Jump to content

A4 B6 3.0 V6

cristi_407

Postare recomandată

costyserbanescu

superba masina si modificata " cu gust " . la cati caluti ai ajuns si ce cuplu ai ??? cred ca senzatia aceea care te baga in scaun cand acceleratia pupa podeaua e de vis :rolleyes: . sa o alergi sanatos

Link către comentariu
  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi_407

27

• ANdi B.

4

• corad0

4

• Radu_Alecs

4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Un a4 facut cu gust.Kit-ul exterior da foarte bine, nimic vulgar, iar interiorul este intretinut foarte bine. Integrala pe zapada e ceva deosebit...Cum te descurci pe zapada cu bara fata? Nu atingi?

Link către comentariu

240 de cp, cuplu habar nu am.. nu prea merg tare cu ea.. Adica nu merg mai deloc tare.. E ok senzatia, pleaca foarte bine dar dupa nu e wow... Adica nu se compara cu explozia gti ului... Ating cu bara fata dar nu am stricato niciodata...de zgaraiat am mai zgariat, dar se vopseste..

640 cp :))

post-14028-0-92747100-1328989048_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Jeremy zicea ca nu esti adevarat "petrolhead" pana nu detii macar o Alfa (da cine are chef de stat cu ea in service? :)) )....fie vorba intre noi tare mi-ar placea o italianca...exotica... :P

Link către comentariu

pfuuu..italianca necesita mereu interventii sub fusta :D

E ca si cum ai avea o relatie cu o ninfomana la menopauza:))

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu
  • 4 months later...

Nu o dau decat daca o sa gasesc un pasionat adevarat care stie sa aprecieze o masina.. Deci o sa fie fooarte greu.. Si nu e nimic sigur.. :) don`t worry..

Link către comentariu

masina te lasa fara cuvinte si la propriu si la figurat...si pretul este mai mult decat acceptabil

Link către comentariu
  • 4 months later...

Am pus anvelope si jantele de iarna :D

post-14028-0-23181600-1354022215_thumb.j

Modificat de cristi_407
Link către comentariu

Da..m-am gandit..dar merg cu ele doar iarna si sunt originale de s4, si am zis sa le las asa :)

Link către comentariu

Da..m-am gandit..dar merg cu ele doar iarna si sunt originale de s4, si am zis sa le las asa :)

a avut un amic in iasi tot un a4 1.8t kit abt parca, avand jantele cu buza si interior gun metal..arata prea tare

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!