Jump to content

Clips bon parbriz - montare/demontare

cosmin_nst
 Share

Postare recomandată

Salut,

Imi cer scuze daca deschid inutil acest topic, dar am tot cautat dupa diverse cuvinte cheie si nu am gasit:

Cum se numeste piesa de langa parbriz, in dreptul soferului, de pe stalp, care tine un permis/acces lipit de parbriz? De unde se poate comanda si cum?

Procedura de instalare cred ca seamana cu cea de la Golf in care se explica cum se demonteaza plasticul de pe stalp...

Multumesc,

Cosmin.

PS: Daca gaseste cimeva o discutie pe forum in care se mentioneaza respectiva piesa, va rog sa-mi spuneti dupa ce cuvinte cheie ati cautat si eventual un moderator sa mute/stearga topicul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Clips bon parcare ii spune la piesa respectiva si e costa pana in 10 lei la reprezentanta. Pentru montare vezi attach-ul. Cheers

clips bon parcare.doc

Link către comentariu

Merci frumos!

Sa se termine IceAge-ul asta si abia astept sa-mi montez.

Poate intre timp gasesc si acel "A-pillar upper trim on driver side", pentru ca fostul proprietar era fumator si sunt niste urme destul de suparatoare de arsura de tigara pe acel plastic.

Link către comentariu

Cei care il au nu stiu cum sa il dea jos iar cei care nu il au asteapta cu nerabdare sa isi monteze unul :))

Modificat de D@ny
Link către comentariu

Eu am Asa ceva din fabrica dar mi se pare sau acum nu se Mai pune,nici macar la B7?De fapt cred ca s-a pus doar vreo 2 ani ,la inceputurile lui B6.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!