mai mult decat cu 55/14. Asta inseamna o diferenta de 2.2% pentru distante.

Pentru viteza ... ca sa iti faci o idee cu anvelopa 185/60 vei avea 50Km/h iar cu 185/55 48.9Km/h. Deci cam 2% diferenta la viteza.

Asadar ... stai linistit!

Modificat de morphx
Link către comentariu

pe polo 6n2 tot dimensiunea asta tembela o am 185/55 ,miam luat vara trecuta 185/60 noi si au frecat la greu... am vazut pe net 185/55 cu 190 maragoni...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!