Jump to content

Passat B6 sau Dricu'

CosminGL

Postare recomandată

Sa zic asa... mai nou fiind pe forum... bine v-am gasit.

Mi-am achizitionat zilele trecute un Passat B6, fabricat in 12.2008, cu motor 2.0 TDI-CR, 103 kw, cod motor CBAB, DSG, Comfortline cu niste dotari in plus, navi RNS 510, Park assist, cu senzori de toate natiile, comenzi voan si bluetooth premium. Am uitat sa specific e break... Culoare: Braun Anthrazit Perleffekt

Si acum ca sa lamuresc si alte chestii ce am mai citit pe aici pe forum... consumul este aproape de 5.8 (facut pe o distanta de 1400 km) si anume Pitesti - Arad (medie viteza 82km/h) Arad - Pitesti (medie viteza 86km/h) Pitesti - Bucuresti (medie viteza 110 km/h) Bucuresti (medie viteza 38 km/h ~30km facuti) Bucuresti - Galati ( medie viteza 76 km/h) Consumul a fost facut pe computer si de la plin la plin.

In rest nu am ce zice decat ca masina merge la fel ca si la 0 KM... neasteptat de bine si de silentios. Sper maine sa reusesc sa adaug si niste poze.

2 poze pentru a se crea o parere... :D

post-97865-0-97198700-1328302310_thumb.j

post-97865-0-53659000-1328302312_thumb.j

Modificat de CosminGL
Link către comentariu

Frumos!!! :coolpics: Ador cand o vad pe zapada. Sa te tina mult si fara probleme.

Cred ca ai si faruri xenon adaptative la dotari... :icon_thumleft: . Asteptam poze

Link către comentariu

Frumoasa masina....Sa o stapanesti sanatos. Farurile xenon OEM sunt o dotare dupa care multi saliveaza(inclusiv eu)

Link către comentariu

arata bine ... si dotarile aleaaaa=P~ mai rar iar dupa farurile alea kelu si eu salivez...=P~ dar la vara cred ca o sa o vand si eu si o sa trec la un Extra fullache dintrasta :D :))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!