Jump to content

A4 B6 3.0 V6

cristi_407

Postare recomandată

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

27

• ANdi B.

4

• corad0

4

• Radu_Alecs

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sal man, foarte frumos:X si ce consum iti scoate?

Modificat de agi_gabi
Link către comentariu

Sfat: cand citesti un topic incepi cu prima pagina. :-) Si acolo in poze se pot observa 3 pedale, deci nu prea e hidramat :P

Link către comentariu
  • 10 months later...

Nu am mai scris demult.. S-a pregatit de iarna masina.. Am mai schimbat admisia (am pus pe tubulatura de BMW, un filtru conic EVOMS) si am pus o unitate NAVIPLUS (oem).. si in rest.. masina merge fara probleme.. 

post-14028-0-65486800-1386074795_thumb.j

post-14028-0-09569700-1386074803_thumb.j

post-14028-0-92569000-1386074816_thumb.j

post-14028-0-36518400-1386074841_thumb.j

post-14028-0-09195700-1386074886_thumb.j

Link către comentariu

Da.. stiu.. cred ca o sa il schimb, sau sa il imbrac cumva in alta piele pe asta, desi nu e uzat..

Link către comentariu

Frumoasa masina , simti vreo diferenta cu noul filtru? acum este posibil dar la vara s-ar putea sa simti lipsa cutiei de carbon a filtrului CDA , ai un motor mare si spatiul este destul de mic in compartimentul motor , noul filtru fara carcasa o sa traga aer cald din plin o sa iti influenteze consumul mai ales in oras ,de performante nu vorbesc pt ca nu stiu cu certitudine,  asta e parerea mea dupa ce am incercat numeroase filtre de aer

Modificat de Xenadrina
Link către comentariu

Se aude mai gros motorul si trage mai bine. Celalalt era mult mai mic.. Si la GTI tot asa liber e si face cea mai buna treaba.. O sa vedem.. 

Link către comentariu

Da ,sunetul este altul , la GTI aveai mai mult spatiu , oricum filtru CDA stiu ca tine pana la 350-400 CP , oricum la vara imi spui daca s-a schimbat ceva , pana atunci distractie placuta in zapada :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!