Jump to content

Mk4 KYS

GolfOz

Postare recomandată

de vreo 2 ani incoace ma lafai intr-un golf IV 1.6 16v :). am cumparat-o cu dotari printre care se numara si climatronic scaune sport geamuri electrice, oglinzi electrice, esp, proiectoare ceata, volan imbracat in piele. Pentru moment singurele modificari aduse masinii sunt: faruri xenon, hayon clean cu prelungire, cateva ornamente din interior imbracate in folie carbon, jante OZ Superleggera 17" suspensie sport reglabila, fuste vopsite in culoarea masinii si cam atat. Pe viitor urmeaza: badboy look, interior piele, incalzire in scaune, turbo si airride.

post-74862-0-02177300-1328548331_thumb.j

post-74862-0-16795300-1328548348_thumb.j

post-74862-0-29321700-1328548387_thumb.j

post-74862-0-47168700-1328548438_thumb.j

post-74862-0-77275700-1328548476_thumb.j

post-74862-0-61189200-1328548509_thumb.j

Link către comentariu

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, jantele sunt frumoase, suspensia da bine ,insa parerea mea este ca covorasele din interior chiar nu sunt din filmul asta. Adica ai planuri mari pentru masina deja incepute si presurile chiar nu se incadreaza in decor

Link către comentariu

foarte misto jantele.

foarte urate presurile.

pana la urma cum e hayonul? il ultima poza am vz ca e iar cu emblema.

Link către comentariu

Frumoasa masina, oz superleggera big like.

Ce e cu toba aia in ultima poza?

Si cu "covorasele" care par desprinse din podeaua masinilor de carat marfa.

Planurile suna foarte bine, cu precizarea ca un air-ride va costa cat masina si o sa trebuiasca modificata bine la motor pt a acomoda turbina.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

+ The-Ego Pune-i niste presuri oem si pune-i o evacuare frumoasa,eventual dubla :) si niste stopuri asa :

post-20287-0-31767900-1328550810_thumb.j

Link către comentariu

asa am cumparat masina cu acele covorase. stiu ca sunt groaznice si ca masura preventiva le-am luat luciul ala si acum sunt maro:)). o sa imi cumpar unele originale.

muale: hayonul este clean numai ca am incurcat ordinea pozelor

radu.busu: este in program si achizitia unor faruri cu lupa de preferat cele de r32 daca voi avea buget:)

the_ego:o sa iti mai pun niste poze cu evacuarea, mie unul imi place cum da. trebuie sa mai ajustez putin fusta.oricum in final nu va ramane asa.

Multumesc tuturor pt remarci. astept in continuare bune si rele.bafta!

post-74862-0-34067100-1328552946_thumb.j

post-74862-0-12145700-1328552975_thumb.j

Modificat de GolfOz
Link către comentariu

Daca tie iti place este foarte bine, personal cred ca asemenea tobe se potrivesc pe masinile japoneze.

Imi place poza, stock vs custom, e schimbata mult in bine, inclusiv wiper delete.

Link către comentariu

ai dreptate in legatura cu masinile japoneze insa mie nu mi se pare ca arata tragic nici pe masina mea.oricum in principiu nu va ramane asa.

mai pun niste poze cu folia pusa in interior si cu my new arrival: plafoniera passat W8. enjoy.

post-74862-0-29337500-1328563841_thumb.j

post-74862-0-31700800-1328563871_thumb.j

post-74862-0-90609200-1328563887_thumb.j

Link către comentariu

Investeste 10lei si cumpara Vopel pt schimbatorul de viteze.

Plafoniera e super dar mi s-a parut cam scumpa. Am preferat sa pun eu leduri in ea.

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

Link către comentariu

kelu: butonul rotund este pentru deschiderea portbagajului (daca te uiti la hayon ai sa observi ca nu mai are maner si acum se deschide electric apasand pe butonul ala:P)

muale: mie mi-a placut foarte mult plafoniera si am tinut neaparat sa o am. am cumparat-o de la dealerul axevo cu 240 de lei si am mai dat 18 lei pe mufa.

daca vrea cineva sa isi faca clean si nu stie ce trebuie cumparat, cat costa, de unde se pot lua piesele, contactati-ma!

Modificat de GolfOz
Link către comentariu

Iti trebuie sigur alta spira si un player OEM. Minim Gama V as spune dar are caseta. Un 2DIN ar arata bine sau chair MFD1 daca te tine buzunarul

Link către comentariu

Dupa ce ai colantat rama aia din jurul schimbatorului de viteze, cum ai prins-o la loc?

Ca am facut si eu aceeasi operatiune si nu am reusit s-o pun cum era.

Link către comentariu

cu volanul e investitie...airbag,spira,maneta tempomat...poti lua legatura cu AlBundy sau FLORIN sa iti explice

Link către comentariu

vs91mrc: ideea e ca toti care incearca sa scoata aia nu o pun intreaga la loc ( se dezlipeste partea unde e colantata la mine de cealalta). bineinteles si eu am patit la fel asa ca dupa ce am colantat-o am pus foarte putin superglue pe margine si apoi am infipt un pix in spatiul dintre piesa asta si parte de jos a consolei pentru a sta tensionata. pana acum nu s-a dezlipit si am pus colantul de vreo 6-7 luni.

muale: merci mult, chiar am nevoie de explicatii pt ca nu stiu exact cum se face. in legatura cu navigatia am gasit ceva si anume tti 6386 care este compatibila cu comenzile.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut Vlad,

Ma bucur ca ti-ai prezentat in sfarsit masina la noi.

Arata foarte bine,ai facut ceva progrese de cand nu ne-am mai vazut.

Te asteptam la intalnirile spontane si cele saptamanale,de duminica.

Mult succes la modificari :)

Link către comentariu

Capota e din fibra.

Salutare bec! Ma bucur sa "te vad" ca sa zic asa. Ne vedem la intalniri dar pt moment masina este la vopsit si o sa mai dureze ca e mult de facut mai ales ca am dus si bara la clean-uit si trebuie facuta si aia.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!