Jump to content

passat 1.9tdi 131cp upgrade - 180cp revo

sysu

Postare recomandată

Autobuzul meu:))

Passat 1.9tdi pd 2005 131cp la baza,

Am luat-o din Franta in 2008 si pana astazi a suferit cateva modificari gen:

Motor: - intercooler universal(cam mare)

- turbina stock modificata pana la 2.5 tdi

- soft revo stage 2

- ambreiaj CG Motorsport (doar placa si discul) ,volant stock

- debitmetru modificat.

- evacuare completa(fara tobe decat finala care urla groaznic)

Interior: - ceasuri Raid (boost ,temp ulei,temp apa)

- dvd 2 din panasonic CQ-VW100n

- boxe fata spate magnat

- statie toxic 4x75 w

Exterior- nimic special

- suspensie jom reglabila (duritate albastru)

- jante borbet LV5 18"

- distantiere 1cm fata, 2 cm spate

- prelungire capota + grila fk

- xenon faza scurta ,lunga, proiectoare

-plafon negru lucios

- stopuri afumate

pe viitor sunt cateva ...modificari grave. :D

post-103592-0-61836800-1329051137_thumb.

post-103592-0-77181300-1329051242_thumb.

post-103592-0-64982000-1329052712_thumb.

post-103592-0-65310000-1329052940_thumb.

post-103592-0-93161400-1329052997_thumb.

post-103592-0-69647200-1329053130_thumb.

Modificat de sysu
Link către comentariu

Sunt primul ,sunt primul.Bravo Sys-ule super frumoasa :wub: .Modificari grave.....ce-i pui mah haripi :biggrin: .N-ai vrea tu inainte de modificarea aia malefica si grava sa ii pui niste scaune incalzite :blah_:

Link către comentariu

Frumoasa,sa o conduci cat mai mult fara evenimente,capota ma tenteaza si pe mine,dupa resoftare si schimbare intercooler se simte tare diferenta de putere?consumul a scazut/urcat?

Link către comentariu

Salut!

L-am vazut live la Vitantis in urma cu ceva timp , imi place ce ai facut in special modificarile aduse motorului.

La interior dupa cum s-a spus nuca aia nu prea are ce cauta, o nuca oem ar da mult mai bine parerea mea. Tot la interior ai putea cumpara 2 butoane de incalzire in scaun si ar da mai frumos alaturi de dvd.

Am o intrebare : De unde si la ce pret a fost suportul pentru ceasurile suplimentare?

In rest toate bune ,multa bafta in continuare

Link către comentariu

ms ,o sa schimb mai multe dar pe vremea asta chiar nu acum cum.suportul e custom facut chiar nu mai stiu pretu ca facusem mai multe ,la ghetoo tuning le am facut.bafta in continuare;)

Link către comentariu

Pai ma gandeam ca prea se potriveste perfect acolo. Am sa i-au si eu legatura cu Mihai.

Ai dreptate acum este imposibil dar vine ea si caldura :D

Bafta

Link către comentariu

Chiar asteptam sa iti prezinti masina aici..am vazut-o toata vara pe la sala si la rond.. :P Arata excelent la exterior si suna super frumos. Trebuie sa ai grija si de interior.. ia legatura cu Tibi cu Leon-ul si i-ai o husa de schimbator de piele si pune-i nuca originala ca nu se pupa deloc aia sport! :) Spor si felicitari pt ce i-ai facut la exterior!

Link către comentariu

Doamne in ce fel poate sa arate aceasta frumusete... pur si simplu impecabila si badboy-ul acela si tot ... de invidiat :D ARATA!

Link către comentariu

frumoasa masina, culoarea ca la mine.. S-o stapanesti sanatos !

La interior mai ai de lucrat un pic :)

Cat au fost ambreiajul si volantul ?

Link către comentariu

Frumoasa masinuta ti-ai tras, arata exceptional, asteptam cu nerabdare modificarile din interior pentru bestiuta :)). Spor si bafta in continuare, drumuri bine sa ai cu ea fara probleme.

P.S. suportul de ceasuri nu iti ia din vizibilitate daca e acolo montat pe stalpul din stanga? Intreb deoarece am de gand sa pun si eu unul si acuma strang informatii si feedback-uri de la cei care si-au montat asa ceva. Mersi mult

Link către comentariu

placa si discul undeva la 12 mil parca in rest volant e stock, in legatura cu stalpul iti cam ia potin din vizibilitate dar m-am obijnuit sa fiu mai atent .... o sa lucrez la interior ..chiar imi fac planul pt la vara .. bafta si voua;)

Link către comentariu

da, facuta frumos...

La interior - nuca si poate merita o tapiterie de piele, alcantara....

Bine ai venit, pe forum !

Link către comentariu

vad ca toata lumea imi zice ,ok o so schimb dar acum nu pot ca afara e zapada cat casa si deocamdata caut ceva frumos!...

Modificat de sysu
Link către comentariu

Lasa ca nu moare nimeni... pana trece vremea asta. E dezastru ce e afara......

Link către comentariu

Frumos ai incadrat intercoolerul in bara, vad ca nu ai renuntat nici la proiectoare, bravo. Grilele trebuie modificate pentru a intra pe pozitie sau nu le aveai puse in momentul respectiv? Nu pare sa necestie modificari.

IC-ul ar merge vopsit negru dar merge si asa depinde cum iti place tie.

Poate in vara asta in functie de buget ii maresc puterea si odata cu ea un IC in fata la a mea.

Ce turbo folosesti VNT 20 cumva?

Pe stopuri ai folie pusa sau ai dat cu spray de stopuri?

Bafta !

Modificat de Cosmin_TDI
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea fara probleme. Imi place in mod special culoarea si cum e ingrijita la exterior. O singura treaba nu e pe gustul meu si anume capota. Nu mi se pare ca se potriveste pe passat avand deja linii ascutite in fata. As fi facut-o "mai cuminte" sa nu se vada ca a fost pus. Ceva doar la faruri cat sa dea o forma de agresivitate intr-un mod subtil :)

Cu bara fata ai vreun plan sau va ramane asa?

Spor la modificari

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!