Jump to content

passat 1.9tdi 131cp upgrade - 180cp revo

sysu

Postare recomandată

dap e vnt 20 da in vara o modific sau pun alta sa vad ce incape ca spatiul e limitat,intercoolerul a intrat la ix fara nici o modificare,sa vina vara si incep sa fac ceva unic sper sa mi iasa:d ,legat de bara as vrea ceva frumos dar vedem...

Modificat de sysu
Link către comentariu

man fa ceva cu maciulia schimbatorului de viteze,cu tipsurile si cu metrii patrati de sticker pe luneta. strica o masina destul de frumoasa.

ceasurile de pe stalp ce indica?

Link către comentariu

boost ,temp ulei si temp apa(in loc de apa am vrut pres ulei da na asta e romanu comanzi una si iti da alta) o sa scap de maciulia aia ca m-au terorizat toti de pe forum:) cred ca mai bn sterg poza:))

Modificat de sysu
Link către comentariu

temp apa nu arata si pe bord?

temp ulei,boost... de fapt ceasurile astea in general...nu le vad rostul decat pe masini de curse.

cand te duci de acasa la munca,la mall sau cand esti pe A1 si faci o depasire si dai putina talpa, stai si verifici atent gradele uleiului sau cum?

eu ma uit la temp de apa sa stiu cand e cald motorul si pot sa accelerez mai "din scurt".

tie iti sunt de folos in vreun fel? in afar de faptul "ca da bine"

Link către comentariu

mie unul imi plac ceasurile de pe stalp, stiu ca sunt puse doar pt imagine:) imi schimb nu sunt de acord cu stickerele de pe luneta, dar fiecare cu "pasaricile" lui :)

Link către comentariu

Ne cerem scuze daca suntem stresanti :))

In legatura cu interiorul vezi ca sunt pe langa Ploiesti niste tipi care imbraca super bine in piele,am fost eu sa fac un plafon din alcantara si mi-au cerut pana in 400E cu tot cu stalpi deci tot interiorul cred ca te-ar duce pana intr-o 1000E si ar schimba definitiv toata masina.

Poate ii modifici un pic fusta sa intre tipsurile mai sus ca am impresia ca atarna..asta pana o faci dubla cu fusta de W8 :D

P.S O mare bila alba ca nu ai renuntat la proiectoare,poate poti sa modifici grilele sa le pui la loc :)

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

nu sunt puse pt imagine chiar ma ajuta cel potin boostul, restu au rolul lor mai stii sparg baia din greseala si pe ceas imi arata ca nu mai am presiune sau ceva de genu!;)

grilele sunt puse la loc ,in legatura cu tipul care imbraca stiu unde e;) nu mai vine vara asta o data ca m-am plictisit:)))

sincer decat de boost aveam nevoie dar am zis ca da mai bn cu 3 ceasuri ... restu sunt marketing:)))

Link către comentariu

Sal SYS-ule! Bine ai venit pe forum!

Baga poze si cu masina in lucru,poate sunt unii interesati de modificarile tale step by step :icon_bounce:

Link către comentariu

Salut Bobo ce mai zici ba baiatule... o sa caut pozele step by step ... mai da si tu un tel ..ne auzim bafta

Link către comentariu
  • 2 months later...
Mihai Robert

foarte frumoasa masina :D

mi-as dori sa arate si a mea asa..:P te vad mereu prin oras si fac ochii cat cepele :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!